Τεράστιος κόνδορας επιστρέφει να πει «ευχαριστώ» στον άνθρωπο που του έσωσε τη ζωή όταν ήταν νεοσσός

Αυτός ο άντρας είχε πάει για κυνήγι και διέσωσε ένα πουλί που έπεσε από τη φωλιά του. Τώρα, κάθε χρόνο, το όμορφο αυτό πουλί επιστρέφει για να δει τον άνθρωπο αυτό και να του δώσει μια μεγάλη αγκαλιά!

Δεν θα το πιστέψετε μέχρι να το δείτε! Ένας άντρας και ένα γιγαντιαίο πουλί είναι οι καλύτεροι φίλοι! Ο Eduardo, ένας αγρότης από την Loncopué της Αργεντινής, βοήθησε έναν κόνδορα να ανακάμψει από το σπασμένο πόδι του. Το πουλί δεν ξέχασε ποτέ την καλή πράξη του Eduardo και τώρα, σαν ενήλικο πουλί, επιστρέφει για να δει τον Eduardo και να τον ευχαριστήσει!

Είναι γνωστό ότι οι κόνδορες είναι επικίνδυνοι, αφού μπορούν να προκαλέσουν σοβαρές γρατζουνιές και βαθιές πληγές. Αλλά ο Eduardo καλωσορίζει τον φίλο του με ανοιχτές αγκάλες! Τον ονόμασε “Condorito”, που στα σημαίνει ισπανικά, “μικρός κόνδορας.”

Όταν ο “Condorito” βλέπει τον Eduardo δεν μπορεί να συγκρατήσει τον ενθουσιασμό του και ο Eduardo πρέπει να τον ηρεμήσει!

Το μεγαλοπρεπές πουλί είναι εντυπωσιακό και ο Eduardo μένει έκπληκτος κάθε φορά που το βλέπει. “Είναι τόσο όμορφο,” λέει ο Eduardo.

Τα φτερά του είναι τα μεγαλύτερα από όλων των πουλιών που υπάρχουν στη γη, τόσο σε κλίμακα όσο και σε μεγαλοπρέπεια.

Η ευγνωμοσύνη και η φιλία υπάρχει ανάμεσα σε όλα τα ζωντανά πλάσματα! 

Η φιλία αυτών των δύο μας διδάσκει πώς η αγάπη δεν γνωρίζει όρια!

Animals Feel

The man in the video saved the life of the condor who fell from the nest as a young chick. The man took care of the bird until he was able to return and live in the wild- but apparently the bird hasn’t forgotten his Good Samaritan- and he flies back and visits him every now and then ?

Related posts

Συγκινεί ο Γ. Σκιαδαρέσης: Αυτός είναι ο Σέρλοκ που κάποιοι είχαν παρατήσει μωρό σε βραχονησίδα να πεθάνει

Tι σου φταίει το καημένο το ζωάκι, βρε κτήνος;: 2.500 καταγγελίες για κακοποίηση μέσα σε έξι μήνες

Φρίκη στη Νάξο: Σκότωσαν θαλάσσια χελώνα, τη μαχαίρωσαν στο λαιμό