Το Κουτάβι Πέρασε Δύο Ώρες Κολυμπώντας Στη Θάλασσα Αφού Παρασύρθηκε Από Το Ρεύμα. Το Ναυτικό Τον Έσωσε

Τι πιο διασκεδαστικό από το να πάτε με ένα κουτάβι που αγαπάει το νερό στην παραλία; Μπορείτε να παίξετε στο νερό και να παρακολουθήσετε το σκυλί σας να σκάβει έξαλλα στη ζεστή άμμο. Ωστόσο, τα σκυλιά μπορεί να αντιμετωπίσουν προβλήματα γύρω από το νερό, όπως έμαθε γρήγορα η Kristin Vonclein όταν πήγε το κουτάβι της σε μια παραλία κοντά στις εκβολές του ποταμού Rappahannock.

Η Vonclein πήγε στην ιδιωτική παραλία με το αξιολάτρευτο μικρό της Retriever, τον Skip Jack. Το κουτάβι είχε πάει στην παραλία πριν αρκετές φορές χωρίς κανένα πρόβλημα. Αλλά αυτή τη φορά, ο σκύλος έτρεξε στο νερό και άρχισε να κολυμπά μακριά. Συνέβη σε μια στιγμή.

Η Vonclein και ένας φίλος της μπήκαν στο νερό μετά το κουτάβι, αλλά σύντομα συνειδητοποίησαν ότι το ρεύμα ήταν δυνατό. Το νερό έγινε βαθύτερο. Ο σκύλος συνέχισε να κολυμπά μακριά και να απομακρύνεται. Μπορεί να θέσουν σε κίνδυνο τη ζωή τους. Γύρισαν σοφά στην παραλία, άρπαξαν μια συσκευή επίπλευσης και συνέχισαν να ψάχνουν το σκυλί. Δυστυχώς, έχασαν από το βλέμμα τους τον Skip Jack που παρασύρθηκε από το ρεύμα προς τον κόλπο Chesapeake. Κοίταξαν και κάλεσαν και κοίταξαν χωρίς επιτυχία. Η Vonclein κάλεσε την αστυνομία η οποία ήρθε σε επαφή με τους αξιωματικούς της Marine Patrol Kyle Jones και Terrie McKellips.

Ευτυχώς, οι αξιωματικοί ήταν ήδη σε ένα σκάφος σε μια κοντινή μαρίνα. Ξεκίνησαν αμέσως. Σύμφωνα με τον αξιωματικό Μακ Κέλιπς, «Η περιοχή ήταν γεμάτη με βράχους και με πολλές παγίδες καβουριών, οπότε ήταν μια πρόκληση να ψάξουμε για ένα μικρό καφέ κεφάλι σκύλου. Επίσης, ο σκύλος ήταν στο νερό για σχεδόν δύο ώρες, οπότε θα ήταν εξαντλημένος αν ήταν ακόμα ζωντανός.

Ξεκινήσαμε μια αναζήτηση. Στη συνέχεια, ακριβώς από την πλώρη, είδα μια καστανή μύτη. Ήταν το κουτάβι! Ο σκύλος ήταν τόσο κουρασμένος που μόλις κρατούσε τη μύτη του έξω από το νερό. Το υπόλοιπο σώμα του κουταβιού ήταν βυθισμένο. Δεν ξέρω πώς καταφέραμε να το δούμε », είπε. Ο Μακ Κέλιπς και ο Τζόουνς έμειναν έκπληκτοι από την καλή τους τύχη.

Έφεραν το κουτάβι στο σκάφος τους. Ο σκύλος έπεσε στο κατάστρωμα, εξαντλημένος αλλά ζωντανός. Ο Skip Jack επανενώθηκε με την Vonclein που πήγε το κουτάβι στον κτηνίατρο. Εκτός από την κούραση και μερικούς πόνους στους μυς, ο Skip Jack ήταν μια χαρά.

Το κουτάβι μπορεί να ήταν σχεδόν χωρίς δύναμη, μουσκεμένο και κρύο, αλλά η επιστροφή στην αγκαλιά του κηδεμόνα του το βοήθησε να ανακτήσει όλη τη δύναμη και την αυτοπεποίθηση που είχε χάσει. Η Kristin πήρε ένα μάθημα ότι όσο κι αν φαίνεται ότι η μέρα είναι ιδανική για να πάτε στην παραλία και να παίξετε στην άμμο, θα πρέπει πρώτα να ελέγξει την πρόγνωση του καιρού. Εάν οι άνεμοι είναι πολύ δυνατοί, είναι καλύτερο να μείνετε μακριά από το νερό.

Ο Skip Jack είναι σίγουρο ότι θα θυμάται περισσότερο αυτό το μάθημα.

Η McKellips και το γραφείο της συγκινήθηκαν τόσο πολύ από την εμπειρία που πήγαν και αγόρασαν μια συσκευή επίπλευσης για το Skip Jack. Θα ήταν το τέλειο δώρο τόσο για την Vonclein όσο και για το κουτάβι. Όλοι στο γραφείο υπέγραψαν τη συσκευή επίπλευσης και κάλεσαν την Vonclein στο γραφείο για να της την δώσουν. Σύμφωνα με τον McKellips, «simply ήταν απλά υπέροχο και όλοι συγκινήθηκαν. Η Vonclein ήταν τόσο ευγνώμων και ο σκύλος ήταν γεμάτος ενέργεια όπως θα έπρεπε να είναι ένα κουτάβι ».

Ήταν μια κλήση διάσωσης και μια μαθησιακή εμπειρία με πολύ αίσιο τέλος.

Related posts

Συγκινεί ο Γ. Σκιαδαρέσης: Αυτός είναι ο Σέρλοκ που κάποιοι είχαν παρατήσει μωρό σε βραχονησίδα να πεθάνει

Tι σου φταίει το καημένο το ζωάκι, βρε κτήνος;: 2.500 καταγγελίες για κακοποίηση μέσα σε έξι μήνες

Φρίκη στη Νάξο: Σκότωσαν θαλάσσια χελώνα, τη μαχαίρωσαν στο λαιμό