Το Εγκαταλελειμμένο Κουτάβι Ακολουθεί Ασθενοφόρο Μέχρι Να Πείσει Τους Γιατρούς Να Σταματήσουν Και Να Τον Υιοθετήσουν

Όταν οι τετράποδοι φίλοι μας δεν μπορούν να εκφραστούν σωματικά, γκρινιάζοντας ή γαβγίζοντας, θα βρίσκουν πάντα τον τρόπο να επικοινωνούν με τους κηδεμόνες τους. Πιστοί πάνω από όλα, τα σκυλιά αντιμετωπίζουν τους ανθρώπους που αγαπούν με ύψιστη προτεραιότητα και είναι προσεκτικοί στις ανάγκες τους.

Δυστυχώς, δεν ανταποκρίνονται όλες οι οικογένειες εξίσου στα κατοικίδια ζώα που φροντίζουν. Αυτό συμβαίνει επίσης με τη Sirena, ένα κουτάβι που έμεινε άστεγο αφού εγκαταλείφθηκε στους δρόμους του Evansville, Indiana (ΗΠΑ).

Πριν από μερικές εβδομάδες, απροσδόκητα, η Sirena άρχισε να τρέχει απελπισμένα πίσω από ένα ασθενοφόρο. Το φτωχό κουτάβι έτρεχε ακούραστα πίσω από το όχημα για λίγα λεπτά, σαν να ήξερε ότι υπήρχαν οι κατάλληλοι άνθρωποι που θα της έδιναν μια ευκαιρία.

Προσπάθησε να παρακινήσει τους νοσοκόμους στο ασθενοφόρο της American Medical Response να σταματήσουν και να ρίξουν μια πιο προσεκτική ματιά για να καταλάβουν τι συνέβαινε.

Η ομάδα μόλις πήρε κλήση έκτακτης ανάγκης όταν παρατήρησε το σκυλί να πλησιάζει το ασθενοφόρο. Έχοντας επίγνωση της κατάστασης, οι γιατροί αποφάσισαν να την πάρουν μαζί τους. Την επόμενη μέρα, προσπάθησαν να βρουν τον ιδιοκτήτη του και έψαξαν πληροφορίες για αυτόν καλώντας την κοινότητα, αλλά χωρίς επιτυχία.

Η Γοργόνα δεν είχε μικροτσίπ και μετά από αρκετές ημέρες στις οποίες κανείς δεν ήρθε να την διεκδικήσει, ήταν σαφές σε όλους ότι με τη χειρονομία τους είχαν σώσει μια ζωή.

Ο Lee Turpin, διευθυντής των υπηρεσιών έκτακτης ανάγκης της πόλης, είπε ότι όσο περνούσαν οι μέρες, το κουτάβι ήρθε για να κερδίσει τις καρδιές όλων στην ομάδα του παραϊατρικού. ” Όλοι την ερωτεύτηκαν και ένας από τους υπαλλήλους μας ανέλαβε την ευθύνη για τη φροντίδα της”, είπε ο Λι.

Τελικά, δύο εβδομάδες αργότερα, η Sirena υιοθετήθηκε από έναν από τους νοσοκόμους που της είχαν προσφέρει βοήθεια. Ταυτόχρονα, το κουτάβι έγινε πλήρες μέλος αυτής της ομάδας ηρώων υγείας, το αγκάλιασαν όλοι στην καρδιά τους και ο καθένα τους έδωσε ένα κομμάτι αγάπης.

Related posts

Συγκινεί ο Γ. Σκιαδαρέσης: Αυτός είναι ο Σέρλοκ που κάποιοι είχαν παρατήσει μωρό σε βραχονησίδα να πεθάνει

Tι σου φταίει το καημένο το ζωάκι, βρε κτήνος;: 2.500 καταγγελίες για κακοποίηση μέσα σε έξι μήνες

Φρίκη στη Νάξο: Σκότωσαν θαλάσσια χελώνα, τη μαχαίρωσαν στο λαιμό