Συγκλονιστικό: Δύο Νεαρές Μητέρες Κρατούν Ζωντανά 8 Μικρά Γατάκια ώσπου να Διασωθούν

Δύο Νεαρές Μητέρες Κρατούν Ζωντανά 8 Μικρά Γατάκια

Γάτα: Μια συγκλονιστική ιστορία μας έρχεται σήμερα από τον Καναδά. Πρόκειται για δύο μικροσκοπικές γάτες μητέρες, οι οποίες γέννησαν και κλήθηκαν να σώσουν τα 8 μικρά γατάκια τους. Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως είναι δύο αδέρφια και γέννησαν σχεδόν ταυτόχρονα. Παρακάτω μπορείτε να δείτε πως παρά το μικρό τους μέγεθος για μητέρες, παρά τις δύσκολες συνθήκες κατάφεραν με δύναμη ψυχής να συνεργαστούν και να σώσουν και τα 8 μικρά γατάκια τους.

Έχουμε αναφερθεί στο φαινόμενο της συνεργασιάς γατομάνων για να αναθρέψουν τα παιδιά από δύο γέννες και μπορείτε να βρείτε περισσότερα στον παρακάτω σύνδεσμο, γι’ αυτό το πραγματικά συγκλονιστικό φαινόμενο που καταρρίπτει διάφορες απαρχαιωμένες αντιλήψεις για τη γάτα και το πόσο ψυχρό και συμφεροντολόγο πλάσμα είναι!

Όμως η αλήθεια είναι ότι σε τούτη την περίπτωση, με δύο γατομάνες που ήταν μικρότερες από ενός χρόνου και που η κάθε μια ζύγιζε λιγότερο από 2 κιλά, ο μόνος τρόπος για να καταφέρουν να ζήσουν οκτώ (8!!!) γατάκια ήταν αυτή η σωτήρια συνεργασία.

Η ιστορία των δύο γατιών και η διάσωση

Δεν έχουμε φυσικά εικόνα για το τι πέρασαν οι δύο μητέρες πριν βρεθούν μια και η ιστορία τους ξεκινάει φυσικά από τη στιγμή που βρέθηκαν και μεταφέρθηκαν στο Exploits Valley SPCA Adoptables. (Ενα καταφύγιο που δραστηριοποιείται έντονα στον Κανάδα). Χρειάστηκε η αρωγή πολλών εθελοντών για να μεταφερθεί η μεγάλη ομάδα των 10 γατών (2 μάνες & 8 μικρά) σε μια αναπαυτική σουίτα στο καταφύγιο και να αλλάξει η μοίρα αυτών των πλασμάτων που μέχρι πρότινος η ζωή τους κρεμόταν από μια κλωστή.

Τώρα στο καινούριο τους σπίτι τα γατάκια παίζουν ανενόχλητα. Σκαρφαλώνουν σε γατόδενδρα, απολαμβάνουν την φροντίδα, την τροφή και την ζεστασιά ενός πραγματικού καταφυγίου. Ενώ βέβαια οι δύο μητέρες (που ονομάστηκαν Xeno & Riplay) δεν έχουν εγκαταλείψει τα καθήκοντά τους ως μητέρες. Μέχρι να ολοκληρωθεί ο απογαλακτισμός των μικρών γατών, εξακολουθώντας το πετυχημένο μονδέλο της συνεργασίας μεταξύ τους. Αλλά δεν έχουν και προβλημα να δέχονται την βοήθεια των συμπονετικών χούμανς.

Καθώς τα γατάκια μεγαλώνουν οι Xeno & Riplay πλέον έχουν περισσότερο χρόνο για τον εαυτό τους. Ξέρετε που τον περνουν; Στην διαφανή τζαμένια πόρτα της εισόδο του καταφυγιού, όπου επιζητούν την προσοχή των διερχόμενων!

Μάλιστα οποτε κάποιος περνάει οι δύο μητερες προχωρούν παράλληλα με το τζάμι. Ακολουθώντας την κίνησή του και μπλέκοντας χαρούμενες τις ουρές τους μπροστά στην προοπτική κάποιος να τους δώσει σημασία. Και φυσικά όταν κάποιος μπαίνει στο χώρο τρέχουν πρώτες να τον καλωσορίσουν και να απολαύσουν τα χάδια του.

Δείτε και στο βίδεο αυτή την χαρούμενη οικογένεια των 10 σε δράση

Σύμφωνα με τα λεγόμενα των εργαζόμενων στο καταφύγιο αλλά και σύμφωνα με όσα βλέπουμε στο βίδεο όσο μπόι λείπει σε αυτή την οικογένεια άλλη τόση προσωπικότητα έχουν. Μιας και όλες οι γάτες, μωρά και μαμάδες είναι διαχυτικές, φωνακλούδες και φιλικές! Τα σχέδια έχουν ως εξής: τα μωράκια θα βρουν το καθένα την οικογένειά του αλλά οι υπεύθυνοι του καταφυγίου ελπίζουν ότι η Xeno & η Riplay θα βρουν μαζί υιοθεσία, αν και ως τώρα δεν έχει εκδηλωθεί ενδιαφέρον γι’ αυτές τις δύο – ευτυχώς υπάρχει ενδιαφέρον τουλάχιστον για τα μικρά και ένα από αυτά έχει ήδη υιοθετηθεί!

Κλείνοντας ας δούμε και μερικές φωτογραφίες από αυτή την ανορθόδοξη γλυκιά συμμορία των 10:

Related posts

Συγκινεί ο Γ. Σκιαδαρέσης: Αυτός είναι ο Σέρλοκ που κάποιοι είχαν παρατήσει μωρό σε βραχονησίδα να πεθάνει

Tι σου φταίει το καημένο το ζωάκι, βρε κτήνος;: 2.500 καταγγελίες για κακοποίηση μέσα σε έξι μήνες

Φρίκη στη Νάξο: Σκότωσαν θαλάσσια χελώνα, τη μαχαίρωσαν στο λαιμό