Το Γλυκύτατο Pit Bull Ήταν Τόσο Δυστυχισμένο Στο Καταφύγιο – Τώρα Είναι Χαρούμενο Σε Νέα Οικογένεια

Το Γλυκύτατο Pit Bull Ήταν Τόσο Δυστυχισμένο Στο Καταφύγιο – Τώρα Είναι Χαρούμενο Σε Νέα Οικογένεια

Pit Bull: Τα καταφύγια ζώων δεν είναι ιδανικά μέρη για να μείνουν σκύλοι για πολύ. Ενώ είμαστε ευγνώμονες που αυτά τα σκυλιά έχουν στέγη πάνω από το κεφάλι τους και φαγητό, ένα προστατευμένο περιβάλλον μπορεί να είναι εξαιρετικά αγχωτικό.

Είναι ένα μέρος, με αδιάκοπο γάβγισμα. Τα ρείθρα είναι γενικά θορυβώδη. Για έναν σκύλο που έχει έρθει από ένα σπίτι, ένα καταφύγιο μπορεί να είναι ένα τρομακτικό μέρος.

Ένα γλυκό Πιτ Μπουλ, ονόματι Κάρσον, βρέθηκε μόνος του σε ένα καταφύγιο. Η οικογένειά του τον παρέδωσε αφού αποφάσισαν ότι τον είχαν βαρεθεί. Είχε κάποιες αλλεργίες που οδήγησαν σε δερματικά προβλήματα, αλλά ήταν καλός σκύλος. Το περιβάλλον του καταφυγίου ήταν κατανοητό υπερβολικό για εκείνον. Ξάπλωσε σε μια γωνία και έτρεμε ανεξέλεγκτα, χωρίς καν να κάνει διάλειμμα για να ξεκουραστεί. Έτρεμε τόσο πολύ που ράγισε την καρδιά όλων.

Κάνουν μια εξαιρετική δουλειά κάθε μέρα, αφιλοκερδώς, με μοναδικό σκοπό να εγγυηθούν στα αδέσποτα και εγκαταλελειμμένα σκυλάκια στέγη πάνω από το κεφάλι τους και ζεστά και νόστιμα γεύματα κάθε μέρα.

Πρέπει όμως να πούμε ότι το κλουβί ενός καταφυγίου σίγουρα δεν είναι το ιδανικό μέρος στο οποίο ένας σκύλος πρέπει να ζήσει για πολύ καιρό.

Ο Κάρσον, για παράδειγμα, έζησε όλη του τη ζωή σε ένα άνετο σπίτι . Τότε ξαφνικά οι ιδιοκτήτες του κατάλαβαν ότι τον είχαν βαρεθεί και τον παρέδωσαν στο καταφύγιο της πόλης τους.

Μη συνηθίζοντας στο παραμικρό, το σκυλάκι ξάπλωσε και στριμώχτηκε σε μια γωνία του κλουβιού του και άρχισε να τρέμει σαν φύλλο όλη την ώρα. Δεν έτρωγε, δεν κοιμόταν. Απλώς έτρεμε.

Το σημείο καμπής στη ζωή του Κάρσον

Οι καρδιές όλων των εθελοντών στην εγκατάσταση συντρίφτηκαν όταν είδαν τη θλίψη αυτού του γλυκού σκυλιού. Είπαν την ιστορία του στο Διαδίκτυο και μια εθελόντρια από άλλο σύλλογο με το όνομα Lauren τον ερωτεύτηκε αμέσως.

Η νεαρή έτρεξε να το πάρει και, αφού τον γνώρισε για λίγο, συνειδητοποίησε ότι δεν ήθελε πια να τον αποχωριστεί.

Σήμερα ο Κάρσον είναι ένας εντελώς διαφορετικός μεγάλος σκύλος. Δεν τρέμει πια, αλλά κουνάει την ουρά του όλη μέρα και δεν χωρίζεται ποτέ από την υπέροχη νέα του μαμά.

Το να βλέπεις έναν σκύλο να μετατρέπεται από το τρόμο και τον φόβο σε ένα χαρούμενο αγόρι είναι τόσο συναρπαστικό.

Όταν ο Κάρσον γυρίζει σπίτι από τις βόλτες του, πηδάει στον καναπέ και κάνει τα καλύτερα κουνήματα της ουράς. Το μόνο που μπορείτε να ακούσετε είναι η χαρούμενη ουρά του να χτυπάει. Η μητέρα του Lauren λέει στο παρακάτω βίντεο ότι «η αποστολή του στη ζωή είναι να αγκαλιάζεσαι στον καναπέ μαζί μου». Φαίνεται ότι ο Carson έχει τις προτεραιότητές του !

Κάθε φορά που ένας σκύλος σώζεται από ένα καταφύγιο και υιοθετείται είναι μια νίκη. Πολλοί άνθρωποι εντυπωσιάζονται από τα στατιστικά στοιχεία, αλλά σας υποσχόμαστε ότι κάθε πολύτιμη ζωή έχει σημασία. Γι’ αυτό είναι τόσο σημαντικό να μοιραζόμαστε ιστορίες όπως του Carson. Πολλοί άνθρωποι αναζητούν κουτάβια κτηνοτρόφων, ενώ ζώα που αξίζουν απόλυτα περιμένουν τα σπίτια τους.

Ας μοιραστούμε ιστορίες σαν του Carson γιατί η υιοθεσία είναι ο μόνος τρόπος! Δείτε την ευτυχισμένη νέα ζωή της Carson στο βίντεο The Dodo παρακάτω!

Ελπίζουμε ότι η ιστορία του Carson θα ωθήσει όσο το δυνατόν περισσότερους ανθρώπους να υιοθετήσουν . Τα σκυλιά κλεισμένα σε καταφύγια απλώς περιμένουν κάποιον να τα πάρει και να τους δώσει μια δεύτερη ευκαιρία να είναι ευτυχισμένα.

Related posts

Συγκινεί ο Γ. Σκιαδαρέσης: Αυτός είναι ο Σέρλοκ που κάποιοι είχαν παρατήσει μωρό σε βραχονησίδα να πεθάνει

Tι σου φταίει το καημένο το ζωάκι, βρε κτήνος;: 2.500 καταγγελίες για κακοποίηση μέσα σε έξι μήνες

Φρίκη στη Νάξο: Σκότωσαν θαλάσσια χελώνα, τη μαχαίρωσαν στο λαιμό