Σκύλος Σώζεται Τελευταία Στιγμή Από Σκάφος Που Βυθιζόταν

Σκύλος Σώζεται Τελευταία Στιγμή Από Σκάφος Που Βυθιζόταν

Οι ιδιοκτήτες του σκάφους παραμένουν άφαντοι καθώς εγκατέλειψαν το πλοίο που βυθιζόταν αφήνοντας πίσω τους το άτυχο σκυλάκι να παλεύει για την ζωή του. Η ηρωική πράξη ενός άνδρα έσωσε την ζωή του σκύλου.

Τα ζώα βρίσκονται συχνά σε κίνδυνο, και παρόλο που οι άνθρωποι συχνά δεν βρίσκονται στην κατάλληλη στιγμή, υπάρχουν χιλιάδες άλλες εμπνευσμένες ιστορίες που μας καλούν να τα βοηθήσουμε, ανεξάρτητα από την περίσταση.

Έτσι, ένας άντρας είδε από μακριά έναν ηλικιωμένο σκύλο που έδινε μάχη για τη ζωή του ενώ το σκάφος στο οποίο επέβαινε βυθιζόταν σιγά σιγά και δεν δίστασε να τον βοηθήσει να βγει από αυτή την κατάσταση.

Σύμφωνα με την viral πλατφόρμα βίντεο ViralHog, το περιστατικό σημειώθηκε στις 19 Φεβρουαρίου στην παραλία Englewood, όταν ένα σκάφος, χωρίς προφανή λόγο, βυθίστηκε με δύο σκυλιά μέσα.

Ο Nick Calitri είπε ότι φρόντιζε τα κατοικίδιά του στην παραλία όταν είδε το μεσαίου μεγέθους σκάφος να ανατρέπεται στη μέση της λιμνοθάλασσας Eaglewood και αμέσως μπήκε στη βάρκα του και κατευθύνθηκε προς το σημείο.

«Τάιζα τα μωρά ρακούν που έσωσα πρόσφατα και κοίταξα προς τη θάλασσα και παρατήρησα μια σχεδόν βυθισμένη βάρκα. Έτρεξα όσο πιο γρήγορα μπορούσα», είπε .

Καθώς πλησίαζε, παρατήρησε ότι ένα σκυλάκι είχε εγκαταλειφθεί μέσα στη βάρκα και πάλευε να μείνει ασφαλές κατά τη διάρκεια της καταστροφής. Χωρίς δισταγμό, το έσωσε και το έφερε σε ασφάλεια, αλλά σύντομα παρατήρησε ότι ένας άλλος σκύλος γάβγιζε στην πλώρη , και είχε επίσης ξεχαστεί.

Απελπισμένος, ο Calitri έσπευσε να αφήσει το πρώτο σκυλί στην ακτή, καθώς δεν μπορούσε να χωρέσει δύο στη βάρκα του, αλλά χάρη σε ένα άλλο άτομο με μεγάλη καρδιά , το πιτ μπουλ διασώθηκε και μεταφέρθηκε σε ασφάλεια.

«Κατάφερα να πάρω πίσω τον πρώτο σκύλο και άκουσα το μεγαλύτερο πίτμπουλ να γαβγίζει σαν να ζητούσε βοήθεια. Επειδή δεν είχα πολύ χώρο στο σκάφος μου, κατευθύνθηκα στην πλησιέστερη αποβάθρα και ενώ φρόντιζα τον σκύλο, είδα έναν άλλο να βγάζει το δεύτερο ζώο από το νερό », είπε ο διασώστης.

Αν και οι αρχές έφτασαν στο σημείο λίγο μετά τη διάσωση των κατοικίδιων, ο Calitri είπε ότι ήταν συνηθισμένος να σώζει σκύλους από πνιγμό στην περιοχή.

Μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν πληροφορίες για τα αίτια της βύθισης του πλοίου ή για το πού βρίσκονται οι ιδιοκτήτες. Τα σκυλάκια βρίσκονται σε ένα καταφύγιο περιμένοντας να βρουν μια νέα οικογένεια ή να εγγυηθούν οι ιδιοκτήτες τους για αυτά.

Related posts

Συγκινεί ο Γ. Σκιαδαρέσης: Αυτός είναι ο Σέρλοκ που κάποιοι είχαν παρατήσει μωρό σε βραχονησίδα να πεθάνει

Tι σου φταίει το καημένο το ζωάκι, βρε κτήνος;: 2.500 καταγγελίες για κακοποίηση μέσα σε έξι μήνες

Φρίκη στη Νάξο: Σκότωσαν θαλάσσια χελώνα, τη μαχαίρωσαν στο λαιμό