Το σκυλάκι πήγε μόνος του σε κτηνίατρο και σηκώνοντας το πόδι του, έδειξε που πονάει

Ένας τραυματισμένος αδέσποτος σκύλος πήγε μόνος του σε κτηνιατρική κλινική: “Ήρθε και έδειξε το πόδι του που πονάει”

Η κτηνίατρος, που συνήθως βοηθά τα αδέσποτα ζώα, επιβεβαίωσε ότι ο σκύλος δεν ζει σε ένα σπίτι. “Είναι από το δρόμο, δεν έχει κανέναν ιδιοκτήτη. Ήρθε εδώ μόνος του.

Κοίταξα τις εικόνες από την κάμερα έξω και τον είδα να βρίσκεται κάτω από ένα δέντρο λίγο πριν φτάσει και μπει στην κλινική”. Η Σίλβα εξήγησε στα μέσα ενημέρωσης ότι είναι πιθανό ο σκύλος να μπήκε στο κτηνιατρικό κέντρο επειδή μύριζε και ανίχνευσε την παρουσία των κατοικίδιων που φροντίζονταν εκεί.

Το σκυλάκι τραυματίστηκε από ένα καρφί. Επιπλέον, η περιοχή των γεννητικών οργάνων του αιμορραγούσε από έναν όγκο. Πληγωμένος και μόνος , πήγε σε ένα μέρος όπου τον υποδέχτηκαν με αγάπη .

Στη Βραζιλία , ένα αδέσποτο σκυλί με πόνο στο πόδι του μπήκε σε κτηνιατρική κλινική μόνο του . Εκεί ανακάλυψαν ότι είχε επίσης κακοήθη όγκο . Το βίντεο κυκλοφόρησε σε κοινωνικά δίκτυα , τραβώντας την προσοχή χιλιάδων χρηστών . Το περιστατικό συνέβη στις 6 Μαρτίου στο δήμο Juazeiro do Norte , στη βορειοανατολική περιοχή της χώρας.

Η κάμερα ασφαλείας του συγκροτήματος έπιασε όταν το σκυλάκι που έμπαινε μέσα στο κτηνιατρείο και έγειρε σε έναν από τους τοίχους . Η κτηνίατρος Dayse Silva πήγε άμεσα για να το ελέγξει .

“Ήρθε ήρεμα, έδειξε το πόδι του και πήγα να δω τι συνέβαινε και αμέσως συνειδητοποίησα ότι είχε αιμορραγία στην περιοχή των γεννητικών οργάνων, αλλά υπήρχε ένα πολύ μεγαλύτερο πρόβλημα που διαγνώσαμε λίγο αργότερα. Έχει μεταδοτικό αφροδίσιο όγκο (TVT). Είχε επίσης τραυματισμό στο πόδι του που προκλήθηκε από καρφί ».

Ο πρωταγωνιστής αυτής της ιστορίας θα παραμείνει στο νοσοκομείο για τουλάχιστον 30 ημέρες . Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, θα υποβληθεί σε χημειοθεραπεία για τη θεραπεία του καρκίνου . Μόλις θεραπευτεί , μπορεί να υποβληθεί σε υιοθεσία για να βρει μια οικογένεια .

Ευτυχώς, αυτή η ασθένεια ήταν στα αρχικά της στάδια ανάπτυξης, οπότε θα μπορούσε να αντιμετωπιστεί αποτελεσματικά. Ο σκύλος θα έπρεπε να μείνει για τριάντα ημέρες στην κλινική, έως ότου λάβει την κατάλληλη θεραπεία του όπου θα μπορούσε επίσης να έχει αρκετό χρόνο για να αναρρώσει επαρκώς.

Σε κοινή χρήση από κοινωνικά δίκτυα και την ίδια σελίδα Globo, το βίντεο έχει ευαισθητοποιήσει πολλούς. Δείχνει μια σαφή νοημοσύνη του σκύλου, ο οποίος πιστεύεται ότι ζούσε κοντά στο κέντρο. Πάνω από μία φορά έχει παρατηρήσει ότι το σκυλάκι είχε μπει στο κτηνιατρείο για να ζητήσει βοήθεια.

Σύμφωνα με την Δρ. Dayse, είναι ήδη δυνατό να νιώσουμε μια όμορφη αλλαγή στο σκυλάκι από την ημέρα που έφτασε στην κλινική. «Τα πάει πολύ καλά. Είναι χαρούμενος, έξυπνος, πολύ διαφορετικός από όταν έφτασε εδώ. ” Τα επόμενα βήματα για την ανάρρωση του σκύλου περιλαμβάνουν περισσότερες συνεδρίες χημειοθεραπείας και μερικές άλλες εξετάσεις. Σχετικά με τη δωρεά, πολλοί άνθρωποι ενδιαφέρονται, αλλά απαιτείται προσοχή κατά την επιλογή ενός νέου σπιτιού για το κουτάβι.

Η επίπτωση της υπόθεσης ήταν τόσο μεγάλη που μέσα σε πάνω από 24 ώρες εμφανίστηκαν αρκετοί αιτούντες υιοθεσίας, είτε αυτοπροσώπως είτε μέσω τηλεφωνικών κλήσεων και κοινωνικών δικτύων, συμπεριλαμβανομένων ατόμων από άλλα κράτη.

Η κλινική Vet Vip, όπου το ζώο κάνει την θεραπεία του για την ασθένεια, διεξάγει μια εικονική εκστρατεία για να συγκεντρώσει κεφάλαια για να αγοράσει φάρμακα και να καλύψει το κόστος της νοσηλείας. Την Τρίτη το βράδυ είχε ήδη επιτευχθεί ο στόχος των 4 χιλιάδων $ που είχε ορίσει η εκστρατεία. Κάθε ποσό που υπερβαίνει τον αρχικό στόχο θα επενδυθεί στην αγορά ζωοτροφών για ορισμένες ΜΚΟ που παρέχουν φροντίδα για εγκαταλελειμμένα ζώα στην περιοχή.

Related posts

Συγκινεί ο Γ. Σκιαδαρέσης: Αυτός είναι ο Σέρλοκ που κάποιοι είχαν παρατήσει μωρό σε βραχονησίδα να πεθάνει

Tι σου φταίει το καημένο το ζωάκι, βρε κτήνος;: 2.500 καταγγελίες για κακοποίηση μέσα σε έξι μήνες

Φρίκη στη Νάξο: Σκότωσαν θαλάσσια χελώνα, τη μαχαίρωσαν στο λαιμό