Το Αρνάκι Νομίζει Ότι Είναι Σκυλί Και Παίζει Δίπλα Στα Άλλα Σκυλιά «Αδέρφια» Του: «Ποτέ Δεν Ένιωθε Σαν Πρόβατο»

Πρόκειται για τον Ρόλο, ένα μικρό προβατάκι που πιάστηκε να πηδάει και να σπρώχνει με ένα κοπάδι σκυλιών. “Αργά. Ρόλο, δεν είσαι σκύλος, γιε μου», του φώναξε ο ιδιοκτήτης του.

Τα ζώα, ανεξάρτητα από το πόσο διαφορετικά είναι μεταξύ των ειδών τους, μπορούν επίσης να κάνουν καλούς φίλους. Και είναι ότι όταν πρόκειται να παίξεις και να περάσεις καλά, οι διαφορές δεν έχουν σημασία, αλλά η διασκέδαση.

Έτσι το σκέφτηκε ένα μικρό προβατάκι που έχει γίνει διάσημο στα κοινωνικά δίκτυα χάρη στον ιδιοκτήτη του, ο οποίος το ηχογράφησε για το TikTok να παίζει φιλικά με μια αγέλη σκυλιών στο χωράφι.

Πρόκειται για ένα αρνί που ονομάζεται Rolo , του οποίου η οικογένεια, από την Αργεντινή, ανεβάζει καθημερινά το περιεχόμενό του κάνοντας διάφορες δραστηριότητες στο σπίτι. Ωστόσο, πέρα ​​από τα πράγματα που μπορεί να κάνει αυτό το ζώο, έχει τραβήξει την προσοχή για την περίεργη συμπεριφορά του.

Ο Ρόλο δεν φαίνεται να έχει μια κοινή και παραδοσιακή συμπεριφορά όπως τα άλλα πρόβατα, αλλά μάλλον είναι ένας ακόμη σκύλος μέσα στο κοπάδι. Και παίζει μαζί τους με το ίδιο στυλ.

Σε ένα από αυτά τα βίντεο εμφανίζεται να παίζει με μερικά σκυλάκια, να σπρώχνει, να πηδά και να τρέχει σαν να ήταν κουτάβι. Μάλιστα, ο ιδιοκτήτης του διαβεβαίωσε στο δημοσίευμα ότι « νομίζω ότι ο Ρόλο δεν ένιωσε ποτέ πρόβατο ».

Η γυναίκα ξαφνιάστηκε τόσο πολύ από την ιδιόμορφη συμπεριφορά του μικρού αρνιού που δεν δίστασε δύο φορές να καταγράψει πώς έπαιζε. « Σιγά σιγά Rolo, δεν είσαι σκύλος , “φώναξε στο ζώο.

Πιθανότατα, η συμπεριφορά αυτού του μικρού προβάτου οφείλεται στο γεγονός ότι ανατρέφονταν πάντα σε περιβάλλον σκύλων, οπότε χρόνο με το χρόνο αντιγράφει τον τρόπο ύπαρξης, τις αντιδράσεις τους αλλά και τους τρόπους και τη δυναμική τους όταν αλληλεπιδρούν.

Παρά το πόσο περίεργο μπορεί να φαίνεται, οι φύλακές του δεν ανησυχούν για αυτό, καθώς τα σκυλάκια συνήθως σέβονται πολύ τον Rolo και έχει ήδη γίνει διασημότητα τόσο στο TikTok όσο και στο Instagram.

Related posts

Συγκινεί ο Γ. Σκιαδαρέσης: Αυτός είναι ο Σέρλοκ που κάποιοι είχαν παρατήσει μωρό σε βραχονησίδα να πεθάνει

Tι σου φταίει το καημένο το ζωάκι, βρε κτήνος;: 2.500 καταγγελίες για κακοποίηση μέσα σε έξι μήνες

Φρίκη στη Νάξο: Σκότωσαν θαλάσσια χελώνα, τη μαχαίρωσαν στο λαιμό