Τι ήρωας! Πήδηξε μπροστά από ένα λεωφορείο για να σώσει την τυφλή κηδεμόνα του

Θα διακινδυνεύατε τη ζωή σας για το σκυλί σας; … Λοιπόν, αυτός ο σκύλος ήταν πρόθυμος να διακινδυνεύσει τη ζωή του για τον άνθρωπο του.

Τα ζώα βοήθειας είναι σωτήρια για τα άτομα που τα χρησιμοποιούν.

Για κάποιον που είναι τυφλός ή μπορεί να έχει κάποια αναπηρία, ένα ζώο υπηρεσίας μπορεί να είναι εκεί για να τον καθοδηγήσει και να εκτελέσει καθημερινές εργασίες που δεν θα μπορούσαν να κάνουν διαφορετικά. Τα σκυλιά βοήθειας είναι πολύ εκπαιδευμένα και εξειδικευμένα, αλλά ένα κουτάβι πρόσφατα πήγε πάνω και πέρα ​​από το καθήκον του καθήκοντος όταν έσωσε κυριολεκτικά τη ζωή του κηδεμόνα του.

Αυτή είναι η ιστορία τους.

Αυτές τις μέρες, στο βόρειο τμήμα της πολιτείας της Νέας Υόρκης, ένας ήρωας αναρρώνει από ένα πολύ τρομακτικό ατύχημα.

Ο Figo, είναι ένας εκπαιδευμένος σκύλος που παίρνει τη δουλειά του πολύ στα σοβαρά. Τόσο σοβαρά που δεν δίστασε να πηδήξει μπροστά από ένα σχολικό λεωφορείο για να σώσει τη τυφλή ιδιοκτήτρια του, την Audrey Stone.

Αν και τα σκυλιά εκπαιδεύονται για να προστατεύουν τους ιδιοκτήτες τους, δεν εκπαιδεύονται για να τρέχουν στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και να πηδούν μπροστά από ένα κινούμενο όχημα για να σώσουν τον άνθρωπο που αγαπούν.

Όταν ο Figo είδε το λεωφορείο που πλησίαζε, με κάποιο τρόπο κατάλαβε ότι η ιδιοκτήτρια του βρίσκονταν σε σοβαρό κίνδυνο. Χωρίς να χάσει στιγμή έκανε αυτό που πίστευε εκείνη τη στιγμή ότι θα έσωζε τη ζωή της.

Πήδηξε μπροστά στο κινούμενο λεωφορείο λίγο πριν αυτό χτυπήσει την 62χρονη τυφλή Audrey Stone.

Η ιδιοκτήτρια του, αν και τραυματισμένη, γλύτωσε τον θάνατο. Αλλά ούτε ο ηρωικός σκύλος της δεν γλύτωσε αλώβητος. Από τη σύγκρουση με το λεωφορείο έχασε το μεγαλύτερο της σάρκας του στο μπροστινό δεξί πόδι του. Το τραύμα του όμως δεν τον σταμάτησε. Ακόμη και έτσι πληγωμένος, σηκώθηκε και έψαχνε την ιδιοκτήτρια του για να βεβαιωθεί ότι ήταν καλά.

Όταν ήρθε το ασθενοφόρο για να πάρει την Stone, ο Figo έμοιαζε χαμένος. Ήταν σε σύγχυση.

Η Stone υπέστη κατάγματα στον αγκώνα και στον αστράγαλο, είχε μερικά σπασμένα πλευρά και ένα χτύπημα στο κεφάλι. Αν και τραυματισμένη το μόνο που έλεγε συνεχώς στους τραυματιοφορείς ήταν:

“Πού είναι ο Figo; Είναι καλά;”

Και ο Figo ήταν καλά. Είχε αναλάβει ένας κτηνίατρος να περιποιηθεί και να περιδέσει τις πληγές του.v

Σήμερα ο Figo είναι σχεδόν εντελώς καλά!

Μετά από αυτό το περιστατικό ο ηρωικός σκύλος έλαβε από τα μέσα ενημέρωσης την προσοχή που του αξίζει!

Ο Figo απλά δεν μπορεί να περιμένει για να ξαναδεί την ιδιοκτήτρια του, όταν αυτή θα ανακάμψει πλήρως από τους τραυματισμούς της …

Τραυματισμοί που θα ήταν πολύ χειρότεροι αν ο Figo δεν είχε σκεφτεί γρήγορα και δεν δρούσε με τόση αυτοθυσία.

Όσοι βρέθηκαν μπροστά στο περιστατικό το περιγράφουν ως ένα θαύμα. Ένα θαύμα που κατάφερε να γεμίσει τα μάτια τους με δάκρυα..

Related posts

Συγκινεί ο Γ. Σκιαδαρέσης: Αυτός είναι ο Σέρλοκ που κάποιοι είχαν παρατήσει μωρό σε βραχονησίδα να πεθάνει

Tι σου φταίει το καημένο το ζωάκι, βρε κτήνος;: 2.500 καταγγελίες για κακοποίηση μέσα σε έξι μήνες

Φρίκη στη Νάξο: Σκότωσαν θαλάσσια χελώνα, τη μαχαίρωσαν στο λαιμό