Σκύλος Βρίσκει Κουτί Με Γατάκια Στη Βόλτα Του Και Τα Πάει Στη Κηδεμόνα Του Να Τα Σώσει

Σκύλος Βρίσκει Κουτί Με Γατάκια Στη Βόλτα Του Και Τα Πάει Στη Κηδεμόνα Του Να Τα Σώσει

Σκύλος: Είναι μερικές φορές που τα ζώα με την συμπεριφορά τους μας αφήνουν άφωνους. Μια τέτοια ιστορία θα σας διηγηθούμε σήμερα, μια συγκινητική ιστορία διάσωσης με την βοήθεια του γλυκύτατου Χάσκι της φωτογραφίας.

Ένας τρίχρονος Σιβηριανός Χάσκι που ονομάζεται Μπάνερ είναι σκύλος θεραπείας για την ιδιοκτήτριά του, Γουίτνεϊ Μπρέλεϊ, που πάσχει από PTSD (Σύνδρομο Μετατραυματικού Στρες) και συχνά έχει κρίσεις άγχους. Ο Banner είναι πάντα στο πλευρό της γυναίκας για να τη βοηθήσει να ηρεμήσει.

Ανιχνεύει επίσης ημικρανίες, υψηλή και χαμηλή αρτηριακή πίεση, επιβραδύνει τον καρδιακό παλμό της Braley και την κρατά μακριά από το πλήθος, μεταξύ πολλών άλλων.

Ο Banner είναι εξαιρετικά πιστός και λατρεύει να βοηθά όλα τα πλάσματα, όχι μόνο τους ανθρώπους. Όταν ο Μπάνερ ανακάλυψε μερικά γατάκια που είχαν απόλυτη ανάγκη βοήθειας, οδήγησε την Μπράλεϊ στο σπίτι τους στο δάσος.

Ταραγμένη η Μπρέλεϊ παρακολούθησε τον Μπάνερ να κυλά ένα χαρτόκουτο που είχε αφεθεί στη μέση του δάσους. Η Μπρέιλι άνοιξε ελαφρά το κουτί και ο Μπάνερ έβαλε αμέσως το κεφάλι του μέσα για να βγάλει κάτι.

Υπήρχε ένα γατάκι στο στόμα του Μπάνερ!

Το μικρό πλάσμα είχε στριμωχτεί στο κουτί με έξι από τα αδέρφια του. Δεν είναι γνωστό πώς ακριβώς έφτασαν εκεί, αλλά η Braley υποπτεύεται ότι κάποιος τους έκλεισε σε αυτό το κουτί και τους άφησε εκεί να πεθάνουν, πιστεύοντας ότι κανείς δεν θα τους βρει ποτέ.

Τα γατάκια δεν έβγαζαν ήχο, οπότε ο Braley φοβήθηκε ότι ήταν πολύ αργά. αλλά ευτυχώς, εκτός από το ρίγος, όλα τα γατάκια ήταν ζωντανά.

«Δεν έχω ιδέα πώς ο Μπάνερ ήξερε ότι ήμουν εκεί», είπε η Μπράλεϊ στους Good Times. «Τα γατάκια έτρεμαν από το κρύο και δεν έκαναν θόρυβο. Αλλά ο Μπάνερ κατά κάποιο τρόπο το κατάλαβε. Είναι πραγματικός ήρωας. Αν δεν είχαν βρει τα γατάκια, θα είχαν πεθάνει όλα».

Η Braley πήρε τα γατάκια στο σπίτι για να τα ταΐσει, να τα φροντίσει και να βεβαιωθεί ότι θα γίνουν μεγάλα και δυνατά. Όχι όμως χωρίς τη βοήθεια του Banner. Ο Banner είναι τόσο ευγενικός με τα γατάκια και άρχισε να τους συμπεριφέρεται σαν να είναι τα γατάκια του.

Τους κοιτάζει προσεκτικά, τους αγκαλιάζει και παίρνει έναν υπνάκο μαζί τους όποτε έχει την ευκαιρία.

Χάρη στα ένστικτα και τη σοφία του Banner, αυτά τα γατάκια έχουν μια νέα ευκαιρία ζωής και τελικά θα υιοθετηθούν όλα και θα καταλήξουν σε αγαπημένες οικογένειες!

Related posts

Συγκινεί ο Γ. Σκιαδαρέσης: Αυτός είναι ο Σέρλοκ που κάποιοι είχαν παρατήσει μωρό σε βραχονησίδα να πεθάνει

Tι σου φταίει το καημένο το ζωάκι, βρε κτήνος;: 2.500 καταγγελίες για κακοποίηση μέσα σε έξι μήνες

Φρίκη στη Νάξο: Σκότωσαν θαλάσσια χελώνα, τη μαχαίρωσαν στο λαιμό