Το ηλικιωμένο σκυλάκι έχει μια δεκαετία πόνου και βασανιστηρίων πριν βρει την αληθινή αγάπη

Η Alanna και ο Neal Flaherty δεν πίστευαν ποτέ ότι θα υιοθετούσαν άλλον σκύλο αφού έχασαν τα δύο αγαπημένα τους σκυλιά ταυτόχρονα. Φοβήθηκαν να ξαναπεράσουν μια τέτοια τεράστια απώλεια, οπότε δεν σκέφτηκαν καν να επισκεφτούν το καταφύγιο ακόμα. Αλλά όταν άκουσαν την ιστορία ενός κακοποιημένου και παραμελημένου σκύλου που ονομαζόταν Arlo, φαινόταν ότι έπρεπε.

Ο Arlo είναι ένας ηλικιωμένος σκύλος, που εκτιμάται ότι είναι μεταξύ 10 και 15 ετών. Για όλη του τη ζωή, πέρασε από ατελείωτες κακοποιήσεις και βάσανα, συμπεριλαμβανομένου του χτυπήματος από ένα αυτοκίνητο, του δέσιμου με αλυσίδες και της εγκατάλειψης στην άκρη του δρόμου. Οι Flahertys ήξεραν ότι έπρεπε να δείξουν σε αυτό το σκυλάκι αγάπη, ανεξάρτητα από το πόσος χρόνος του είχε απομείνει.

Το τραγικό παρελθόν του Arlo

Ο Arlo διασώθηκε αφού πετάχτηκε στην άκρη του δρόμου για μια εβδομάδα. Οι άνθρωποι περνούσαν για να του δώσουν φαγητό και νερό, αλλά πέρασε λίγος χρόνος μέχρι να πάει κάποιος να του βρει βοήθεια. Όταν έφτασαν οι διασώστες, συνειδητοποίησαν ότι η εγκατάλειψη ήταν μόνο η αρχή του πόνου του.

Πριν πεταχτεί, ο Arlo είχε χτυπηθεί από ένα αυτοκίνητο, είχε πυροβοληθεί και αλυσοδεθεί για πολλή ώρα. Ως αποτέλεσμα, είχε τραυματισμό στην πλάτη, σπασμένη ουρά, σπασμένο μηριαίο οστό και ουλές σε όλο τον λαιμό. Το φτωχό κουτάβι ήταν επίσης σοβαρά υποσιτισμένο. Παρά το γεγονός ότι ήταν ηλικιωμένος σκύλος, δεν είχε νιώσει ποτέ αγάπη την τελευταία δεκαετία.

«Ο Arlo είναι ένα ηλικιωμένο Λαμπραντόρ που χτυπήθηκε από ένα αυτοκίνητο στο Τέξας, τραυματίστηκε σοβαρά και έμεινε στην άκρη του δρόμου για μέρες, αφέθηκε νεκρός. Πολλά αυτοκίνητα περνούσαν δίπλα του, οι άνθρωποι έκαναν εκκλήσεις, οι άνθρωποι παρακαλούσαν, και όμως κανείς δεν πήγε να τον βοηθήσει. Η Lake Charles Pit Bull Rescue άκουσε γι’ αυτόν και τον πήγε σε κτηνίατρο. Ήταν ένα χάος – σπασμένα κόκκαλα, σπασμένη ουρά, θετικός από την καρδιά και μια ολόκληρη λίστα με άλλα πράγματα.

Δεν ξέραμε αν θα επιζούσε από τις πολυάριθμες χειρουργικές επεμβάσεις ή τα επακόλουθα. Δεν ξέραμε αν θα περπατούσε ξανά», έγραψε ο εθελοντής διάσωσης ζώων, Alex Lovett Woodsum.

Ο Arlo πέρασε έξι μήνες στο Lake Area Animal Hospital καθώς υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση, ακρωτηρίασαν την ουρά του και έμαθε να περπατά ξανά. Ακόμη και όταν ανάρρωσε, πολλοί υιοθέτες τον παρέβλεψαν επειδή ήταν τόσο μεγάλος. Κανείς δεν ήθελε να το ρισκάρει χωρίς να ξέρει αν θα είχε πολύ χρόνο. Αλλά η Lake Charles Pit Bull Rescue ήταν αποφασισμένη να του βρει ένα σπίτι.

Υποδοχή από την πιο ευγενική οικογένεια

Τελικά, μια οικογένεια στη βορειοανατολική ακτή των Ηνωμένων Πολιτειών έμαθε για τον Άρλο και τον ερωτεύτηκε. Η Alanna και ο Neal αποχαιρέτησαν πρόσφατα τα ηλικιωμένα σκυλιά τους, τον Oscar και τον Gus. Παρόλο που οι καρδιές τους ήταν ραγισμένες, ήξεραν ότι δεν ήθελαν να σπάσει ξανά για τον Arlo. Έτσι, τον υιοθέτησαν αμέσως.

«Τελικά, πιστέψαμε ότι του χρωστούσαμε μετά από όλα όσα πέρασε να του δείξουμε αγάπη και παρηγοριά, είτε του έμεινε μια μέρα είτε χρόνια, οπότε συμφωνήσαμε ότι θα τον δεχόμασταν ανεξάρτητα από το πώς ήταν αυτό. », έγραψε η Alanna στο Facebook. «Το γλυκό αγόρι Arlo όχι μόνο επιβιώνει, αλλά ακμάζει. Ξεκίνησε από το να μην έτρωγε καθόλου, στο να φάει γεμιστά κοτόπουλα ψημένα. Από το να μην μπορείς να κινηθείς, μέχρι τη βόλτα στην παραλία χωρίς υποστήριξη. Είναι πραγματικά ένα μικρό θαυματουργό σκυλάκι και νιώθουμε τόσο τυχεροί που έχουμε την ευκαιρία να είμαστε δίπλα του καθώς δυναμώνει κάθε μέρα».

Ο Άρλο περνάει τώρα τις μέρες του με ένα βλέμμα χαράς στο πρόσωπό του. Δεν έχει πρόβλημα με το περπάτημα και του αρέσει να τραβάει την προσοχή από την παντοτινή οικογένειά του. Δεν τους νοιάζει η ηλικία του ή το παρελθόν του. Είναι τέλειος γι’ αυτούς και το μόνο που έχει σημασία είναι ότι τον αγαπούν.

Τα ηλικιωμένα σκυλιά κάνουν τους καλύτερους συντρόφους στους ευγενικούς ανθρώπους που επιλέγουν να τους υιοθετήσουν ! Ο Arlo σίγουρα αξίζει όλη αυτή την αγάπη και την περιποίηση μετά από όλα όσα πέρασε.

Related posts

Συγκινεί ο Γ. Σκιαδαρέσης: Αυτός είναι ο Σέρλοκ που κάποιοι είχαν παρατήσει μωρό σε βραχονησίδα να πεθάνει

Tι σου φταίει το καημένο το ζωάκι, βρε κτήνος;: 2.500 καταγγελίες για κακοποίηση μέσα σε έξι μήνες

Φρίκη στη Νάξο: Σκότωσαν θαλάσσια χελώνα, τη μαχαίρωσαν στο λαιμό