Τεστ: Μόνο 1 στους 10 Λάτρης Σκύλων Μπορεί να Αναγνωρίσει Όλες Αυτές τις Ράτσες. Εσείς Μπορείτε;

Κάθε ράτσα σκύλου έχει τα δικά της μοναδικά χαρακτηριστικά γνωρίσματα και όλα τα σκυλιά που ταξινομούνται σε μια συγκεκριμένη ράτσα παρουσιάζουν κάποιο συνδυασμό αυτών των συγκεκριμένων γνωρισμάτων. Στις μέρες μας υπάρχει μια μείξη πολλών διαφορετικών τύπων ράτσας και συνήθως μπορούμε να μαντέψουμε σε ποιες ανήκουν. 

Επιπλέον, κάποιες ράτσες σκύλων είναι γνωστές για τις προσωπικότητές και τις ικανότητές τους. Ένα τέτοιο παράδειγμα, είναι τα κυνηγητικά σέτερ, που χρησιμοποιούνται στο κυνήγι, μιας και οι μύτες τους είναι εξαιρετικά δυνατές στην όσφρηση. Η αποδεδειγμένη αφοσίωση και αίσθημα προστασίας των γερμανικών ποιμενικών, έχει οδηγήσει στην χρήση τους ιδανικά σκυλιά φύλακες. Τα μπουλντόγκ θεωρούνται εύκολα κατοικίδια μιας και δεν χρειάζονται πολλή άσκηση ή μεγάλες βόλτες. Τα γκόλντερ ριτρίβερ είναι μία από τις πιο δημοφιλείς ράτσες, καθώς τα προτιμούν οι οικογένειες, καθώς τα πάνε καλά με μικρά παιδιά και άλλα κατοικίδια ζώα. Η λίστα με τις ράτσες είναι ατελείωτη, μιας και συνεχώς γίνονται μείξεις με ράτσες κάθε χρόνο.

Όσες ράτσες αναφέρθηκαν παραπάνω, πιθανόν να έχετε μια εικόνα τους στο μυαλό σας. Ενώ όλοι μας έχουμε διαφορετικά επίπεδα γνώσεων όσον αφορά τις ράτσες σκύλων, οι περισσότεροι έχουν τις δικές τους προτιμήσεις και οι γνώσεις μας για όλες τις ράτσες είναι περιορισμένες.

Όποιο όμως και να είναι το επίπεδο των γνώσεών σας, με το τεστ που ακολουθεί θα μπορέσετε να δοκιμάσετε τις γνώσεις σας. Κάποιες ράτσες είναι πολύ γνωστές και εύκολα αναγνωρίσιμες, ενώ κάποιες είναι λιγότερο γνωστές, γι’ αυτό δοκιμάστε το και καλή σας τύχη! 

Credit: sun-gazing.com

Related posts

Συγκινεί ο Γ. Σκιαδαρέσης: Αυτός είναι ο Σέρλοκ που κάποιοι είχαν παρατήσει μωρό σε βραχονησίδα να πεθάνει

Tι σου φταίει το καημένο το ζωάκι, βρε κτήνος;: 2.500 καταγγελίες για κακοποίηση μέσα σε έξι μήνες

Φρίκη στη Νάξο: Σκότωσαν θαλάσσια χελώνα, τη μαχαίρωσαν στο λαιμό