Σκύλος Πηγαίνει Για Μπάνιο Και Επιστρέφει Με Ένα Μωρό Χήνα Για Τον Άνθρωπο Του

Η χήνα φάνηκε μπερδεμένη όταν εκείνο το μεγαλόσωμο σκυλί την άρπαξε στο στόμα του και την τράβηξε από το νερό χωρίς λόγο.

Η ιδιοκτήτρια του σκύλου κινηματογραφούσε τη στιγμή και δεν το πίστευε όταν είδε τι της είχε φέρει το κατοικίδιό της.

Η Violet είναι ένα σκυλί Golden Retriever που έγινε πρόσφατα viral στο TikTok όταν έφερε στον ιδιοκτήτη της ένα απίθανο δώρο. Στις βόλτες της με τον κηδεμόνα της, η Βάιολετ λατρεύει να πέφτει στη λίμνη και να κολυμπάει μέχρι να κουραστεί .

Όμως, σε μια από αυτές τις στιγμές, το σκυλάκι αποφάσισε ότι ήθελε να ευχαριστήσει τον άνθρωπο του και της έφερε ένα μικρό δώρο. Παρατηρώντας τι συνέβαινε, η γυναίκα έβγαλε γρήγορα το κινητό της για να το καταγράψει.

Απέναντι από τη λίμνη, ο σκύλος κολυμπά με μία μικρή χήνα στο στόμα. Το καημένο το χηνάκι φαινόταν σαστισμένο από την κατάσταση. Στο κεφάλι του, πιθανώς να αναρωτιέται τι ήθελε αυτός ο μεγάλος σκύλος μαζί του.

Δύσπιστος, ο κηδεμόνας ακούγεται στην ηχογράφηση: «Βάιολετ, είσαι σοβαρή;». Εν τω μεταξύ, ο σκύλος φαίνεται περήφανος για το κατόρθωμά του. Η Βάιολετ κοιτάζει τον κηδεμόνα της, περιμένοντας ένα κομπλιμέντο, ενώ η χήνα παραμένει ακίνητη, πιθανώς φοβισμένη.

Ωστόσο, το μόνο που ακούει το κουτάβι είναι ένα ηχηρό όχι, ίσως λίγο νευρικό, «Άφησε τη χήνα!». Σιγά-σιγά, έτσι, η Βάιολετ ανοίγει το στόμα της και αφήνει το πουλί στην άκρη της λίμνης. Ο σκύλος εξακολουθεί να δίνει στο πουλάκι ένα «φιλί» στο κεφάλι, πριν κολυμπήσει ξανά.

Σε ένα άλλο βίντεο που δημοσιεύτηκε στο TikTok από την ιδιοκτήτρια, κινηματογραφεί το πουλί, διασφαλίζοντας ότι είναι καλά, όταν πιάνει το Golden Retriever να περπατά απαλά προς το κουτάβι.

Στο TikTok, το βίντεο εξερράγη γρήγορα και έγινε viral. Στα σχόλια, εκατοντάδες άνθρωποι επαίνεσαν το πόσο ευγενικός ήταν ο σκύλος που έπιασε τη χήνα στο στόμα του, χωρίς να την πληγώσει. Σύμφωνα με τους ιστορικούς, τα γκόλντεν ριτρίβερ εκτράφηκαν ειδικά για να φέρνουν τα πράγματα – ειδικά τα υδρόβια πτηνά – πίσω στους ανθρώπους τους.

Έτσι, αυτή η τεχνική «μαλακού δαγκώματος» είναι σημαντική γιατί διασφαλίζει ότι τα δόντια του σκύλου δεν προκαλούν ζημιά στο δέρμα ή την ζωή των πτηνών.

@thiccccboysonly She crazy #goldenretriever #dog #dogsoftiktok #golden #goldenretrieverlife #duck #goose #goldenhour ♬ original sound – KT&PC

Related posts

Συγκινεί ο Γ. Σκιαδαρέσης: Αυτός είναι ο Σέρλοκ που κάποιοι είχαν παρατήσει μωρό σε βραχονησίδα να πεθάνει

Tι σου φταίει το καημένο το ζωάκι, βρε κτήνος;: 2.500 καταγγελίες για κακοποίηση μέσα σε έξι μήνες

Φρίκη στη Νάξο: Σκότωσαν θαλάσσια χελώνα, τη μαχαίρωσαν στο λαιμό