The Voice: Η Άσεμνη χειρονομία του Καπουτζίδη με το Δάχτυλο που… “Κόλλησε στον τοίχο” τον Μουζουράκη on air!

Μια ανατροπή είχαμε στο δεύτερο επεισόδιο των battles του The Voice. Ο Πάνος Μουζουράκης έβαλε face to face τη Μαρία Σταυροπούλου με τον Κυριάκο Καμαρλίγκο, οι οποίοι ερμήνευσαν το «Σ’ αγαπώ» του Γιώργου Θεοφάνους.

«Θεωρώ ότι και οι δύο είστε καλοί. Κυριάκο δεν είσαι τόσο έτοιμος τραγουδιστής όσο είναι η Μαρία. Η Μαρία είναι πολύ πιο έτοιμη, το έχει ζήσει και γι’ αυτό θα ήθελα να επιλέξω εσένα Κυριάκο για να συνεχίσουμε μαζί. Να σου δώσω μία ευκαιρία να εξελιχθείς λίγο παραπάνω», είπε ο Πάνος Μουζουράκης μετά το τέλος της ερμηνείας, δίνοντας την ευκαιρία στον Κυριάκο να συνεχίσει.
Πριν την απόφαση του Π. Μουζουράκη, ο Γιώργος Καπουτζίδης ρώτησε τη Μαρία Σταυροπούλου αν θα επιστρέψει στην Αυστραλία στην περίπτωση που δεν επιλεχθεί, όπως και έγινε. Το ίδιο ρώτησε και τον Κυριάκο, για το αν θα γυρίσει στην Κύπρο. Και οι δύο διαγωνιζόμενοι απάντησαν θετικά, πως θα έφευγαν δηλαδή για Κύπρο ή Αυστραλία σε περίπτωση «αποκλεισμού», με τον Γ. Καπουτζίδη να λέει στον Π. Μουζουράκη: «Πρέπει να επιλέξεις εσύ και αναλαμβάνεις να πληρώσεις το εισιτήριο της επιστροφής», κάνοντας του αστειευόμενος, μια «άσεμνη» χειρονομία την οποία μπορείτε να δείτε παρακάτω.

Πηγή

Related posts

Συγκινεί ο Γ. Σκιαδαρέσης: Αυτός είναι ο Σέρλοκ που κάποιοι είχαν παρατήσει μωρό σε βραχονησίδα να πεθάνει

Tι σου φταίει το καημένο το ζωάκι, βρε κτήνος;: 2.500 καταγγελίες για κακοποίηση μέσα σε έξι μήνες

Φρίκη στη Νάξο: Σκότωσαν θαλάσσια χελώνα, τη μαχαίρωσαν στο λαιμό