Σκύλος βγαίνει στη σκηνή για να τραγουδήσει με σαξοφωνίστα: η σκηνή είναι επική

Το σκυλάκι συγκινεί το κοινό των παιδιών

Αυτή είναι η ιστορία μιας συναυλίας που ενθουσίασε κυριολεκτικά το κοινό, γιατί η παράσταση είναι περισσότερο μοναδική παρά σπάνια. Όλα άρχισαν να πηγαίνουν καλά όταν ένας σκύλος βγαίνει στη σκηνή και αρχίζει να τραγουδά μαζί με έναν σαξοφωνίστα που έπαιζε τη μουσική του. Η επιτυχία σε αυτές τις περιπτώσεις είναι πάντα εγγυημένη.

Ο σαξοφωνίστας που βρισκόταν στη σκηνή ενός δημοτικού σχολείου στο Pasto, στην πόλη της Κολομβίας , δεν περίμενε αυτή την περίεργη συντροφιά της παράστασης. Άλλωστε, έπρεπε να κάνει σόλο για μεγάλο κοινό παιδιών.

Ξαφνικά, όμως, κάτι, πράγματι, έφτασε κάποιος και του γκρέμισε τα σχέδια. Η δική της δεν θα ήταν πλέον σόλο παράσταση. Γιατί θα είχε έναν σύντροφο περιπέτειας στη σκηνή. Σίγουρα δεν περίμενε να είχε όλη αυτή την επιτυχία: ποιος ξέρει, ίσως τώρα να παίζουν πάντα μαζί αφού έλαβαν πολλά χειροκροτήματα και ακόμη και χειροκροτήματα από το κοινό στην αίθουσα.

Κάποια στιγμή, ενώ ο μουσικός έπαιζε, ένας σκύλος ανέβηκε στη σκηνή για να συμμετάσχει στην παράσταση. Έφτασε ακριβώς δίπλα στον σαξοφωνίστα. Κι ενώ έπαιζε, τραγουδούσε ο άλλος.

Το βίντεο της εκτέλεσης του παράξενο αυτοσχέδιο δίδυμο είχε μεγάλη επιτυχία. Ακόμη και το παρών κοινό που παρακολούθησε ζωντανά τη συναυλία τους φρίκαρε από ενθουσιασμό. Ενώ το καταγεγραμμένο βίντεο, προφανώς δημοσιευμένο στο διαδίκτυο και στα κύρια κοινωνικά δίκτυα, δεν πέρασε απαρατήρητο, γίνεται viral σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα.

Ο σκύλος στη σκηνή κάνει την παράσταση του σαξοφωνίστα αξέχαστη

Προφανώς στα παιδιά τους άρεσε ιδιαίτερα η αυτοσχέδια παράσταση του σκύλου. Αλλά όχι μόνο θεώρησαν αυτή τη στιγμή πραγματικά μοναδική αλλά και ξεχωριστή.

Η Gloria Jurado , διευθύντρια του σχολείου όπου έλαβε χώρα η συγκεκριμένη παράσταση, είπε:

Τα θαύματα της μουσικής είναι οι καλύτεροί μας φίλοι. Πολύ ευγενικός, ο τραγουδιστής μας… Το όνομά του είναι Pachito.

Related posts

Συγκινεί ο Γ. Σκιαδαρέσης: Αυτός είναι ο Σέρλοκ που κάποιοι είχαν παρατήσει μωρό σε βραχονησίδα να πεθάνει

Tι σου φταίει το καημένο το ζωάκι, βρε κτήνος;: 2.500 καταγγελίες για κακοποίηση μέσα σε έξι μήνες

Φρίκη στη Νάξο: Σκότωσαν θαλάσσια χελώνα, τη μαχαίρωσαν στο λαιμό