Σταματάει το τρένο του στη μέση της γραμμής για να σώσει ένα σκυλί στις ράγες

Ο μηχανοδηγός ενός τρένου στο Νιου Τζέρσεϊ είχε εξαιρετικό αντανακλαστικό. Σταμάτησε το τρένο για να πάει να σώσει ένα σκυλί που βρέθηκε στη μέση της γραμμής. Σήμερα, όλοι συγχαίρουν αυτή τη χειρονομία, ξεκινώντας από τον γιο του ιδιοκτήτη του σκύλου. Ο οδηγός θέλει να είναι σεμνός.

Μετά από οδηγό λεωφορείου, οδηγός τρένου. Πριν λίγες μέρες σας είχαμε αναφέρει μια σκηνή τόσο όμορφη όσο και σπάνια. Αυτό ενός οδηγού λεωφορείου που σταμάτησε στη μέση του αυτοκινητόδρομου για να πάει να σώσει ένα χαμένο σκυλί . Αυτή τη φορά, ένας οδηγός τραίνου…

Στο New Jersey , ο οδηγός του New Jersey Transit έχει γίνει πραγματικός ήρωας. Δευτέρα, 22 Οκτωβρίου, ο άνδρας δεν δίστασε να σταματήσει την κυκλοφορία των σιδηροδρομικών μεταφορών για να πάει και να βοηθήσει ένα σκυλί που χάθηκε εμφανώς στις ράγες.

Σύμφωνα με τον Χάουαρντ Κέμπτον , τον οδηγό, η σεμνότητά του τον κάνει να λέει ότι ήταν « στο σωστό μέρος τη σωστή στιγμή ». Υπονοείται ότι όλοι θα είχαν την ίδια προσοχή. Στα αλήθεια ; Ότι κι αν είχε συμβεί, όλοι καλοδέχτηκαν την παρέμβασή του . Η εταιρεία δίνει μάλιστα κάποιες λεπτομέρειες:

«Το περασμένο Σαββατοκύριακο, ο οδηγός NJ TRANSIT Χάουαρντ Κέμπτον σταμάτησε τα τρένα για να πιάσει έναν αδέσποτο σκύλο στις γραμμές και μετά χρησιμοποίησε τη γραβάτα του για να τον κρατήσει δεμένο », διαβάζουμε στο Facebook .

Μια ευγνώμων οικογένεια
Στο κοινωνικό δίκτυο, ένα σχόλιο τραβάει την προσοχή . Προφανώς είναι από τον γιο των ιδιοκτητών του σκύλου: ” Αυτός είναι ο σκύλος των γονιών μου, η Shelby, και είναι σώος και αβλαβής!” Ευχαριστούμε πολύ τον Howard και το NJ Transit που τη σώσατε! Είμαστε κάτι παραπάνω από ευγνώμονες. ”

Σύμφωνα με την κηδεμόνα της Shelby , δραπέτευσε κατά τη διάρκεια μιας βόλτας στο South Moutain . Από την πλευρά του, ο Χάουαρντ απάντησε νηφάλια: « Χαίρομαι που ήμουν στο σωστό μέρος την κατάλληλη στιγμή. Πρέπει να πω ότι δεν θα μπορούσα να το κάνω χωρίς τον αστυνομικό του South Orange που ανέφερε στον μηχανικό μου Mike B. ότι υπήρχε ένας σκύλος στις ράγες και μετά με ενημέρωσε, και τον State Trooper, ο οποίος επίσης με βοήθησε να την εντοπίσω. »Παραμένει ήρωας της σύγχρονης εποχής!

Related posts

Συγκινεί ο Γ. Σκιαδαρέσης: Αυτός είναι ο Σέρλοκ που κάποιοι είχαν παρατήσει μωρό σε βραχονησίδα να πεθάνει

Tι σου φταίει το καημένο το ζωάκι, βρε κτήνος;: 2.500 καταγγελίες για κακοποίηση μέσα σε έξι μήνες

Φρίκη στη Νάξο: Σκότωσαν θαλάσσια χελώνα, τη μαχαίρωσαν στο λαιμό