Θλιμμένος Σκύλος Ξαπλωμένος Στον Τάφο Του 22χρονου Ιδιοκτήτη Του Που Σκοτώθηκε

Τα κατοικίδια μας είναι τόσο πολύ δεμένα μαζί μας. Έχουν συναισθηματική νοημοσύνη. Είναι σε θέση να καταλάβουν πότε οι ιδιοκτήτες τους έχουν πεθάνει και μάλιστα τους λείπουν και θρηνούν το θάνατό τους. Το ίδιο συνέβη σε ένα σκυλί που έχασε τον ιδιοκτήτη του και τον αποχαιρέτησε σπαραχτικά στην κηδεία του, γράφει το wecareaboutanimal.

Το όνομα του ιδιοκτήτη του ήταν James William ‘Will’ Warner. Ήταν μόλις 22 ετών και ζούσε στο Shelbyville του Tennessee. Αναφέρθηκε ότι πυροβολήθηκε μέχρι θανάτου και αφέθηκε στο δρόμο από τον δολοφόνο του.

Αν και η κοπέλα του πυροβολήθηκε επίσης, επέζησε από τα κρίσιμα τραύματα. Ο θάνατος του Will άφησε την οικογένειά τους σε μεγάλο σοκ και ήταν συντετριμμένοι από αυτό. Η μητέρα του μόλις κατέρρευσε και φάνηκε ότι ολόκληρος ο κόσμος της είχε σπάσει σε κομμάτια.

Σύμφωνα με τη μητέρα του, ήταν μεγαλύτερος από τη ζωή και ήταν καλό παιδί. Το Μητροπολιτικό Αστυνομικό Τμήμα του Νάσβιλ αναγνώρισε έναν ύποπτο για τη δολοφονία ονόματι Samuel Earl Rich, ο οποίος είναι 25 ετών.

Δυστυχώς, λόγω της πολιτείας στην οποία βρέθηκε το σώμα του Will, έπρεπε να το θάψουν αμέσως. Σύμφωνα με τη μητέρα του, δεν πρόλαβε καν να διαλέξει το φέρετρο. Δεν κατάφεραν να πουν το σωστό τελικό αντίο στον Γουίλ. Οι φίλοι και η οικογένειά του μαζεύτηκαν στον τάφο του για να τον αποχαιρετήσουν το τελευταίο αντίο και να τον θρηνήσουν και να τον θυμούνται.

Η πιο αποκαρδιωτική φωτογραφία ήταν του σκύλου του Γουίλ, του Άις που ξάπλωσε στο φρέσκο ταφικό οικόπεδο για να είναι πιο κοντά στον νεκρό ιδιοκτήτη του.

Άσσος περιγράφεται ως «πιστός φίλος και πιστός σύντροφος» στο μοιρολόγι του Will. Οι δυο τους ήταν πολύ κοντά ο ένας στον άλλον και αυτό έδειχνε ότι ο σκύλος δεν θα μπορούσε να ξεχάσει τον καλύτερο φίλο του που έφυγε.

Αναπαύσου εν ειρήνη, Γουίλ. Αγαπήθηκες και έλειψες σε πολλούς. Ο σκύλος σας σίγουρα θα σας λείψει στη ζωή του.

Related posts

Συγκινεί ο Γ. Σκιαδαρέσης: Αυτός είναι ο Σέρλοκ που κάποιοι είχαν παρατήσει μωρό σε βραχονησίδα να πεθάνει

Tι σου φταίει το καημένο το ζωάκι, βρε κτήνος;: 2.500 καταγγελίες για κακοποίηση μέσα σε έξι μήνες

Φρίκη στη Νάξο: Σκότωσαν θαλάσσια χελώνα, τη μαχαίρωσαν στο λαιμό