Σκύλος Σώζει Σκυλάκι Από Βέβαιο Πνιγμό Σε Λίμνη (vid)

Σκύλος Σώζει Σκυλάκι Από Βέβαιο Πνιγμό Σε Λίμνη 

Ο Star δεν το έβαλε στιγμή κάτω και ας ήταν μικρότερος και πιο αδύναμος από το σκυλάκι που κινδύνευε, τον Singto. Δεν μπορούσε να τον αφήσει να πνιγεί αβοήθητος στη λίμνη, το έβαλε…σκοπό της ζωής του και τα κατάφερε και τον βοήθησε.

Τα τελευταία χρόνια, τα βίντεο με ιδιοκτήτες κατοικίδιων που κάνουν ηρωικές πράξεις για να σώσουν τον σκύλο τους από τον κίνδυνο γίνονται όλο και πιο συχνά. Τα βίντεο σκύλων που βοηθούν τους ιδιοκτήτες τους σε προβλήματα έχουν επίσης γίνει δημοφιλή. Αλλά, αυτή τη φορά, ένας τετράποδος απέτρεψε τον θάνατο του φίλου του Golden Retriever.

Ένα εντυπωσιακό βίντεο άρχισε να κυκλοφορεί στο διαδίκτυο, όπου φαίνονται δύο σκυλάκια, τα οποία απολάμβαναν τη μέρα τους στην πόλη Kanchanaburi της Ταϊλάνδης. Ως συνήθως λόγω της γεωγραφίας του τόπου, τα σκυλιά πλησίασαν μία λασπωμένο λίμνη.

Ήταν εκείνη τη στιγμή που ένα από τα δύο σκυλάκια, το Γκόλντεν Ριτρίβερ, προσπάθησε να βγει από τη λίμνη, αλλά επειδή γλιστράει από τη λάσπη, άρχισε να βυθίζεται όλο και πιο βαθιά , μπαίνοντας στην απόγνωση.

Ο Star, ο σκύλος της ράτσας Χάσκι, παρατήρησε την αγωνία του φίλου του Σίνγκτο, ο οποίος δεν μπορούσε να βγει μόνος του από το νερό. Σε εκείνο το λεπτό, ο σκύλος αποφάσισε διαισθητικά να βοηθήσει το άλλο σκυλάκι, παρόλο που ήταν ένα κουτάβι χωρίς τόση δύναμη όσο το Golden Retriever.

Η Σταρ, με όση δύναμη μπορούσε να συγκεντρώσει, προσπάθησε να πιάσει τον φίλο της από το λαιμό για να τον βοηθήσει να τον σπρώξει έξω από τη λίμνη. Δυστυχώς, όντας πιο ελαφρύς από τον Singto , η αποστολή ήταν σχεδόν αδύνατη γι ‘αυτόν, ακόμα κι αν έβαλε όλες του τις δυνάμεις για να σώσει το σκυλί.

Εκείνη τη στιγμή η Jinda Pathumsutr, κηδεμόνας και των δύο σκύλων, ήρθε για να βοηθήσει τον Sing να φτάσει σε μια επίπεδη περιοχή της λίμνης, ώστε η Star να μπορέσει να ολοκληρώσει την αποστολή διάσωσης.

Τη συγκινητική στιγμή κατέγραψε η ίδια η ιδιοκτήτρια των σκύλων, η οποία ακούγεται να της φωνάζει για να δίνει συνεχή υποστήριξη στο Χάσκι.

Related posts

Συγκινεί ο Γ. Σκιαδαρέσης: Αυτός είναι ο Σέρλοκ που κάποιοι είχαν παρατήσει μωρό σε βραχονησίδα να πεθάνει

Tι σου φταίει το καημένο το ζωάκι, βρε κτήνος;: 2.500 καταγγελίες για κακοποίηση μέσα σε έξι μήνες

Φρίκη στη Νάξο: Σκότωσαν θαλάσσια χελώνα, τη μαχαίρωσαν στο λαιμό