Θεσσαλονίκη: Έφυγαν διακοπές και την πέταξαν στο δρόμο- Ένα σπίτι να τη σώσουμε;

Οι διακοπές του καλοκαιριού ξεκίνησαν. Όμως κάποιοι θέλησαν μάλλον να φύγουν ανενόχλητοι χωρίς να πρέπει να σκεφτούν τι θα κάνουν με το κατοικίδιό τους. Αν θα το πάρουν μαζί τους, αν θα το πάνε σε φιλοξενία ή αν θα ζητήσουν από κάποιον φίλο ή συγγενή να το κρατήσει. Βρήκαν την εύκολη λύση. Τη λύση που επιλέγουν χρόνια τώρα αμέτρητοι Έλληνες. Ανεύθυνοι, χωρίς ίχνος αγάπης για αυτό, χωρίς ίχνος ενσυναίσθησης. Το πέταξαν στο δρόμο. Και έλυσαν το πρόβλημά τους. Και πάνε κανονικά τις διακοπές τους χωρίς καμία ενοχή.

Έτσι συνέβη, κατά πάσα πιθανότητα, και με τη σκυλίτσα που βλέπετε στις φωτογραφίες που ακολουθούν, την οποία βρήκαν οι εθελοντές της ομάδας ΚυΜα ΟΕΦ Ομάδα Εθελοντών Φιλόζωων Κυμίνων -Μαλγάρων & Φίλων, οι οποίοι αναφέρουν:

«Και κάπως έτσι αυτή η μικρούλα βρέθηκε στο δρόμο μας… Μόλις 7 κιλά πλάσμα, περίπου 2,5 ετών, καθαρή και φροντισμένη.. με την απορία ζωγραφισμένη στο προσωπάκι της. Ανασφαλής και μαζεμένη.. Αλλά αν της μιλήσεις, τη χαϊδέψεις, λιώνει σαν βούτυρο! Σίγουρα δεν έχει πιθανότητες επιβίωσης στο δρόμο, δεν ξέρει από δρόμο.

Δεν υπάρχει, όμως, δυνατότητα να φιλοξενήσουμε ΚΑΙ αυτή. Κάνουμε έκκληση για υιοθεσία για αυτό το πανέμορφο μικροσκοπικό κοριτσάκι!! Τη βγάλαμε Τοσοδούλα. Θα δοθεί με συμβόλαιο υιοθεσίας, τσιπάκι και στειρωμένη.( Τα έξοδα τσιπαρίσματος και στείρωσης επιβαρύνουν το νέο κηδεμόνα.)

Έγιναν όλα τα απαραίτητα εδώ και μέρες από πλευράς μας για να επιβεβαιώσουμε πως δεν χάθηκε/ δεν την αναζητά κανείς. Είναι ξεκάθαρα άλλο ένα θύμα εγκατάλειψης. Τηλ.: 6946 654 800.» ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, ΜΑΛΓΑΡΑ-ΚΥΜΙΝΑ

Πηγή: petpet.news

Related posts

Συγκινεί ο Γ. Σκιαδαρέσης: Αυτός είναι ο Σέρλοκ που κάποιοι είχαν παρατήσει μωρό σε βραχονησίδα να πεθάνει

Tι σου φταίει το καημένο το ζωάκι, βρε κτήνος;: 2.500 καταγγελίες για κακοποίηση μέσα σε έξι μήνες

Φρίκη στη Νάξο: Σκότωσαν θαλάσσια χελώνα, τη μαχαίρωσαν στο λαιμό