Σώθηκε το σκυλάκι στην Λήμνο που το είχαν αφήσει δεμένο μέσα στο χιόνι

Σάλο και οργή προκάλεσε η δημοσιοποίηση πριν από λίγες μέρες ενός βίντεο από τo νησί της Λήμνου, όπου φαίνεται ένα οικόσιτο σκυλάκι να παραμένει σε εξωτερικό χώρο μέσα στο σπιτάκι του το οποίο είχε καλυφθεί από το χιόνι. Η Λήμνος ήταν σκεπασμένη από χιόνι και ο υδράργυρος είχε πέσει κάτω από το μηδέν.

Στην καταγγελία προέβη αρχικά η ομάδα “Αnimal Rescue – Lemnos”, με δημοσίευσή στο Facebook, η οποία υπογράμμιζε τις απάνθρωπες και σχεδόν θανατηφόρες συνθήκες στις οποίες παρέμενε το άτυχο σκυλί.

Η ομάδα σημείωσε αρχικά στη σελίδα της στο facebook:

“Σήμερα 23/2/2019 η Λήμνος πλήττεται από νωρίς το πρωί από σφοδρή χιονοθύελλα. Στο βίντεο που ακολουθεί μπορείτε να δείτε ένα δεσποζομενο σκυλί, εκτεθειμένο στις καιρικές συνθήκες, σε περιφραγμενο μικρό χώρο, δεμένο με μισό μέτρο αλυσίδα να έχει θαφτεί κυριολεκτικά από το χιόνι.

Ζώα δεμένα, μόνα, πεινασμένα , εκτεθειμένα, εγκλωβισμένα, φοβισμένα… Ιδιοκτήτες βασανιστές… Αν ήξερες ότι ένα πλάσμα υποφέρει, θα επέτρεπες να συμβεί; Σου έμαθαν και εσένα να κρατάς το στόμα σου κλειστό; Να μην μπλέκεσαι σε “ξένες” υποθέσεις; Πιστεύεις ακόμα ότι τα ζώα δεν αισθάνονται; Δεν υποφέρουν; Δεν πονάνε; Πιστεύεις ότι τους αξίζει όλο αυτό; Σκέψου καθαρά, πράξε ανθρώπινα!”

Δείτε το βίντεο:

Πηγή

Related posts

Συγκινεί ο Γ. Σκιαδαρέσης: Αυτός είναι ο Σέρλοκ που κάποιοι είχαν παρατήσει μωρό σε βραχονησίδα να πεθάνει

Tι σου φταίει το καημένο το ζωάκι, βρε κτήνος;: 2.500 καταγγελίες για κακοποίηση μέσα σε έξι μήνες

Φρίκη στη Νάξο: Σκότωσαν θαλάσσια χελώνα, τη μαχαίρωσαν στο λαιμό