Σκύλος Βρίσκει Εξαφανισμένη Γάτα 450 Χλμ Μακριά Από Το Σπίτι Της

Σκύλος Βρίσκει Εξαφανισμένη Γάτα 450 Χλμ Μακριά Από Το Σπίτι Της

Η απίστευτη περιπέτεια μιας γατούλας στο Ηνωμένο Βασίλειο, η οποία άφησε την Ουαλία και διέσχισε την Αγγλία για να βρεθεί 450 χιλιόμετρα από το σπίτι της. Η οικογένειά της την αναζητούσε απεγνωσμένα για σχεδόν μια εβδομάδα.

Η Ashley θα έχει δει τη χώρα κατά τη διάρκεια της 6ήμερης απόδρασής της. Αυτή η 2χρονη σιαμαία γάτα έχει πράγματι ταξιδέψει εκατοντάδες μίλια από το σπίτι της μέχρι το σημείο αποβίβασής της στο Έσσεξ , ανέφερε το BBC την Τρίτη 26 Απριλίου.

Ζει με την οικογένειά της στο Llansanffraid Glan Conwy , ένα χωριό στη Βόρεια Ουαλία. Σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη της, Daniel Worsley , πιθανότατα είχε φύγει από το σπίτι από το παράθυρο του μπάνιου που έμεινε ανοιχτό μετά από μια μέρα καθαρισμού, για να βγει έξω πριν απομακρυνθεί οριστικά.

Αυτός και η σύζυγός του Βαλ νόμιζαν ότι « κοιμόταν κάπου », αλλά όσο περνούσε η ώρα κατάλαβαν ότι η γάτα τους είχε δραπετεύσει. Είχαν περάσει τις επόμενες 6 ημέρες αναζητώντας την, αλλά η Ashley δεν βρέθηκε πουθενά. Και για κάποιο λόγο ήταν ήδη πολύ μακριά από το σπίτι.

Στην Αγγλία, και πιο συγκεκριμένα στο Tilbury στα ανατολικά του Λονδίνου , η Carol Monk και ο σύζυγός της Allan Baker ειδοποιήθηκαν από την ασυνήθιστη συμπεριφορά του σκύλου τους Bobby . Ο σκύλος γρατζουνούσε και γκρίνιαζε, ενώ τους υπέδειξε το γκαράζ. Όταν το ζευγάρι πήγε να δει, ανακάλυψε μια γάτα εκεί. Ήταν η Ashley , η οποία ήταν 450 χιλιόμετρα μακριά από το σπίτι της.

“Ήμασταν πολύ χαρούμενοι”

Ενημερώθηκε, η οργάνωση Pippa’s Army , η οποία ειδικεύεται στην εύρεση αγνοουμένων κατοικίδιων, έστειλε την εθελόντρια Karen Keeves για να πάρει την Ashley . Εξετάστηκε για τσιπ αναγνώρισης , το οποίο της επέτρεψε να πάρει τα στοιχεία επικοινωνίας των ιδιοκτητών της και να επικοινωνήσει μαζί τους για να τους πει τα καλά νέα.

« Ήμασταν πολύ χαρούμενοι », λέει ο Daniel Worsley , ο οποίος έκανε το ταξίδι για να φέρει πίσω την γατούλα του. Η οικογένεια δεν γνωρίζει πώς η Ashley μπόρεσε να διανύσει μια τέτοια απόσταση, αλλά ο κηδεμόνας της πιστεύει ότι άθελά της κατέληξε σε ένα τυχαίο όχημα στα ταξίδια της.

Είτε έτσι είτε αλλιώς, η Ashley είναι ασφαλής και πίσω με τους δικούς της ανθρώπους.

Related posts

Συγκινεί ο Γ. Σκιαδαρέσης: Αυτός είναι ο Σέρλοκ που κάποιοι είχαν παρατήσει μωρό σε βραχονησίδα να πεθάνει

Tι σου φταίει το καημένο το ζωάκι, βρε κτήνος;: 2.500 καταγγελίες για κακοποίηση μέσα σε έξι μήνες

Φρίκη στη Νάξο: Σκότωσαν θαλάσσια χελώνα, τη μαχαίρωσαν στο λαιμό