Σπαρακτική ιστορία: Σκυλάκος περιμένει 4 μέρες στο σημείο που αυτοκτόνησε ο κηδεμόνας του

Σπαραχτικές φωτογραφίες που τραβήχτηκαν στη Γουχάν της Κίνας δείχνουν έναν πιστό σκύλο να περιμένει τον ιδιοκτήτη του μέρες αφότου φέρεται να πήδηξε στο νερό, αφαιρώντας τη ζωή του, γράφει το news18. Το Οι εικόνες καταγράφηκαν σε ένα πεζοδρόμιο δίπλα στη γέφυρα Yangtze — Οι τρέχουσες αναφορές δείχνουν ότι ο σκύλος ακολούθησε τον ιδιοκτήτη του στο σημείο στις 30 Μαΐου, όπου πήδηξε δυστυχώς στο ποτάμι.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Chutian Metropolis, ένας Κινέζος κάτοικος γνωστός μόνο με το επώνυμό του Xu, βρήκε τον αφοσιωμένο σκύλο να ξεκουράζεται δίπλα στο κιγκλίδωμα την Παρασκευή. Ο κύριος Xu δημοσίευσε τις εικόνες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, εξηγώντας ότι ήλπιζε να υιοθετήσει το σκυλί, αλλά δυστυχώς κατέληξε σε φυγή.

Η σπαρακτική ιστορία του σκύλου-φύλακα άγγελου

Οι εικόνες δείχνουν το πιστό σκυλάκι να κοιτάζει λαχτάρα στο ποτάμι μέσα από ένα τμήμα της γέφυρας, από το οποίο η τοπική αστυνομία επιβεβαίωσε αργότερα ότι ένα άγνωστο μέλος του κοινού είχε εντοπιστεί να πηδάει το βράδυ της 30ης Μαΐου.

Ο σκηνοθέτης, Du Fan, του Wuhan Small Animal Protection Association, (Wuhan SAPA) είδε τις κοινωνικές εκδηλώσεις του κ. Xu ανάρτηση μέσων ενημέρωσης και δημιούργησε μια μονάδα ανταπόκρισης με ντόπιους εθελοντές, για να βρει τον χαμένο σκύλο.

Ο κ. Ο Ντου είπε στα μέσα ενημέρωσης ότι ο σκύλος ακολούθησε τον ιδιοκτήτη του στη γέφυρα Yangtze το βράδυ της 30ης Μαΐου. Επίσης είπε στην Pear Video ότι· «Ζητήσαμε από τους αξιωματικούς της γέφυρας να ελέγξουν τι ακριβώς συνέβη . Ήταν πραγματικά σκοτεινά, ο [we] δεν μπορούσε να δει πολλά στο βίντεο παρακολούθησης. [We saw that] το άτομο πήδηξε αμέσως.»

Ο κ. Ο Ντου μαζί με τους εθελοντές του προσπαθούν αυτή τη στιγμή να εντοπίσουν πού βρίσκεται ο σκύλος. Υποσχέθηκε επίσης οποιονδήποτε να εμφανιστεί αν είχε δει το ζώο. “Ελπίζουμε ακόμα να βρούμε έναν νέο ιδιοκτήτη για τον σκύλο”, είπε στην Pear Video.

“Πιστεύουμε ότι είναι πολύ λυπηρό για έναν τόσο πιστό σκύλο να αδέσποτα στους δρόμους.”

Η πίστη του σκύλου στον ιδιοκτήτη του έχει προκαλέσει πολλά κλάματα σε όλα τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης . Είναι ακόμα άγνωστο τι είχε βιώσει ο ιδιοκτήτης μέχρι την απόφασή του να πηδήξουν από τη γέφυρα.

Related posts

Συγκινεί ο Γ. Σκιαδαρέσης: Αυτός είναι ο Σέρλοκ που κάποιοι είχαν παρατήσει μωρό σε βραχονησίδα να πεθάνει

Tι σου φταίει το καημένο το ζωάκι, βρε κτήνος;: 2.500 καταγγελίες για κακοποίηση μέσα σε έξι μήνες

Φρίκη στη Νάξο: Σκότωσαν θαλάσσια χελώνα, τη μαχαίρωσαν στο λαιμό