Στο νέο του σπίτι στη Γερμανία είναι πλέον ο σκυλάκος Τζέημς από τις Σέρρες που βρέθηκε ετοιμοθάνατος, με σοβαρή πρόπτωση εντέρου

Ευχάριστα είναι τα νέα για το σκυλάκο Τζέημς, ο οποίος ήρθε στα χέρια των εθελοντών του Φιλοζωικού Ομίλου Σερρών ΦΟΣ Φιλοζωικός Όμιλος Σερρών ΦΟΣ, πριν από μερικούς μήνες, την ημέρα των Φώτων σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση καθώς είχε πρόπτωση εντέρου. Όπως μαθαίνουμε το Τζέιμς, εκτός από το ότι έγινε καλά, βρήκε και σπίτι.

Ο Τζέημς, όπως είπαμε, ήταν σε άθλια κατάσταση, με σοβαρή πρόπτωση εντέρου, που παραλίγο να του στοιχίσει τη ζωή του. Νοσηλεύτηκε αμέσως σε κλινική και χειρουργήθηκε άμεσα γιατί θα πέθαινε. Συνολικά έκανε 4 χειρουργεία. Ο Τζέημς βρισκόταν σε σπίτι και ήταν έτσι από λάθος διατροφή (κόκαλα) και καθόλου αποπαρασίτωση. Ήταν επίσης θετικός σε Λεισμανίωση και οι τιμές των νεφρών του στα ύψη. Οι εθελοντές σε καμιά περίπτωση δεν θα τον έδιναν πίσω. Θα προσπαθούσαν να τον κάνουν καλά και να του βρουν ένα άλλο σπίτι.

Και μετά από αρκετούς μήνες προσπάθειας και με πολλές υποτροπές ο σκυλάκος έγινε καλά. Και βρίσκεται πλέον στο νέο του σπίτι, στη Γερμανία, στον Βαγγέλη και την Ελένη. Οι φωτογραφίες από τη νέα του ζωή μας φέρνουν χαρά.

Εμείς του ευχόμαστε να έχει καλή ζωή στο νέο του σπίτι. Όμως μην ξεχνάμε και τους ανθρώπους που του έσωσαν τη ζωή, τους εθελοντές. Και φυσικά και του κτηνίατρου.

Πηγή: petpet.news

Related posts

Συγκινεί ο Γ. Σκιαδαρέσης: Αυτός είναι ο Σέρλοκ που κάποιοι είχαν παρατήσει μωρό σε βραχονησίδα να πεθάνει

Tι σου φταίει το καημένο το ζωάκι, βρε κτήνος;: 2.500 καταγγελίες για κακοποίηση μέσα σε έξι μήνες

Φρίκη στη Νάξο: Σκότωσαν θαλάσσια χελώνα, τη μαχαίρωσαν στο λαιμό