Το διασωθέν σκυλάκι αγωνίζεται να μείνει ξύπνιο, σαν να ζει ακόμα στο δρόμο. Ακόμα είναι δύσπιστο

“Πώς του εξηγήσω ότι μπορεί να κοιμηθεί, ότι δεν είναι πια στο δρόμο και ότι δεν χρειάζεται να είναι σε εγρήγορση, ότι μπορεί να κοιμηθεί ήσυχα γιατί τελικά έχει σπίτι”, δήλωσε ο κηδεμόνας του Μέγκαν Κουρόζ.

Το να ζει ένας σκύλος στο δρόμο δεν είναι μόνο μια δυσάρεστη εμπειρία, αλλά και μια τραυματική. Δυστυχώς, πολλοί από αυτούς εξακολουθούν να υφίστανται τις συνέπειες αυτής της πικρής εμπειρίας ακόμη και μετά την εύρεση ενός καλού σπιτιού .Αυτή είναι η περίπτωση αυτού του διασωθέντος σκύλου, που προσπαθούσε ακόμα να κοιμηθεί όρθιος και άγρυπνος, σαν να ζούσε στο δρόμο. Ωστόσο, οι καιροί της ταλαιπωρίας του είχαν παρέλθει εδώ και πολύ καιρό .

Όπως μπορείτε να δείτε σε μια δημοσίευση στο κοινωνικό δίκτυο TikTok από τον χρήστη Megan Quiroz , αυτό το σκυλάκι, που ονομάζεται Buddy , πολεμούσε ενάντια στη δική του κόπωση για να παραμείνει ξύπνιος, σαν κάτι να τον καταδιώκει ή ένιωσε τον κίνδυνο. Αλλά τίποτα δεν θα τον βλάψει αφού ήταν, στο νέο του σπίτι .

“Πώς του εξηγώ ότι μπορεί να κοιμηθεί, ότι δεν είναι πλέον στο δρόμο και ότι δεν χρειάζεται να είναι σε εγρήγορση, ότι μπορεί να κοιμηθεί ήσυχα γιατί τελικά έχει σπίτι “, έγραψε η Μέγκαν σε ένα βίντεο, όπου μπορείτε να δείτε το σκυλάκι με μια κουβέρτα πάνω του, να κάθετε και να κουνιέται ενώ προσπαθεί να μην κοιμηθεί .

Αυτό μιλά μόνο του για την κακή εμπειρία που είχε αυτός ο σκύλος όταν έπρεπε να επιβιώσει στους κρύους δρόμους , χωρίς φαγητό , νερό ή ασφαλές μέρος για να καταφύγει, αλλά έπρεπε να είναι προσεκτικός όλη μέρα για να φροντίσει τον εαυτό του .

Σύντομα έγινε δημοφιλής σε αυτό το κοινωνικό δίκτυο και έχει ήδη περισσότερες από 2.000.000 επισημάνσεις ” μου αρέσει” , 8.600.000 προβολές και τουλάχιστον 24.600 σχόλια , όπου οι χρήστες άφησαν στοργικά κείμενα αφιερωμένα σε αυτό το κουτάβι που ξεκίνησε τη νέα του ζωή .

Σε μια άλλη δημοσίευση μπορείτε να δείτε το σκυλάκι να τρώει, αφού πέρασε την πρώτη του νύχτα στο σπίτι. Ήταν πεινασμένος και καταβρόχθισε το πιάτο που του έδωσε η ανθρώπινη μητέρα του, χωρίς να ξέρει ότι αυτή θα ήταν η πρώτη από την πολύ τροφή που επρόκειτο να λάβει και ότι δεν θα ξαναπεινάσει ποτέ .

Related posts

Συγκινεί ο Γ. Σκιαδαρέσης: Αυτός είναι ο Σέρλοκ που κάποιοι είχαν παρατήσει μωρό σε βραχονησίδα να πεθάνει

Tι σου φταίει το καημένο το ζωάκι, βρε κτήνος;: 2.500 καταγγελίες για κακοποίηση μέσα σε έξι μήνες

Φρίκη στη Νάξο: Σκότωσαν θαλάσσια χελώνα, τη μαχαίρωσαν στο λαιμό