Στιγμιαίο Κάρμα Για Άνδρα Που Πάει Να Κλωτσήσει Αδέσποτο Σκύλο (vid)

Στιγμιαίο Κάρμα Για Άνδρα Που Πάει Να Κλωτσήσει Αδέσποτο Σκύλο

Kάρμα: Άμεσο κάρμα για τον άνδρα που πάει να κλωτσήσει τον αδέσποτο σκύλο χωρίς να του έχει κάνει τίποτα. Άμεση η…ανταμοιβή του από το κάρμα με το video να κάνει ήδη τον γύρο του διαδικτύου. Δείτε πως κατέληξε ο άνδρας που επιχειρεί να κλωτσήσει τον σκυλάκο.

Το να δείχνεις σκληρότητα απέναντι στα ζώα δείχνει ποιος είσαι πραγματικά. Τις περισσότερες φορές θα μείνεις ατιμώρητος, κάποιες όμως θα το πληρώσεις ακριβά κι από πάνω θα γίνεις ρεζίλι και περίγελος.

Στο παρακάτω βίντεο που ανέβηκε στα social media κι έγινε viral, ένας άντρας φαίνεται να προσπαθεί να κλωτσήσει ένα αδέσποτο σκυλί.

Όπως δείχνει το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας, ο άντρας πλησιάζει προς τον σκύλο, αλλά ενώ σηκώνει το πόδι του για να του ρίξει κλωτσιά, χάνει την ισορροπία του και πέφτει με δύναμη στο έδαφος και χτυπά την πλάτη του.

Κι ενώ το αδέσποτο σκυλάκι φεύγει τρομαγμένο από το σημείο, ο άντρας ντροπιασμένος κι εξοργισμένος σηκώνεται από το έδαφος και απομακρύνεται.

Το βίντεο με την πτώση του άντρα που πήγε να κλωτσήσει τον αδέσποτο σκύλο ανέβηκε στα social media κι αμέσως έγινε viral, με τους περισσότερους χρήστες στα κοινωνικά δίκτυα να κάνουν λόγο για το κάρμα που τον τιμώρησε.

«Καλά να πάθει! Στιγμιαίο κάρμα!» σχολίασε κάποιος χρήστης για την καρμική τούμπα.

«Εκδίκηση της μοίρας!» έγραψε ένας άλλος σχολιαστής για τον άντρα που πήγε να ρίξει κλωτσιά στον αδέσποτο σκύλο κι έφαγε τα μούτρα.

«Δεν είναι καλό πράγμα που ενοχλεί τα σκυλιά, γι’ αυτό και το πλήρωσε!» ανέφερε ένας άλλος χρήστης.

«Αυτό του άξιζε και αυτό έπαθε! Μακάρι να του σπάσει η σπονδυλική στήλη που ήθελε να χτυπήσει αυτό το σκυλάκι» σχολίασε κάποιος άλλος.

«Αυτό είναι που του αξίζουν κι ακόμα χειρότερα, αλήτη!» έγραψε ένας ακόμη.

Ένα άλλο βίντεο όπου το κάρμα ανταποκρίνεται αμέσως δείχνει έναν ταύρο και έναν άνδρα. Στο viral βίντεο, φαίνεται ένας ταύρος να στέκεται ήσυχος σε μια γωνιά και να ασχολείται με τη δουλειά του. Ένας γέρος μπαίνει στο κάδρο, έχει ένα ραβδί στο χέρι. Ωστόσο, άλλαξε γνώμη και άρχισε να χτυπά τον ταύρο με το ραβδί του. Δεν είναι καλή ιδέα.

Το πρώτο χτύπημα προσγειώνεται στην πλάτη του ταύρου, το δεύτερο στο κεφάλι του, αυτή τη στιγμή ο ταύρος είναι αρκετά ταραγμένος και πριν ο ηλικιωμένος προλάβει να τον χτυπήσει ξανά, ο προκλημένος ταύρος γυρίζει να αμυνθεί και δίνει στον ηλικιωμένο μία κεφαλιά. Ο ηλικιωμένος άνδρας σηκώνεται από το έδαφος για μερικά δευτερόλεπτα πριν πέσει στο έδαφος.

Ευτυχώς, ο άνδρας απομακρύνθηκε χωρίς σοβαρό τραυματισμό.

Related posts

Συγκινεί ο Γ. Σκιαδαρέσης: Αυτός είναι ο Σέρλοκ που κάποιοι είχαν παρατήσει μωρό σε βραχονησίδα να πεθάνει

Tι σου φταίει το καημένο το ζωάκι, βρε κτήνος;: 2.500 καταγγελίες για κακοποίηση μέσα σε έξι μήνες

Φρίκη στη Νάξο: Σκότωσαν θαλάσσια χελώνα, τη μαχαίρωσαν στο λαιμό