Το σκυλάκι που τρέμει ασταμάτητα αφού το εγκατέλειψαν στο καταφύγιο υιοθετήθηκε και λαμβάνει την αγάπη που του αξίζει

Ένα τετράποδο με το όνομα Neno εγκαταλείφθηκε στο Fort Worth Animal Care and Control επειδή ο ιδιοκτήτης του δεν μπορούσε πλέον να τον φροντίζει. Ήταν μια θλιβερή στιγμή που ανέτρεψε τη ζωή του.

Δυστυχώς, αφού έμεινε στο καταφύγιο, ο Νένο φοβήθηκε πολύ και αγχώθηκε. Στην πραγματικότητα, ο σκύλος δεν μπορούσε να σταματήσει να τρέμει…

Όταν η Paige King, μια εθελόντρια του καταφυγίου, είδε το σκυλάκι, η καρδιά της ράγισε σε χιλιάδες κομμάτια.

«Ήταν τρομοκρατημένος», είπε η Πέιτζ. «Γύρισε το κεφάλι του στο πλάι για να αποφύγει να με κοιτάξει». Η γυναίκα έβγαλε αμέσως το κινητό της για να βιντεοσκοπήσει τον σκύλο και να το προωθήσει στα social media:

Το συγκινητικό βίντεο προβλήθηκε πάνω από 600.000 φορές και σύντομα τράβηξε την προσοχή της Laura Rodgers. «Τη στιγμή που είδα το βίντεο, έκλαψα», λέει η Laura. Έτσι η γυναίκα μπήκε στο αυτοκίνητο το επόμενο πρωί και οδήγησε για περισσότερο από μία ώρα για να συναντήσει τον Νένο.

Αφού έφτασε στο καταφύγιο, η Λάουρα ενημερώθηκε ότι υπήρχαν μερικά ακόμη άτομα που ενδιαφέρονται για την υιοθεσία του Νένο, αλλά αφού τον συνάντησαν, αποφάσισαν ότι δεν ήταν ο σκύλος που ήθελαν… Ωστόσο, η γυναίκα, ήθελε να γνωρίσει τον τετράποδο φίλο.

Αν και ήξερε ότι ο Νένο μπορεί να έχει σοβαρά προβλήματα υγείας, ήταν αποφασισμένη να μην φύγει χωρίς αυτόν. «Είναι το είδος του σκύλου που χωράει στο σπίτι μου», είπε η Λόρα. «Ένας σκύλος που χρειάζεται αγάπη, χρόνο και προσοχή».

Η Λόρα πήρε τον Νένο στο σπίτι και προγραμμάτισε μια επίσκεψη στον κτηνίατρο. Εκεί διαπίστωσαν ότι ήταν αναιμικός λόγω προσβολής από κρότωνες. Επιπλέον, έπασχε από υπολειτουργία του θυρεοειδούς και παράσιτα της καρδιάς.

Παρά τα νέα, η γυναίκα ενθουσιάστηκε όταν έμαθε ότι ο Νένο είναι πλέον σε καλά χέρια!

Ο Neno δεν είναι το μόνο χαρούμενο ζώο στο σπίτι της Laura. Η γυναίκα έχει μερικά ακόμα τετράποδα, αλλά στον Νένο αρέσει ιδιαίτερα να κάθεται με τις πάπιες που έχει η κηδεμόνας του.

Βλέπω δεκάδες βίντεο με σκύλους την ημέρα. Για κάποιο λόγο, μου έκανε ιδιαίτερη εντύπωση η περίπτωση του Neno. Είναι ένα ξεχωριστό παιδί», κατέληξε η Laura. Ο Νένο έχει πολύ δρόμο μπροστά του, αλλά τώρα είναι ένα πολύ χαρούμενο αγόρι, σε σύγκριση με το πόσο φοβισμένος ήταν στο καταφύγιο.

Κάθε μέρα με εκπλήσσει με την πρόοδο που κάνει και με όλη την αγάπη που μου δείχνει. Με δίδαξε πολλά για τη συγχώρεση και πώς να ανοίξω την καρδιά μου», πρόσθεσε η Laura.

Παρά τις δύσκολες στιγμές, ο Νένο είναι σε καλά χέρια και τώρα λαμβάνει όλη την αγάπη και τη στοργή που χρειάζεται.

Related posts

Συγκινεί ο Γ. Σκιαδαρέσης: Αυτός είναι ο Σέρλοκ που κάποιοι είχαν παρατήσει μωρό σε βραχονησίδα να πεθάνει

Tι σου φταίει το καημένο το ζωάκι, βρε κτήνος;: 2.500 καταγγελίες για κακοποίηση μέσα σε έξι μήνες

Φρίκη στη Νάξο: Σκότωσαν θαλάσσια χελώνα, τη μαχαίρωσαν στο λαιμό