Θαλάσσια χελώνα απειλούμενη με εξαφάνιση βρήκε φρικτό θάνατο όταν σχοινί καρέκλας δέθηκε στο λαιμό της και την έπνιξε

Μια απειλούμενη με εξαφάνιση θαλάσσια χελώνα βρέθηκε νεκρή σε μια παραλία της Αλαμπάμα με το σχοινί από μια καρέκλα παραλίας μπερδεμένο γύρω από το λαιμό της.

Η ομάδα προστασίας Fort Morgan Share the Beach δημοσίευσε μια φωτογραφία της νεκρής θαλάσσιας χελώνας στο Facebook το Σάββατο το πρωί σε παραλία στο εθνικό καταφύγιο άγριας ζωής “Bon Secour” στο Fort Morgan της Αλαμπάμα.

Η θαλάσσια χελώνα βρέθηκε στραγγαλισμένη με ένα σχοινί από καρέκλα παραλίας.

“Με έχει εξοργίσει,” έγραφε η δημοσίευση στο Facebook. “Πόσες εκατοντάδες φορές πρέπει να ζητήσουμε από τους ανθρώπους να μαζεύουν τα πράγματα τους;”

Δύο ώρες αργότερα, η ομάδα μοιράστηκε μια δεύτερη, πιο σοκαριστική εικόνα της θαλάσσιας χελώνας.

Στη φωτογραφία αυτή, η χελώνα έχει γυρίσει ανάποδα και φαίνεται πόσο σφιχτά είναι δεμένο το σχοινί γύρω από τον λαιμό της.

“Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο ζητάμε από τους ανθρώπους να παίρνουν τα πράγματά τους όταν φεύγουν από την παραλία. Αυτή η θαλάσσια χελώνα που απειλείται με εξαφάνιση, βρέθηκε πνιγμένη από το σχοινί μιας καρέκλας που ήταν πεταμένη στην παραλία. Παρακαλώ να είστε υπεύθυνοι όταν επισκέπτεστε την παραλία – δεν είστε οι μόνοι που την χρησιμοποιείτε,” έγραφε η δημοσίευση στο Facebook.

διαφορετικό

Related posts

Συγκινεί ο Γ. Σκιαδαρέσης: Αυτός είναι ο Σέρλοκ που κάποιοι είχαν παρατήσει μωρό σε βραχονησίδα να πεθάνει

Tι σου φταίει το καημένο το ζωάκι, βρε κτήνος;: 2.500 καταγγελίες για κακοποίηση μέσα σε έξι μήνες

Φρίκη στη Νάξο: Σκότωσαν θαλάσσια χελώνα, τη μαχαίρωσαν στο λαιμό