Συγκινεί ο Γ. Σκιαδαρέσης: Αυτός είναι ο Σέρλοκ που κάποιοι είχαν παρατήσει μωρό σε βραχονησίδα να πεθάνει

Ο αγαπημένος μας ηθοποιός Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, εκτός από πολύ καλός ηθοποιός, είναι και ένας άνθρωπος που του αρέσει να προσφέρει. Γνωστός για τη φιλοζωία του και ενεργός εθελοντής, μιλάει συχνά για τις κακοποιήσεις που γίνονται στη χώρα μας και για τα δικαιώματα των ζώων. Και όχι μόνο για τα γατάκια και τα σκυλάκια αλλά και για όλα τα ζώα που ζουν σε άθλιες συνθήκες και κακοποιούνται. Έχει επίσης συνεργαστεί με φιλοζωικές οργανώσεις στην παρουσίαση ανάλογων βίντεο. Ο ίδιος έχει σώσει και υιοθετήσει πολλά αδέσποτα ζωάκια. Πολλοί λένε ότι το σπίτι του είναι ο παράδεισος για τα αδέσποτα.

Πριν από έναν περίπου χρόνο θυμόμαστε το περιστατικό που είχε βρεθεί με την οικογένειά του στην περιοχή της Κορωνησίας, κάπου στον Αμβρακικό κόλπο, στην Άρτα. Εντόπισε σε έρημο μέρος ένα κουταβάκι μέσα σε μια κούτα, παρατημένο, χωρίς νερό και φαγητό. Και το πήρε μαζί του για να του βρει σπίτι. Και του βρήκε. Και αυτή φυσικά δεν είναι η πρώτη φορά που διασώζει ζώο και του βρίσκει σπίτι. Είναι όμως από τις πιο συγκινητικές.

Πριν λίγο καιρό ο ηθοποιός, μέσω των social media, μας παρουσίασε τα τετράποδα μέλη της οικογένειάς του και την ιστορία τους. Όλα πρώην αδεσποτάκια με άσχημη και δύσκολη ιστορία. Ένα από αυτά είναι και ο σκύλος Σέρλοκ, τον οποίο έχει περίπου 10 χρόνια. Ο Σέρλοκ είναι μια ιδιαίτερη περίπτωση καθώς βρέθηκε παρατημένος και σε άσχημη κατάσταση σε βραχονησίδα.

Δείτε τι έγραψε ο ίδιος:

«Ώρα να συστήσω τη ζωοφαμίλια!!! Ο Σέρλοκ !!! 10 χρόνια πριν τον παράτησαν σε μια βραχονησίδα μωρό να πεθάνει! Η φίλη @vanessapanou τον μάζεψε και μου τον έδωσε! Τον χτύπησε αυτοκίνητο. Ταλαιπωρήθηκε αφάνταστα στην ανεκδιήγητη κλινική του Πικερμίου, όπου του έβαλαν μολυσμένη λάμα! Σώθηκε χάρη στον γιατρό Αλ. Κελεμπέκογλου που του το χρωστάω!!! Είναι υπέροχος φίλος και ο πιο καλόψυχος που έχω γνωρίσει!!! Φοβικός με τις καταιγίδες, μάλλον από την εγκατάλειψη στη βραχονησίδα. Μέγας γνωστής του καιρού μιας και 2 ώρες πριν βρέξει αρχίζει να τρέμει και να παρακαλάει για χάδια και προστασία!!!»

Related posts

Tι σου φταίει το καημένο το ζωάκι, βρε κτήνος;: 2.500 καταγγελίες για κακοποίηση μέσα σε έξι μήνες

Φρίκη στη Νάξο: Σκότωσαν θαλάσσια χελώνα, τη μαχαίρωσαν στο λαιμό

“Βρείτε αποδείξεις κι ελάτε να με κλείσετε μέσα”: Προκαλεί ο ιδιοκτήτης που τον κατηγορούν ότι βάζει το πίτμπουλ του να σκοτώνει γάτες