Σκύλος Πηγαίνει Κάθε Μέρα Έξω Από Το Νοσοκομείο Και Περιμένει Το Αφεντικό Του Που Πέθανε

Σκύλος Πηγαίνει Κάθε Μέρα Έξω Από Το Νοσοκομείο Και Περιμένει Το Αφεντικό Του Που Πέθανε

Σκύλος: Μια συγκλονιστική ιστορία μας έρχεται από την Βραζιλία. Η σύνδεση ενός σκύλου με έναν άνθρωπο είναι πραγματικά τόσο σπάνια και δυνατή. Ένας 59χρονος άστεγος άνδρας στη Βραζιλία μαχαιρώθηκε και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Ο πιστός τετράποδος φίλος του ακολούθησε το ασθενοφόρο και τους τελευταίους 4 μήνες περιμένει καθημερίνα έξω από το νοσοκομείο το αφεντικό του. Ο άνδρας όμως κατέληξε μετά τον σοβαρό τραυματισμό του.

Σύμφωνα με τον διευθυντή του νοσοκομείου, ο σκύλος δεν προσπάθησε να εισέλθει στο νοσοκομείο, απλά περίμενε στην είσοδο. Αυτή η θλιβερή κατάσταση απαθανατίστηκε από την δικηγόρο Κριστίν Σαρντέλα, η οποία ήταν βαθιά συγκινημένη από τον δεσμό μεταξύ του σκύλου και του ιδιοκτήτη του.

Το τετράποδο έμενε σε ένα χαλί, ακριβώς μπροστά από την υποδοχή και περίμενε 4 μήνες να επιστρέψει το αφεντικό του. Το προσωπικό του νοσοκομείου αποφάσισε να του βρει ένα νέο σπίτι και τα κατάφερε. Ο νέος του ιδιοκτήτης ζούσε σχεδόν 5 χιλιόμετρα μακριά. Ωστόσο, έμειναν έκπληκτοι όταν μετά από λίγο διάστημα είδαν πάλι το τετράποδο έξω από το νοσοκομείο.

Ένας 59χρονος άνδρας μεταφέρθηκε μαχαιρωμένος στο νοσοκομείο.

Ο πιστός του σκύλος ακολούθησε το ασθενοφόρο μέχρι το νοσοκομείο και παρέμεινε εκεί περιμένοντας τον ιδιοκτήτη του να επιστρέψει.

Αυτή η θλιβερή ιστορία απαθανατίστηκε από τη δικηγόρο Κριστίν Σαρντέλα που συγκινήθηκε από την αγάπη του σκύλου για το αφεντικό του.

Δυστυχώς ο άνδρας έχασε τη ζωή του λόγο του σοβαρού τραυματισμού. Ωστόσο, ο σκύλος του συνέχισε να τον περιμένει για 4 μήνες.

Το προσωπικό του βρήκε ένα νέο σπίτι, περίπου 5 χιλιόμετρα μακριά. Παρά την απόσταση, το γλυκό τετράποδο επέστρεψε ξανά στο νοσοκομείο για να περιμένει τον ιδιοκτήτη του.

Related posts

Συγκινεί ο Γ. Σκιαδαρέσης: Αυτός είναι ο Σέρλοκ που κάποιοι είχαν παρατήσει μωρό σε βραχονησίδα να πεθάνει

Tι σου φταίει το καημένο το ζωάκι, βρε κτήνος;: 2.500 καταγγελίες για κακοποίηση μέσα σε έξι μήνες

Φρίκη στη Νάξο: Σκότωσαν θαλάσσια χελώνα, τη μαχαίρωσαν στο λαιμό