Σκύλος βρίσκει εγκαταλελειμμένο κουτάβι και ο κηδεμόνας του αποφασίζει να το υιοθετήσει

Η βόλτα του χαριτωμένου αυτού σκύλου με το αφεντικό του κατέληξε σε ένα πολύ ευχάριστο γεγονός που μεγάλωσε την οικογένειά τους: Ο Rey με τον σκύλο του έκαναν βόλτα σε ένα πάρκο, όταν ο τετράποδος φίλος του βρήκε ένα κουταβάκι σε κακή κατάσταση και το πλησίασε. Φυσικά, ο άνδρας και η τετράποδη σύντροφός του άπλωσαν το χέρι και το πόδι τους αντίστοιχα.

Η βόλτα του Rey με τον σκύλο του στο πάρκο

Ο Rey Caquias και ο Thiago έκαναν μια βόλτα ήσυχα σε ένα όμορφο πράσινο σκηνικό. Αυτό όμως που δεν ήξεραν ήταν ότι θα τελείωναν τη βόλτα τους τρείς.

Κατά τη διάρκεια της βόλτας, ο Δαλματίας άρχισε να ταράζεται με έναν περίεργο τρόπο, σαν κάτι να τον μπέρδεψε στο δάσος. Ο σκύλος με το στικτό τρίχωμα επέμενε να το ερευνήσει. « Έκανε μια παράκαμψη στο δάσος. Του φώναζα, αλλά με αγνόησε , είπε ο ιδιοκτήτης του , τότε άκουσα ένα μικρό γάβγισμα. Μετά κοίταξα προσεκτικά και είδα ένα πολύ φοβισμένο κουτάβι. »

Η μικροσκοπική μπάλα από γούνα είχε ένα αδυνατισμένο σώμα. Ήταν εγκαταλειμμένη;

Η οικογένεια μεγαλώνει

Ο περιπατητής, ευαίσθητος στη στενοχώρια αυτού του μικρού πλάσματος, προσπάθησε να τον πάρει στην αγκαλιά του για να τον φέρει σε ασφάλεια. Όμως ο νεαρός σκύλος φοβισμένος τον δάγκωσε. Αποφασισμένος να τον σώσει, ο Ρέι βρήκε ένα χαρτόκουτο, στο οποίο κατάφερε να τον τοποθετήσει. Στη συνέχεια επέστρεψε στο σπίτι με τον Τιάγκο και τη νέα του προστατευόμενη. Αν δεν το είχε κάνει, το αδύναμο πλάσμα πιθανότατα δεν θα είχε επιβιώσει πολύ περισσότερο…

Μόλις στο σπίτι, ο καλόκαρδος άντρας τάισε το κουτάβι και το έπλυνε σε μια λεκάνη. Στη συνέχεια τον πήγε σε κτηνίατρο . Ο πιστός Τιάγκο τον ακολούθησε σε όλη αυτή την περιπέτεια.

Λίγες μέρες μετά τη διάσωσή της, η γούνινη μπάλα που κάποτε έμελλε να αφήσει την τελευταία της πνοή, μόνη στο δάσος, έχει ξαναβρεί τις δυνάμεις της. Σήμερα με καλύτερη υγεία, έχει ενσωματωθεί τέλεια στο νέο της σπίτι. Ναι… Ο Ρέι και ο Τιάγκο είναι προσκολλημένοι σε αυτό το αξιολάτρευτο μικρό πρόσωπο. Αποτέλεσμα: η οικογένεια μεγάλωσε.

« Ο Τιάγκο είναι ένα πολύ ωραίο σκυλί. Δεν θα είχα δει ποτέ το κουτάβι αν δεν το είχε βρει , είπε ο Ρέι , νιώθω χαρά και πολλή περηφάνια. Τα 2 σκυλιά τα πάνε υπέροχα. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η Ρέι και ο Δαλματίας της βρέθηκαν στο σωστό μέρος την κατάλληλη στιγμή: μια ζωή σώθηκε.

Related posts

Συγκινεί ο Γ. Σκιαδαρέσης: Αυτός είναι ο Σέρλοκ που κάποιοι είχαν παρατήσει μωρό σε βραχονησίδα να πεθάνει

Tι σου φταίει το καημένο το ζωάκι, βρε κτήνος;: 2.500 καταγγελίες για κακοποίηση μέσα σε έξι μήνες

Φρίκη στη Νάξο: Σκότωσαν θαλάσσια χελώνα, τη μαχαίρωσαν στο λαιμό