Το Χάσκι που βρέθηκε υποσιτισμένος και χωρίς γούνα έκανε συνολική μεταμόρφωση. Τον θεράπευσαν και τον υιοθέτησαν

Άτριχος, λιποβαρής και με ψώρα, ζούσε στους δρόμους.

Η διάσωση ενός αδέσποτου ζώου είναι μια πράξη καλοσύνης που ανταμείβεται μόνο με θετικό τρόπο, υιοθετώντας και παίρνοντας στο σπίτι ένα ον που θα αφιερώσει τη ζωή του για να σας κάνει ευτυχισμένους. Ανεξάρτητα από την κατάσταση στην οποία βρίσκεται, θα σας ευχαριστήσει για τη φροντίδα που δεν είχε όσο ζούσε στους δρόμους και για το φαγητό που βάζετε καθημερινά στο πιάτο του.

Με την ευκαιρία αυτή θα πούμε την ιστορία ενός Χάσκι που διασώθηκε από τους δρόμους σε άθλια κατάσταση υγείας, τα κόκαλά του ήταν ορατά και το δέρμα του δεν είχε γούνα.

Το σκυλί υποδέχτηκαν φίλοι της Φαίης, οι οποίοι του βρήκαν γρήγορα σπίτι, ενώ τον φρόντιζαν για να τον γιατρέψουν. Μέσω του TikTok μοιράστηκαν το βίντεο της ανάρρωσής του και έγινε viral, οι άνθρωποι εξεπλάγησαν από την αλλαγή και τη βελτίωσή του.

Επίσης, χάρηκαν πολύ που τον είδαν με τη νέα του οικογένεια. Είναι δύσκολο να φανταστεί κανείς τι είχε ζήσει στους δρόμους, ωστόσο, δεν τα παράτησε ποτέ και χάρη σε αυτή τη δύναμη μπορεί να απολαύσει τη ζωή που του αξίζει.

Το κλιπ έδειξε την προοδευτική αλλαγή και αυτό το σκυλί όχι μόνο αντιμετώπισε την ψώρα αλλά πήρε και κιλά. Αλλά αυτή η ιστορία δεν τελειώνει εδώ, γιατί τώρα μοιράζονται κατά καιρούς βίντεο με βόλτες στην παραλία και άλλες δραστηριότητες που κάνουν.

Στα σχόλια του βίντεο, πολλοί αφιέρωσαν χρόνο για να ευχαριστήσουν τους σωτήρες του και όσους το υιοθέτησαν, επικρίνοντας ότι χρειάστηκε να περάσει τόσα πολλά.

«Δεν μπορούσα να φανταστώ ότι ήταν ένα παραμελημένο σκυλάκι στις πρώτες φωτογραφίες», έγραψε ένας ακόλουθος, «Το γεγονός ότι οι άνθρωποι το κάνουν αυτό στα ζώα είναι φρικτό και μακάρι να σταματήσουν», έγραψε κάποιος αναστατωμένος από την κατάσταση που το βρήκε.

Το σημαντικό είναι ότι έχει σπίτι και η ζωή του έχει βελτιωθεί, γι’ αυτό προτρέπουν και άλλους ανθρώπους να κάνουν το ίδιο και να δώσουν σπίτι σε σκύλο ή γάτα που έχει ανάγκη.

Για όσους μένουν στο δρόμο, κάθε μέρα είναι ένας αγώνας επιβίωσης, όχι μόνο από τους κινδύνους του δρόμου, αλλά και από τον καιρό και τη συνεχή αναζήτηση τροφής. Αυτό λαμβάνοντας υπόψη ότι υπάρχουν και αυτοί που κακομεταχειρίζονται ζώα, κακούς ανθρώπους και χωρίς κανένα συναίσθημα.

Ας ελπίσουμε ότι θα συνεχίσουν τη δουλειά τους και αυτό το Χάσκι είναι το δείγμα του τι μπορεί να κάνει η αγάπη.

Related posts

Συγκινεί ο Γ. Σκιαδαρέσης: Αυτός είναι ο Σέρλοκ που κάποιοι είχαν παρατήσει μωρό σε βραχονησίδα να πεθάνει

Tι σου φταίει το καημένο το ζωάκι, βρε κτήνος;: 2.500 καταγγελίες για κακοποίηση μέσα σε έξι μήνες

Φρίκη στη Νάξο: Σκότωσαν θαλάσσια χελώνα, τη μαχαίρωσαν στο λαιμό