Σώθηκε σκυλάκι από πολύ σοβαρή κατάσταση εγκατάλειψης

Αυτό το γούνινο αγοράκι ήταν άρρωστο και εξασθενημένο, αν δεν το είχε σώσει κάποιος τώρα δεν θα ήταν εδώ μαζί μας, ας δούμε την αλλαγή του!

Αυτή η ιστορία θα φωτίσει τη μέρα σας γιατί μιλάει για αλλαγή, λόγω διάσωσης, πραγματικά ακραία! Μάλιστα, οι παρακάτω γραμμές θα σας πουν για την περιπέτεια αυτού του σκύλου που σώθηκε από μια πολύ σοβαρή κατάσταση εγκατάλειψης. Αν κάποιος δεν είχε έρθει να τον σώσει, ίσως δεν θα ήταν εδώ σήμερα για να μας το πει.

Το σκυλάκι υπέφερε στον δρόμο, όχι μόνο λόγω της εγκατάλειψής του και του συνακόλουθου αδέσποτου σκύλου του, αλλά και επειδή ήταν άρρωστος . Χρειαζόταν λοιπόν κάποιον να τον βοηθήσει και να τον περιθάλψει το συντομότερο δυνατό. Αλλά μέχρι τώρα κανείς δεν είχε κάνει τα αδύνατα δυνατά γι ‘αυτόν, έτσι περνούσε τις μέρες του ελπίζοντας να τον προσέξουν όποιους συναντούσε.

Επιτέλους έφτασε η στιγμή της σωτηρίας της και το δημοσιεύει η δική της ηρωίδα, η οποία δημοσιεύει τα πάντα στο προφίλ της στο Instagram . Σίγουρα είναι χαρά για όλους να βλέπουν αυτή τη μικρή γούνινη φίλη να είναι επιτέλους, σώος και αβλαβής.

Αυτό το σκυλί που σώθηκε από μια απάνθρωπη κατάσταση ονομάζεται Χόρχε . Το μικρό γούνινο αγόρι ήταν αδέσποτο, αλλά ευτυχώς ο δρόμος του συναντά αυτόν του φύλακα αγγέλου του. Το όνομά της είναι Maria Paula Ferrari Oliveira και είναι κτηνίατρος και ακτιβίστρια για τα δικαιώματα των ζώων.

Αμέσως καταλαβαίνει ότι κάτι δεν πάει καλά με το μικρό γούνινο σκυλάκι, που το δέρμα είναι εντελώς καλυμμένο με πληγές, και δεν έχει σχεδόν καθόλου τρίχες. Έτσι, αποφασίζει ότι πρέπει να τον σώσει και να του επιστρέψει μια αξιοπρεπή ζωή . Προσπαθεί να τον πλησιάσει και τελικά τον παίρνει μαζί της στο σπίτι.

Εδώ ακριβώς τον περιποιούνται και τον φροντίζουν για πολύ καιρό, μέχρι που η αλλαγή του γίνεται εξαιρετικά εμφανής. Ο μικρός Χόρχε επουλώνεται από τις πληγές του, τώρα δεν μπορεί παρά να αναζητήσει ένα παντοτινό σπίτι όπου θα τον υποδέχονται με ανοιχτές αγκάλες.

Όλα καλά που τελειώνουν καλά, ευχόμαστε στον Χόρχε όλη την αγάπη στον κόσμο, γιατί του αξίζει που αντιστάθηκε στο δρόμο όλο αυτό το διάστημα.

Βίντεο: Αυτό το γούνινο αγοράκι ήταν άρρωστο και εξασθενημένο, αν δεν το είχε σώσει κάποιος τώρα δεν θα ήταν εδώ μαζί μας, ας δούμε την αλλαγή του!

Related posts

Συγκινεί ο Γ. Σκιαδαρέσης: Αυτός είναι ο Σέρλοκ που κάποιοι είχαν παρατήσει μωρό σε βραχονησίδα να πεθάνει

Tι σου φταίει το καημένο το ζωάκι, βρε κτήνος;: 2.500 καταγγελίες για κακοποίηση μέσα σε έξι μήνες

Φρίκη στη Νάξο: Σκότωσαν θαλάσσια χελώνα, τη μαχαίρωσαν στο λαιμό