Σκύλος θαμμένος στο χιόνι, σώθηκε αφού παρασύρθηκε σε χιονοστιβάδα

Δραματικό βίντεο απαθανάτισε τη στιγμή που ένας σκύλος διασώθηκε αφού παρασύρθηκε από χιονοστιβάδα και θάφτηκε στο χιόνι στο Κολοράντο.

Είναι μια θαυματουργή διάσωση από μια μικρή ομάδα σκιέρ στα χιονισμένα βουνά του Κολοράντο. Βρήκαν και έσωσαν ένα σκυλί θύμα χιονοστιβάδας που θάφτηκε για περίπου είκοσι λεπτά. Η σκηνή γυρίστηκε από έναν από αυτούς τους ήρωες.

Οι πιθανότητες εντοπισμού του Απόλλωνα , ενός σκύλου θαμμένου στο χιόνι μετά από χιονοστιβάδα, ήταν πολύ μικρές. Το να τον βρεις ζωντανό ήταν το ίδιο. Ωστόσο, το θαύμα όντως έγινε, όπως αναφέρει το ABC Chicago τη Δευτέρα 3 Ιανουαρίου 2022.

Αυτή η απίστευτη διάσωση έλαβε χώρα στην Πολιτεία του Κολοράντο, κοντά στο ψηλό ορεινό πέρασμα Berthoud Pass .

Ο εν λόγω σκύλος συνόδευε 2 σκιέρ όταν απομακρύνθηκε από αυτούς και βρέθηκε σε επικίνδυνη περιοχή, που ήταν επιρρεπής σε χιονοστιβάδες. Μόλις συνέβη μια χιονόπτωση κυριολεκτικά παρέσυρε το τετράποδο και μετά το τετράποδο εξαφανίστηκε.

Άλλοι σκιέρ στην περιοχή άρχισαν να ψάχνουν για τον Απόλλωνα , αλλά ήταν σαν να προσπαθούσαν να βρουν μια βελόνα στα άχυρα. Είχαν ένα τεράστιο οικόπεδο 90 επί 15 μέτρων για να προσπαθήσουν μόνο με τα κοντάρια του σκι τους ως ανιχνευτές.

Μετά από 20 λεπτά, ο νεαρός άνδρας που βιντεοσκοπούσε τη σκηνή άρχισε να χάνει τις ελπίδες του. Τον ακούμε, στο βίντεο που αναρτήθηκε στο Facebook , να λέει σε άλλους ότι ήταν χάσιμο χρόνου και ότι θα έβρισκαν μόνο ένα άψυχο σώμα, προτείνοντας να φύγουν από το μέρος φοβούμενοι άλλη χιονοστιβάδα.

Ο σκύλος βρέθηκε καθώς αρχίσαμε να απελπιζόμαστε

Εδώ ακούμε έναν άλλο σκιέρ να φωνάζει ” Το έχω!” “. Μάλιστα, εντόπισε την άκρη του ρύγχους του σκύλου, το μόνο σημείο του σώματός του που προεξείχε από το στρώμα του χιονιού. Οι άλλοι έσπευσαν να ενωθούν μαζί του για να σκάψουν γύρω από το ζώο και να το απελευθερώσουν.

Έτσι ο Απόλλωνας ξαναβγήκε στην επιφάνεια και άρχισε να τρέχει, κουνώντας την ουρά του, πριν βρει τον κηδεμόνα του. Ονόμασε « ήρωες » όσους πήγαν να βοηθήσουν τον σκύλο φίλο του. Ο θαυματουργός σκύλος υποφέρει μόνο από έναν ελαφρύ τραυματισμό στο πόδι.

https://fb.watch/ajUbmJf98_/

Related posts

Συγκινεί ο Γ. Σκιαδαρέσης: Αυτός είναι ο Σέρλοκ που κάποιοι είχαν παρατήσει μωρό σε βραχονησίδα να πεθάνει

Tι σου φταίει το καημένο το ζωάκι, βρε κτήνος;: 2.500 καταγγελίες για κακοποίηση μέσα σε έξι μήνες

Φρίκη στη Νάξο: Σκότωσαν θαλάσσια χελώνα, τη μαχαίρωσαν στο λαιμό