«Θα Άφηνες Τον Γιο Σου Αν Μετακόμιζες;»: Πλήρωσε 33.000 Δολάρια Για Να Ταξιδέψει Με Τον 15χρονο Σκύλο Της

Η Maggie Honcongue ταξίδεψε από το Χονγκ Κονγκ για να μετακομίσει στο Δουβλίνο της Ιρλανδίας, με μια ιδιωτική πτήση που έκανε κράτηση, έτσι ώστε το σκυλάκι της, η Karta, να έχει όλες τις ανέσεις. Αν και το ζώο έχει ξεπεράσει το προσδόκιμο ζωής του, είναι πολύ άρρωστο.

Υπάρχουν πολλοί λόγοι για τους οποίους ένα άτομο μπορεί να εγκαταλείψει τη γενέτειρά του και να πάει σε άλλο προορισμό για να ζήσει . Αυτοί οι λόγοι κυμαίνονται από νέες εργασιακές προκλήσεις έως νέα σχέδια συνεργατών και οικογενειών.

Και αν, όταν έχεις κατοικίδια, είναι δύσκολο να λείπεις για να μπορείς να κάνεις διακοπές, πρέπει να φανταστείς τι έπρεπε να περάσει η Μάγκι Ονγκόνγκ όταν αποφάσισε να φύγει από το Χονγκ Κονγκ, την πόλη όπου γεννήθηκε, για να συνεχίσει μαζί της ζωή στο Δουβλίνο της Ιρλανδίας .

Η Μάγκι έχει ένα 15χρονο σκυλάκι Golden Retriever, το οποίο μέχρι τη στιγμή που έχει ζήσει είναι ήδη σε κακή υγεία. Παρ ‘όλα αυτά, δεν το σκέφτηκε δύο φορές και αποφάσισε ότι η Κάρτα θα ταξιδέψει μαζί της στην Ευρώπη, σύμφωνα με το BBC .

Η Κάρτα πάσχει από προβλήματα στα νεφρά και στο συκώτι . Έχει καταρράκτη στα μάτια του, για τον οποίο δεν βλέπει πολύ καλά, και έχει προβλήματα με τα οστά των ποδιών της. Επιπλέον, ξεπέρασε το προσδόκιμο ζωής της φυλής του, που είναι 12 χρόνια.

Τίποτα από αυτά δεν εμπόδισε τη Μάγκι να συνεχίσει σταθερά με την απόφαση ότι θα τη συνοδεύσει για να επανενωθεί με τον σύζυγό της, ο οποίος ζει στην Ιρλανδία. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο έπρεπε να πληρώσω για ένα ιδιωτικό ταξίδι, καθώς το μέγεθος της Karta και η ιδιαίτερη φροντίδα που πρέπει να ληφθούν υπόψη κατά τη διάρκεια της πτήσης έπρεπε να επιβλέπονται καθ ‘όλη τη διάρκεια της πτήσης.

Η γυναίκα αποφάσισε να πληρώσει 33.000 δολάρια για να νοικιάσει ένα ιδιωτικό ταξίδι, ώστε το κατοικίδιο της να τη συνοδεύσει. Η Κάρτα ζει μαζί της από τότε που ήταν κουτάβι, γι ‘αυτό και η προσκόλληση είναι ακόμα πιο δυνατή. « Είναι ακριβό, αλλά θα άφηνες τον γιο σου αν μετακόμιζες; « Ρώτησε η Μάγκι.

Της ήταν πάντα σαφές ότι η Κάρτα πήγαινε μαζί της. « Αποφασίσαμε να μετακομίσουμε σε άλλη χώρα, αλλά το να φύγω από την Κάρτα με την οικογένεια ή τους φίλους δεν ήταν ποτέ επιλογή », εξήγησε.

« Πρώτα θα λάβουμε απευθείας πτήση για το Ηνωμένο Βασίλειο και στη συνέχεια θα επιβιβαστούμε σε άλλο ιδιωτικό αεροπλάνο για την Ιρλανδία. Θα είναι δίπλα μου σε όλο το ταξίδι. Αυτό θα κάνει το ταξίδι λιγότερο αγχωτικό », πρόσθεσε.

Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού, η Μάγκι μπόρεσε να είναι προσεκτική με την Κάρτα καθ ‘όλη τη διάρκεια της πτήσης, έτσι ώστε το ζώο να κοιμάται ήσυχο τη νύχτα. Η Μάγκι προβληματίστηκε και ζήτησε από τους ανθρώπους που μετακομίζουν σε άλλο σπίτι και έχουν κατοικίδια να μην τα εγκαταλείψουν.

Μόνο το 2020, περισσότερα από 7.000 κατοικίδια έφυγαν από το Χονγκ Κονγκ με τους ιδιοκτήτες τους.

Το νησί βιώνει ένα κύμα μετανάστευσης και πολλά «κατοικίδια ζώα» καταλήγουν να αφήνονται στα ρείθρα από ανθρώπους που αποφασίζουν να ζήσουν στο εξωτερικό.

« Καλώ τους ανθρώπους που μεταναστεύουν σε άλλες χώρες να μην εγκαταλείψουν τα κατοικίδια ζώα τους. Αν είναι δυνατόν, πάρτε τα μαζί σας » , έκλεισε η γυναίκα.

Τέλος, η οικογένεια μπόρεσε να συναντηθεί ξανά στο Δουβλίνο , όπου ο σύζυγος της Μάγκι ξαναείδε την Κάρτα μετά από πολύ καιρό.

Related posts

Συγκινεί ο Γ. Σκιαδαρέσης: Αυτός είναι ο Σέρλοκ που κάποιοι είχαν παρατήσει μωρό σε βραχονησίδα να πεθάνει

Tι σου φταίει το καημένο το ζωάκι, βρε κτήνος;: 2.500 καταγγελίες για κακοποίηση μέσα σε έξι μήνες

Φρίκη στη Νάξο: Σκότωσαν θαλάσσια χελώνα, τη μαχαίρωσαν στο λαιμό