Σκύλος Σώθηκε Αφού Έπεσε Από Το Κτίριο Χάρη Στη Γρήγορη Αντίδραση Του Νεαρού.

Μετά από αυτή τη δραματική κατάσταση, η οικογένεια αποφάσισε να βάλει σίτες στα παράθυρα για να μην κινδυνέψουν ξανά τα κατοικίδιά τους.

Μια σκυλίτσα στο Περού έχει προφανώς τις 9 ζωές μιας γάτας , αφού ευτυχώς σώθηκε αφού έπεσε αρκετά μέτρα από το παράθυρο ενός κτιρίου.

Όλα συνέβησαν όταν ο John Alexander Palomino Bendives επέστρεφε σπίτι μετά από δύο εβδομάδες εργασίας στα χωράφια. Συνάντησε την κοπέλα του μπροστά στην είσοδο των διαμερισμάτων όπου μένει με την οικογένειά του και τα τέσσερα κατοικίδια του ένιωσαν αμέσως την παρουσία του.

Από τον τέταρτο όροφο, τα κουτάβια του ακούμπησαν σε ένα κιγκλίδωμα παραθύρου για να δουν τον αγαπημένο τους κηδεμόνα. Ήταν όλοι πολύ χαρούμενοι που τον είχαν ξανά στο σπίτι, αλλά φαίνεται ότι η Μίνα, ένα από τα σκυλιά, ενθουσιάστηκε πάρα πολύ.

Προσπαθώντας να δει τον Τζον από κοντά, έχασε την ισορροπία του και έπεσε από μεγάλο ύψος. Αλλά ευτυχώς, ο ιδιοκτήτης του είχε εξαιρετικά αντανακλαστικά και μπόρεσε να καταλάβει την κατάσταση σε δέκατα του δευτερολέπτου, κάτι που τον βοήθησε να απλώσει τα χέρια του και να φτάσει σε θέση να πιάσει τη Μίνα.

Ο Palomino μίλησε για την κατάσταση του στο Dodo και ανέφερε ότι, μετά από αυτή την εμπειρία που θα μπορούσε να είχε τελειώσει μοιραία , ο σκύλος ήταν “καλά και αβλαβής”. Η Μίνα ήταν χαρούμενη και ευγνώμων, όπως μπορείτε να δείτε στο βίντεο. Συνέχισε να κουνάει την ουρά της από ευτυχία » , πρόσθεσε.

Να προστεθεί ότι μετά από αυτό το περιστατικό, η οικογένεια σχεδιάζει να κάνει ορισμένες αλλαγές στο σπίτι της για να αυξήσει την ασφάλεια και να μην ξανασυμβεί κάτι τέτοιο. «Σκεφτόμαστε να βάλουμε ένα πλέγμα στην οροφή, ώστε να μπορούν να συνεχίσουν να κάθονται εκεί, αλλά χωρίς τον κίνδυνο να ξαναπέσουν» , είπαν.

«Αγαπώ πολύ τα κατοικίδιά μου. Πάντα με δέχονται με πολλή αγάπη και συγκίνηση. Τον χρόνο που περνάω στο σπίτι προσπαθώ να περνάω όσο περισσότερο χρόνο μπορώ μαζί τους», είπε ο John Palomino.

Related posts

Συγκινεί ο Γ. Σκιαδαρέσης: Αυτός είναι ο Σέρλοκ που κάποιοι είχαν παρατήσει μωρό σε βραχονησίδα να πεθάνει

Tι σου φταίει το καημένο το ζωάκι, βρε κτήνος;: 2.500 καταγγελίες για κακοποίηση μέσα σε έξι μήνες

Φρίκη στη Νάξο: Σκότωσαν θαλάσσια χελώνα, τη μαχαίρωσαν στο λαιμό