Το Σκυλάκι “Αναρρώνει Από Θαύμα” Μετά Από Σοβαρό Πυροβολισμό: “Είναι Τυχερό Που Ζει”

«Ο Άρθουρ τα πάει πολύ καλά. Είμαστε έκπληκτοι με το πόσο καλά έχει αναρρώσει. Μπορούμε να δούμε ότι είναι το πιο ευγενικό και φιλικό αγόρι. Όλοι τον αγαπούν», ανέφεραν από την οργάνωση που τον έσωσε.

Ο Άρθουρ είναι ένα σκυλάκι corgi που είχε μια πολύ θετική ανάκαμψη μετά από πυροβολισμό στο κεφάλι . Αν και αυτό δεν θα ήταν δυνατό αν δεν υπήρχε η έντονη υποστήριξη της κοινωνίας διάσωσης της Πενσυλβάνια, PSPCA, που έκανε γνωστή την ιστορία του κουταβιού.

«Ο Άρθουρ είναι τυχερός που ζει και αυτό δεν είναι καθόλου υποτιμητικό. Πυροβολήθηκε ανάμεσα στα μάτια και προφανώς τον είχαν για νεκρό . Αλλά ο Άρθουρ δεν πέθανε. Σύρθηκε κάτω από έναν φράχτη σε ένα οικογενειακό αγρόκτημα και τελικά βρήκε ασφάλεια μαζί μας », έγραψε η PSPCA στο Instagram .

Σύμφωνα με το The Philadelphia Inquirer , ο τραυματισμένος σκύλος πάλεψε σε ένα αγρόκτημα, αναζητώντας προφανώς κάποιον να τον βοηθήσει . Στην αρχή, οι ιδιοκτήτες της φάρμας πίστεψαν ότι ο Άρθουρ είχε τραυματιστεί όταν μπήκε κάτω από τον φράχτη τους, αλλά όταν οι κτηνίατροι τον έλεγξαν, κατάλαβαν τι πραγματικά είχε συμβεί.

«Το τραύμα του Άρθουρ στο κεφάλι ήταν μεγάλο και καλυμμένο με συντρίμμια. Κάτω από τη βρωμιά και τη μόλυνση υπήρχε κάτι που έμοιαζε πολύ με τραύμα από πυροβολισμό . Οι ακτινογραφίες επιβεβαίωσαν τις ανατριχιαστικές υποψίες του κτηνιάτρου μας . »

Ευτυχώς, ο πυροβολισμός ήταν σε μια γωνία και δεν ακούμπησε τον εγκέφαλό του, αλλά παρόλα αυτά άφησε ένα βαθύ τραύμα και εκτεταμένη ζημιά στον αεραγωγό και το στόμα του . «Ήταν καλυμμένος με ψύλλους, είχε μολύνσεις στο αυτί και ήταν αναιμικός. Αλλά ήταν ζωντανός» , ανέφεραν.

Το περίεργο είναι ότι ανακάλυψαν ότι ο Άρθουρ δεν ήταν πάντα αδέσποτος σκύλος , αλλά είχε ιδιοκτήτες μέχρι πριν από μερικούς μήνες, οι οποίοι έμεναν κοντά στο σημείο που τον βρήκαν. Το ζευγάρι είχε μετακομίσει σε μια φάρμα και πήρε το σκυλί μαζί τους, αλλά εκείνος δεν μπορούσε να το συνηθίσει και έφυγε τρέχοντας.

Ειδοποίησαν τους γείτονες, αλλά κανείς δεν τον είχε δει. Παρόλα αυτά, το κουτάβι είναι πλέον με υπεύθυνους της οργάνωσης και μόνο αυτοί βλέπουν τη φροντίδα και την ανάρρωση του, τουλάχιστον μέχρι να είναι έτοιμο να αναζητήσει μια νέα οικογένεια.

«Είμαστε αισιόδοξοι ότι ο Άρθουρ θα αναρρώσει πλήρως, αλλά παραμένουν θραύσματα από σφαίρες. Μπορεί να χρειαστείτε εξειδικευμένη φροντίδα για να τα αφαιρέσουν. Μόνο ο χρόνος θα δείξει. Εν τω μεταξύ, είναι ο πιο ευγενικός και φιλικός τύπος. Όλοι τον αγαπούν» , ανέφερε η PSPCA.
«Ο Άρθουρ τα πάει πολύ καλά. Εμείς, όπως όλοι οι θαυμαστές του Άρθουρ, είμαστε έκπληκτοι με το πόσο καλά έχει αναρρώσει » .

Related posts

Συγκινεί ο Γ. Σκιαδαρέσης: Αυτός είναι ο Σέρλοκ που κάποιοι είχαν παρατήσει μωρό σε βραχονησίδα να πεθάνει

Tι σου φταίει το καημένο το ζωάκι, βρε κτήνος;: 2.500 καταγγελίες για κακοποίηση μέσα σε έξι μήνες

Φρίκη στη Νάξο: Σκότωσαν θαλάσσια χελώνα, τη μαχαίρωσαν στο λαιμό