Το διασωθέν σκυλάκι φοβάται να μπει στο νέο του σπίτι. Δεν είχα ζήσει ποτέ σε εσωτερικούς χώρους

Δεν τον είχαν αφήσει ποτέ ξανά να μπει μέσα σε σπίτι.

Ο Boomer έζησε τα πρώτα του 2 χρόνια έξω από μια τράπεζα στο Χιούστον (ΗΠΑ), όπου κακοποιήθηκε και πυροβολήθηκε ακόμη και από γείτονες. Για τον ίδιο λόγο, δεν προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι το σκέφτηκε περισσότερες από μία φορές όταν η Samantha, ο διασώστης του, τον προσκάλεσε στη ζεστασιά του σπιτιού της.

Ο σκυλάκος δυσκολεύεται πολύ να κάνει αυτό το βήμα αφού δεν του έχει επιτραπεί ποτέ ξανά να βρεθεί στο εσωτερικό ενός σπιτιού.

Ο Boomer διασώθηκε μαζί με άλλα τρία αδέσποτα σκυλιά . Όλοι ζούσαν έξω από μία τράπεζα στο Χιούστον (Τέξας, ΗΠΑ) και ήταν γενικά αντικείμενο γελοιοποίησης και σοβαρής κακομεταχείρισης από περαστικούς . Όταν τον έσωσαν, είδαν ότι είχε ένα σπασμένο μηρό και μια σφαίρα που βρισκόταν στα πλευρά του.

«Πήραμε δύο από αυτούς μια μέρα και έπρεπε να επιστρέψουμε την επόμενη για να πιάσουμε τον Boomer. Ήταν πολύ ντροπαλός για να μας πλησιάσει. Οι γείτονες στην περιοχή λατρεύουν να στοχεύουν τα σκυλιά ή ακόμα και να τους πυροβολούν. ”

Η Samantha πήρε τον Boomer σπίτι της τον περασμένο Φεβρουάριο και τον έβαλε στο γκαράζ της για δύο εβδομάδες, για να συνηθίσει στην οικιακή ζωή. Μετά από αυτήν την περίοδο, άρχισε να τον φέρνει σπίτι με τη βοήθεια του φίλου της Τζορτζ , και έτσι να χτίσει την εμπιστοσύνη του στους ανθρώπους.

Αλλά μια μέρα, ο Boomer πλησίασε την πόρτα και έκανε μια κίνηση για να μπει στο σπίτι. Η Samantha άρχισε να τον προσκαλεί επειδή ήθελε να δει αν μπορούσε να το κάνει μόνος του, αλλά η σκηνή αποδείχθηκε λίγο ανησυχητική.v

Δεδομένου ότι ο Boomer είχε περάσει τα 2 χρόνια της ζωής του σε εξωτερικούς χώρους και ζούσε στους δρόμους, αρχικά φοβόταν να μπει στο σπίτι του , ακόμη και όταν η Samantha τον καλούσε και του είπε ότι όλα θα ήταν καλά. Τον έβλεπε κάπως συγκεχυμένο με την έννοια της μπροστινής πόρτας και του κλειστού χώρου , «αγγίζοντας» με το πόδι του το κατώφλι μεταξύ εξωτερικού και εσωτερικού.

Η οικογένεια της Samantha συμμετέχει στην προσπάθεια και τον καλούσαν να τολμήσει να μπει στο σπίτι και ενθάρρυναν τον Boomer. Βρίσκεται μόλις λίγα βήματα στο ξύλινο πάτωμα και βγαίνει ξανά στο ύπαιθρο.

Σύμφωνα με τη Samantha Zimmer, το σκυλάκι κερδίζει όλο και περισσότερη αυτοπεποίθηση με την πάροδο του χρόνου.

Μετά από πολλές προσπάθειες κατάφερε να κάνει τον σκύλο να την εμπιστευτεί τόσο ώστε να μπει στο εσωτερικό του σπιτιού, με την Samantha και την οικογένειά της να πανηγυρίζουν.

Κανένα ζώο δεν πρέπει να φοβάται να μπει στη ζεστασιά ενός σπιτιού.v

Πηγή: pet-sitting.gr

Related posts

Συγκινεί ο Γ. Σκιαδαρέσης: Αυτός είναι ο Σέρλοκ που κάποιοι είχαν παρατήσει μωρό σε βραχονησίδα να πεθάνει

Tι σου φταίει το καημένο το ζωάκι, βρε κτήνος;: 2.500 καταγγελίες για κακοποίηση μέσα σε έξι μήνες

Φρίκη στη Νάξο: Σκότωσαν θαλάσσια χελώνα, τη μαχαίρωσαν στο λαιμό