Τα τέρατα την παράτησαν για ΝΕΚΡΗ, μέχρι που 2 άνδρες παρατήρησαν κάτι στην πίσσα…

Στην έρημο έξω από το Antofagasta, συχνά δημιουργούνται πολλά φυσικά κοιλώματα πίσσας. Ένας άνδρας ονόματι Johnny Alquinta και ο γιος του, έτυχε την μοιραία μέρα να οδηγούν σε εκείνη την περιοχή και έτσι παρατήρησαν κάτι να κινείται στο βόρβορο.

Με μια πιο προσεκτική εξέταση όμως, κατάλαβαν ότι αυτό το “κάτι” ήταν στην πραγματικά ένας πολύ τρομαγμένος σκύλος, που αγωνιζόταν να κρατήσει το κεφάλι της πάνω από την πίσσα.

Με πολλή προσπάθεια, οι δύο άνδρες κατάφεραν να τραβήξουν το μικροσκοπικό πλάσμα έξω και κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι κάποιος την είχε παρατήσει εκεί για να πεθάνει…

Κανείς δεν ξέρει πόσο καιρό ήταν εκεί ή πόσο θα είχε αντέξει αν δεν την έβρισκαν οι δύο άντρες…

Πατέρας και γιος τη βοήθησαν όσο καλύτερα μπορούσαν, αλλά ήξεραν ότι έπρεπε να πάνε κατευθείαν σε έναν κτηνίατρο. Η πιο κοντινή κλινική ζώων ήταν η Puppies’ Vet, όπου το προσωπικό πήρε αμέσως τον σκύλο στην μπανιέρα για να ξεκινήσουν να την καθαρίζουν. Την ονόμασαν Alquitrán, που είναι η ισπανική λέξη για την πίσσα.

Χρειάστηκε κάποιος χρόνος για να την καθαρίσουν, αλλά τελικά τα κατάφεραν!

Χρειάστηκαν αρκετά μπάνια για να βεβαιωθούν ότι κανένα από τα χημικά δεν είχε κολλήσει στο δέρμα της. Το προσωπικό της έδωσε και φάρμακο για δερματικές λοίμωξεις, υγρά και άφθονο φαγητό για την μυϊκή εξάντληση που βίωσε προσπαθώντας να επιβιώσει. Έχει κάνει μια αξιοσημείωτη ανάκαμψη.

Και το καλύτερο απ’ όλα; Η κλινική ήταν επίσης σε θέση να βρει της βρει και σπιτικό. Τώρα είναι ευτυχισμένη, υγιής και ασφαλής με τους νέους της γονείς!

Credits: Little Things

Related posts

Συγκινεί ο Γ. Σκιαδαρέσης: Αυτός είναι ο Σέρλοκ που κάποιοι είχαν παρατήσει μωρό σε βραχονησίδα να πεθάνει

Tι σου φταίει το καημένο το ζωάκι, βρε κτήνος;: 2.500 καταγγελίες για κακοποίηση μέσα σε έξι μήνες

Φρίκη στη Νάξο: Σκότωσαν θαλάσσια χελώνα, τη μαχαίρωσαν στο λαιμό