Το σκυλάκι έχει εγκαταλειφθεί πολλές φορές από θετές οικογένειες. Κατέληξε να συρρικνώνεται από την απόρριψη

Η υιοθέτηση είναι μια δέσμευση και προφανώς υπάρχουν άνθρωποι που ακόμα δεν το καταλαβαίνουν. Ο Φιν, το μικρό σκυλί, είχε την ατυχία να βρει μόνο ανεύθυνους ιδιοκτήτες.

“Αν τα σκυλιά μπορούσαν να μιλήσουν.” Αυτό είναι που πολλοί από εμάς θα θέλαμε να μάθουμε τι σκέφτονται οι γούνινοι άνθρωποι μας, αλλά φυσικά φανταζόμαστε μόνο αυτούς που έχουν όμορφες ζωές, αλλά τι γίνεται με εκείνους που έχουν υποφέρει τόσο πολύ; Δεν θα θέλαμε καν να μάθουμε. Ωστόσο, παρόλο που δεν μιλούν, υπάρχουν σκυλιά που μόνο με τα μάτια τους, τη στάση τους ή τον φόβο τους να αγγιχθούν, δείχνουν ότι η ζωή τους δεν ήταν καθόλου εύκολη.

Η περίπτωση του Φινλανδού Αλεξάνδρου είναι μια από αυτές και είναι ότι αυτό το μικρό σκυλάκι έχει σοκάρει τα κοινωνικά δίκτυα αφού, ακόμη και η φυσική του στάση, έδειξε τα χρόνια εγκατάλειψης και κακοποίησης που έχει ζήσει από τους ιδιοκτήτες του.

Όπως όλα τα σκυλιά καταφυγίου, ο Φιν απλώς θέλει ένα σπίτι για πάντα με κάποιον που να τον αγαπά και να τον φροντίζει. Ωστόσο, το παρελθόν του δεν ήταν το καλύτερο και, παρά την εύρεση σπιτιών, έχει εγκαταλειφθεί σε όλα αυτά.

Όλα ξεκίνησαν το 2014 όταν έφτασε για πρώτη φορά στο καταφύγιο ζώων στο Ντάλας των Ηνωμένων Πολιτειών. Αφού ήταν εκεί για λίγο, υιοθετήθηκε και όλα φαίνονταν ιδανικά για το μικρό. Αλλά το 2019 τα πράγματα άλλαξαν και κατέληξε ξανά στο καταφύγιο.

Μετά από αυτό το μπερδεμένο επεισόδιο, την ίδια χρονιά οι άνθρωποι που τον έσωσαν βρήκαν ένα νέο σπίτι, αλλά το 2021 τα πράγματα πήραν ακόμη χειρότερη στροφή.

Σύμφωνα με το CAMO Rescue , είχε «πεταχτεί στο κουτί του με όλα τα υπάρχοντά του σε ένα πάρκο». Και πάλι είχε απορριφθεί μετά από χρόνια σε μια νέα οικογένεια.

Όταν τον πήγαν στο καταφύγιο, η θέση του σώματός του δεν θα μπορούσε να είναι διαφορετική και ότι αυτό το μικρό σκυλί συρρικνώθηκε εντελώς και όχι λόγω κάποιας ασθένειας, απλώς και μόνο επειδή απορρίφθηκε ξανά.

Δεδομένου ότι το μικρό αγόρι είχε ένα μικροτσίπ από την τελευταία του υιοθεσία, ήταν εύκολο να εντοπίσουμε αυτόν που τον άφησε και να βεβαιώσουμε ότι δεν θα πάρει ποτέ ξανά τον Φιν στη ζωή του.

Επί του παρόντος, ο μικρός Φινλανδός αναζητά μια οριστική οικογένεια , μια που τον αγαπά πραγματικά και που μπορεί να ανοίξει την καρδιά του σε ένα κουτάβι που, παρόλο που έχει πληγωθεί, έχει πολλή αγάπη να δώσει ακόμη.

Θυμηθείτε: όχι επειδή προέρχονται από το δρόμο, σημαίνει ότι μπορείτε να τα εγκαταλείψετε.

Related posts

Συγκινεί ο Γ. Σκιαδαρέσης: Αυτός είναι ο Σέρλοκ που κάποιοι είχαν παρατήσει μωρό σε βραχονησίδα να πεθάνει

Tι σου φταίει το καημένο το ζωάκι, βρε κτήνος;: 2.500 καταγγελίες για κακοποίηση μέσα σε έξι μήνες

Φρίκη στη Νάξο: Σκότωσαν θαλάσσια χελώνα, τη μαχαίρωσαν στο λαιμό