Συγκινητικό: Σκύλος Ξαπλώνει Πάνω Στα Ρούχα Του Νεκρού Κηδεμόνα Του Για Να Τον Αισθανθεί

Συγκινητικό: Σκύλος Ξαπλώνει Πάνω Στα Ρούχα Του Νεκρού Κηδεμόνα Του Για Να Τον Αισθανθεί

Από τότε που πέθανε ο κηδεμόνας του, ο Πακίτο προσπάθησε να μειώσει τη νοσταλγία του ξαπλώνοντας στα ρούχα του νεκρού.

Η λαχτάρα είναι πολύ μεγάλη και ένα κουτάβι είναι απαρηγόρητο με την απώλεια του κηδεμόνα του. Ο Πακίτο είναι ένας τσιουάουα που δεν μπορεί να καταλάβει τι συνέβη στον καλύτερο φίλο του. Από τότε που πέθανε ο κηδεμόνας, τον ψάχνει. Τα ρούχα που άφησε ο νεκρός κατέληξαν να γίνουν ένας τρόπος να κατευνάσει τη θλίψη του.

Δεν χρειάζεται πολλή σκέψη για όποιον έχει ζήσει ποτέ με σκύλο για να θυμηθεί μικρές περιπτώσεις που έδειξαν την άνευ όρων αγάπη που νιώθουν οι τετράποδοι για τα μέλη της ανθρώπινης οικογένειας. Αλλά ο Πακίτο ξάφνιασε.

Η ιστορία

Ο Πακίτο και ο κηδεμόνας, το όνομα του οποίου δεν έχει αποκαλυφθεί, πέρασαν υπέροχες στιγμές μαζί. Διασκέδαζαν για χρόνια, μέχρι που ο ιδιοκτήτης αρρώστησε και δεν μπόρεσε να αντισταθεί. Ο Πακίτο έμεινε μόνος. Παρά το γεγονός ότι μεταφέρθηκε γρήγορα στο σπίτι συγγενών, το μικρό σκυλάκι ήταν απαρηγόρητο.

Η ιστορία του τσιουάουα έγινε γνωστή μέσα από αναρτήσεις της Έβελιν Κάστρο στα social media. Στα τέλη Σεπτεμβρίου 2018, η νεαρή γυναίκα σύστησε τον Paquito στους χρήστες του Διαδικτύου και η αφοσίωση και η αγάπη του κουταβιού έλαβε εκατοντάδες likes και shares.

Με τον ερχομό της εποχής των βροχών στις μεξικανικές ακτές του Ειρηνικού, η οικογένεια, που ζει στο Los Mochis, αποφάσισε τελικά να πετάξει τα κουτιά που φύλαγαν τα υπάρχοντα του δασκάλου του Paquito. Από τον θάνατο είχαν αποθηκευτεί ρούχα, έπιπλα και αντικείμενα.

Η Έβελιν και η οικογένειά της άρχισαν να διαλέγουν τι μπορούσαν να δωρίσουν, όταν εξεπλάγησαν από τη στάση του Πακίτο: μύρισε τον παλιό του φίλο, τον οποίο δεν είχε δει εδώ και μήνες, και μύρισε τα κουτιά, αναζητώντας τον κηδεμόνα του.

Το σκυλάκι δεν μπορούσε να βρει τον καλύτερό του φίλο, αλλά βρήκε έναν τρόπο να κατευνάσει τη νοσταλγία που ένιωθε ακόμα: στριμώχτηκε σε ένα σωρό ρούχα. Ο Πακίτο ένιωσε με κάποιο τρόπο την παρουσία του αποθανόντος φίλου του και παρέμεινε με τα ρούχα για πολλή ώρα.

Οι εικόνες είναι συγκινητικές και μιλούν από μόνες τους. Το πρόσωπο του κουταβιού δείχνει πόσο του λείπει ο σύντροφός του, η μνήμη του οποίου δεν έχει σβήσει με τους μήνες του χωρισμού. Τα σκυλιά είναι φίλοι για πάντα, ό,τι κι αν γίνει.

Ο Πακίτο είναι στο σπίτι με την οικογένεια του πρώην κηδεμόνα του και λαμβάνει όλη τη στοργή που μπορεί να περιμένει ένας σκύλος. Του αρέσουν οι συγγενείς του και παίζει μαζί τους συνέχεια, αλλά δεν ξεχνά τον φίλο με τον οποίο έζησε – ακόμη και ο θάνατος δεν μπόρεσε να εμποδίσει το μικρό σκυλάκι να δείξει τη στοργή και την πίστη του

Related posts

Συγκινεί ο Γ. Σκιαδαρέσης: Αυτός είναι ο Σέρλοκ που κάποιοι είχαν παρατήσει μωρό σε βραχονησίδα να πεθάνει

Tι σου φταίει το καημένο το ζωάκι, βρε κτήνος;: 2.500 καταγγελίες για κακοποίηση μέσα σε έξι μήνες

Φρίκη στη Νάξο: Σκότωσαν θαλάσσια χελώνα, τη μαχαίρωσαν στο λαιμό