Σκύλος Που Βρέθηκε Αδυνατισμένος, Χωρίς Αυτιά Και Γλώσσα, Δίνει Μάχη Για Τη Ζωή

Η κατάσταση στην οποία βρέθηκε η Πένυ είναι αποκαρδιωτική. Η παραμέληση και οι πράξεις σκληρότητας που υπέστη άφησαν ανεξίτηλα σημάδια, αλλά οι διασώστες της είναι αποφασισμένοι να κάνουν ό,τι μπορούν για να της εξασφαλίσουν μια ευχάριστη και γαλήνια ζωή.

Ένας καλός Σαμαρείτης πήρε την Πέννυ καθώς περιπλανιόταν στη Λεωφόρο Λίνκολν στο Χάμπαρντ Τάουνσιπ στην πολιτεία του Οχάιο στις Ηνωμένες Πολιτείες . Ήταν προφανές ότι ο νεαρός σκύλος χρειαζόταν βοήθεια. Έτσι ο άντρας την οδήγησε αμέσως στο The Healthy Hearts and Paws Project , έναν οργανισμό αφιερωμένο στη διάσωση κατοικίδιων.

Μόλις έφτασε η Πένυ , η κατάσταση ήταν δραματική. Ήταν εξαιρετικά αδυνατισμένη, τα αυτιά της είχαν κοπεί και μια ανοιχτή πληγή στο πίσω μέρος της ήταν γεμάτη σκουλήκια.

Αντιμέτωποι με τόση δυστυχία, οι εθελοντές στο καταφύγιο αισθάνονται αβοήθητοι. Παρόλα αυτά, η Πένυ αξίζει όλη τη φροντίδα που χρειάζεται. « Η κατάστασή της κατά την άφιξή της ήταν τουλάχιστον αποκαρδιωτική. Παρατηρήσαμε επίσης ότι φαινόταν ότι υπήρχε ένα πρόβλημα στο στόμα της που περιόριζε την ικανότητά της να τρώει και να πίνει», είπε ο Jason Cooke , ιδρυτής του κέντρου, στο Newsweek .

Ο κτηνίατρος έχει όντως εντοπίσει 2 μικρούς όγκους που θα πρέπει να αφαιρεθούν κατά τη διάρκεια της επέμβασης. Επιπλέον, ένα από τα χείλη της είναι εντελώς σκισμένο από τη γραμμή των ούλων. Επιπλέον, σχεδόν όλα του τα δόντια και η γλώσσα της λείπουν λόγω τραύματος.

“Θα χρειαστεί να ταΐζεται με το χέρι και να ποτίζεται με σύριγγα για το άμεσο μέλλον… Δεν μπορεί επίσης να λαχανιάσει, επομένως πρέπει να αποφύγει τις υψηλές θερμοκρασίες”, πρόσθεσε ο Τζέισον .

Παρά τα πάντα, η Πένυ δείχνει απαράμιλλη ανθεκτικότητα και είναι ευγνώμων στους εθελοντές στο καταφύγιο. Θα είναι μακρύς ο δρόμος για να μπορέσει να απολαύσει τη ζωή, αλλά οι διασώστες της είναι πεπεισμένοι ότι θα μπορέσει να προσαρμοστεί. «Είναι ένα πολύ τρυφερό και πολύ γλυκό κορίτσι. Έχει σίγουρα τη θέληση να ζήσει και εξακολουθεί να συμπεριφέρεται σαν ένα κανονικό σκυλί από όλες τις άλλες απόψεις », είπε ένας εκπρόσωπος.

Related posts

Συγκινεί ο Γ. Σκιαδαρέσης: Αυτός είναι ο Σέρλοκ που κάποιοι είχαν παρατήσει μωρό σε βραχονησίδα να πεθάνει

Tι σου φταίει το καημένο το ζωάκι, βρε κτήνος;: 2.500 καταγγελίες για κακοποίηση μέσα σε έξι μήνες

Φρίκη στη Νάξο: Σκότωσαν θαλάσσια χελώνα, τη μαχαίρωσαν στο λαιμό