Θεούλης Γιώργος Καπουτζίδης: «Δεν θα ενταχθώ σε κανένα κόμμα, ανήκω στις γάτες μου»

Γιώργος Καπουτζίδης: Ο δημοφιλής ηθοποιός είναι πάντα καταπέλτης στις δηλώσεις και στις συνεντεύξεις του. Δε μασάει τα λόγια του και δεν φοβάται να πει την αλήθεια. Πάντα ευγενικός και διακριτικός, ο Γιώργος Καπουτζίδης υπενθυμίζει συνεχώς στον κόσμο να κάνει ό,τι τον αισθάνεται να νιώθει καλά χωρίς να επηρεάζεται από τις κριτικές και τα στερεότυπα που δημιουργούν οι άλλοι γύρω μας. Αυτή τη φορά, για την αγάπη του στα ζωάκια μίλησε ο αγαπημένος ηθοποιός και σκηνοθέτης, την οποία άλλωστε δεν την έχει κρύψει και στο παρελθόν.

Γιώργος Καπουτζίδης: Η επίμαχη ανάρτηση του ηθοποιού

Σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο ηθοποιός Γιώρος Καπουτζίδης διέψευσε τις φήμες περί υποψηφιότητας του στις επερχόμενες εκλογές με το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας.  Ειδικότερα, με ανάρτησή του στο Instagram ξεκαθάρισε πως δεν θέλει να ασχοληθεί με την πολιτική ούτε να ενταχθεί σε κάποιο κόμμα.

«Έχω δηλώσει δεκάδες φορές ότι δεν έχω καμία όρεξη να ασχοληθώ με την πολιτική και καμία όρεξη να ενταχθώ σε κανέα κόμμα! Τι δεν καταλαβαίνετε;» Ανήκω στις γάτες μου! Πουθενά αλλού!, γράφει ο Γιώργος Καπουτζίδης. «Εντωμεταξύ, επειδή είχα πρόβα μέχρι αργά, τώρα κατάλαβα τι έγινε. Για να βρίσεις κάποιον στα social media, δεν χρειάζεται να πει ή να κάνει κάτι. Απλώς, πρέπει να έχεις εσύ, μέσα σου, την ανάγκη να τον βρίσεις», καταλήγει ο ίδιος.

Related posts

Συγκινεί ο Γ. Σκιαδαρέσης: Αυτός είναι ο Σέρλοκ που κάποιοι είχαν παρατήσει μωρό σε βραχονησίδα να πεθάνει

Tι σου φταίει το καημένο το ζωάκι, βρε κτήνος;: 2.500 καταγγελίες για κακοποίηση μέσα σε έξι μήνες

Φρίκη στη Νάξο: Σκότωσαν θαλάσσια χελώνα, τη μαχαίρωσαν στο λαιμό