Σοκαριστικές εικόνες: Έβαψαν αδέσποτο σκύλο μπλε και τον χτύπησαν επειδή ζήτησε φαγητό

Σκύλος βάφτηκε μπλε: Ο άντρας που συνάντησε και έσωσε το σκύλο της ιστορίας μας, εξομολογήθηκε ότι ο μικρός μας φίλος ήταν πολύ απόμακρος και φοβισμένος στην αρχή. Ο σκυλάκος είναι βαμμένος με μπλε μπογιά που ξεκάθαρα έγινε από κακία και κακοβουλία κάποιου.

Σκύλος βάφτηκε μπλε με μπογιά: Το απίστευτο περιστατικό

Παρά την πολλή δουλειά που έχει γίνει για την καταπολέμηση της κακοποίησης των ζώων και την αντιμετώπιση αυτού του προβλήματος με τη μέγιστη δυνατή σοβαρότητα , οι περιπτώσεις επιθετικότητας των ζώων συνεχίζουν να εμφανίζονται συχνά. Αυτό καθιστά σαφές ότι υπάρχουν ακόμα εκείνοι που δεν καταλαβαίνουν ότι είναι επίσης ζωντανά όντα που αξίζουν σεβασμό για την ακεραιότητά τους , όπως κάθε άτομο.

Γι’ αυτό είναι απαραίτητο να καταγγείλουμε και να επιδιώξουμε την αποκατάσταση της ζημιάς, γιατί αυτά τα γούνινα δεν φταίνε που αντιμετωπίζονται με τέτοιο τρόπο, όπως συνέβη με αυτό το κουτάβι στην πόλη του Σάο Πάολο της Βραζιλίας, το οποίο βρέθηκε λουσμένο στο μια μπλε βαφή και με πληγές .

Αυτός ο τετράποδος, αρχικά λευκός, λερώθηκε εντελώς από αυτό το χρώμα που ήταν δύσκολο να αφαιρεθεί από τη γούνα του. Αφού έγινε γνωστό ένα βίντεο του σκύλου να περπατά στο δρόμο σε αυτές τις συνθήκες, ο Felipe Becari , βουλευτής και ακτιβιστής από αυτήν την πόλη, παρενέβη στη διάσωση του ζώου.

Σκύλος βάφτηκε μπλε: Τι είπε ο άντρας που τον εσωσε

«Σαφώς ήταν βαμμένος από κακία, έχει και ένα τραύμα στο κεφάλι. Είναι ένα ζώο που ζει στους δρόμους και φέρεται να εκνευρίζει μερικούς ντόπιους επειδή «ικετεύει για φαγητό». Το πιστεύετε;» έγραψε ο Μπεκάρι σε μια ανάρτησή του στον λογαριασμό του στο Instagram .

«Είναι αποτραβηγμένος, ποιος ξέρει τι έχει πάθει, εκτός από τον τραυματισμό στο κεφάλι, μπορείς να δεις την υπερβολική του κούραση, σίγουρα από την άσκοπη περιπλάνηση αναζητώντας φαγητό . Το κομμάτι μας έγινε ήδη για άλλη μια φορά και ελπίζω σύντομα να απαλλαγεί από τραυματισμούς και χωρίς ψυχολογικές συνέπειες λόγω των ανθρώπων που τον άφησαν έτσι», πρόσθεσε σε άλλη ανάρτησή του. Ο Μπεκάρι κάλεσε επίσης τον κόσμο να συνεχίσει να καταγγέλλει αυτού του είδους τις καταχρήσεις, ώστε να πληρώσουν οι υπεύθυνοι . «Η ενασχόληση με τα ζώα είναι μια μάχη κάθε μέρα », είπε.

Related posts

Συγκινεί ο Γ. Σκιαδαρέσης: Αυτός είναι ο Σέρλοκ που κάποιοι είχαν παρατήσει μωρό σε βραχονησίδα να πεθάνει

Tι σου φταίει το καημένο το ζωάκι, βρε κτήνος;: 2.500 καταγγελίες για κακοποίηση μέσα σε έξι μήνες

Φρίκη στη Νάξο: Σκότωσαν θαλάσσια χελώνα, τη μαχαίρωσαν στο λαιμό