Σκύλος Περιμένει Την Δολοφονημένη Δημοσιογράφο Κηδεμόνα Του Έξω Από Το Σπίτι Τους

Σκύλος Περιμένει Την Δολοφονημένη Δημοσιογράφο Κηδεμόνα Του Έξω Από Το Σπίτι Τους

Σκύλος: Για ακόμη μια φορά ο σκύλος αποδεικνύεται ο πιο πιστός και καλύτερος φίλος του ανθρώπου.Ο ίδιος ρόλος είναι αυτός που έχει επιδείξει ένα σκυλάκι, το οποίο δημοσιεύτηκε στα κοινωνικά δίκτυα αφού γνώριζε ότι συνεχίζει να περιμένει καθημερινά την αποθανούσα κηδεμόνα του.

Την Κυριακή, 23 Ιανουαρίου 2022, η δημοσιογράφος της Τιχουάνα, Λούρδες Μαλντονάδο, δολοφονήθηκε θανάσιμα μέσα στο αυτοκίνητό της. Η δημοσιογράφος είχε εκφράσει προηγουμένως στον Πρόεδρο του Μεξικού σε ζωντανή μετάδοση ότι φοβόταν για τη ζωή της.

Δυστυχώς, οι φόβοι της υλοποιήθηκαν με αυτό το φρικτό αποτέλεσμα.

Ρίχνοντας λάδι στη σπαρακτική φωτιά, ένας Redditor δημοσίευσε μια φωτογραφία του σκύλου της Maldonado στην μπροστινή αυλή του σπιτιού τους την επόμενη μέρα, αναρωτώμενος πού θα μπορούσε να είναι η μαμά του. Όπως κάνουν συχνά τα σκυλιά, το σκυλάκι αποφάσισε να μείνει στη θέση του, ελπίζοντας προφανώς να επιστρέψει.

Από τότε, η ανάρτηση έχει «σχολιαστεί» πάνω από 98.000 φορές και έχει κοινοποιηθεί σε πλατφόρμες μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

Μια επίκαιρη λεζάντα λέει:

«Η Μεξικανή δημοσιογράφος Lourdes Maldonado δολοφονήθηκε χθες. Ο σκύλος της την περιμένει ακόμα σήμερα».

Εκτός από τη φωτογραφία που έγινε viral στο Reddit, ένα tweet δείχνει ένα βίντεο 20 δευτερολέπτων του σκύλου ακόμα μπροστά στο σπίτι. Πίσω από την κίτρινη ταινία προσοχής, ο σκύλος βρίσκεται ακριβώς έξω από το σπίτι του, σηκώνοντας περιστασιακά το κεφάλι του για να κοιτάξει γύρω του.

Αντιδρώντας στα σπαραχτικά διαδικτυακά μέσα ενημέρωσης, κανείς δεν μπορεί να αποφασίσει τι είναι χειρότερο για αυτόν τον σκύλο: να ξέρει ότι η μαμά του έχει φύγει για πάντα ή να μην γνωρίζει και απλώς να περιμένει την επιστροφή της.

“Ο καημένος ο σκύλος δεν ξέρει καν ότι ο κόσμος του έχει καταστραφεί ακόμα…”

« Νομίζω ότι αυτό είναι χειρότερο από οτιδήποτε άλλο. Αυτός ο σκύλος θα περιμένει και θα περιμένει και θα περιμένει.”

Ένας άλλος Redditor συνόψισε τον τρόπο που αισθάνονται οι περισσότεροι:

« Δεν υπάρχει ούτε μια λεπτομέρεια σε αυτή την ιστορία που να μην είναι σπαρακτική».

Ποιος θα φροντίσει τον σκύλο;

Οι ενδιαφερόμενοι ελπίζουν επίσης ότι αυτό το ορφανό σκυλί θα φροντιστεί. Στο Twitter, μια γειτόνισσα ανέφερε ότι αυτή και άλλοι έχουν ήδη αρχίσει να συνεργάζονται με τις αρχές για να φροντίσουν τον σκύλο και τις τέσσερις γάτες του δρόμου που έσωσε η Maldonado.

Η αστυνομία δεν επέτρεπε σε κανέναν άλλο να μπει στο σπίτι, έναν τόπο εγκλήματος, για να πάρει όλα τα ζώα. Ωστόσο, μια άλλη φωτογραφία που κοινοποιήθηκε στο Twitter δείχνει μια γειτόνισσα να αφήνει λίγο φαγητό για τα ζώα αμέσως μετά τη δολοφονία της Maldonado.

Τουλάχιστον, είναι σημαντικό να βλέπεις τους γείτονες της δημοσιογράφου να τιμούν την αγάπη της για τα ζώα και να φροντίζουν αυτά που μένουν πίσω. Δεν έχουν ξεχαστεί, ούτε θα ξεχαστεί η Μαλντονάδο.

Οι συνθήκες γύρω από τη δολοφονία του δημοσιογράφου και φιλόζωου είναι περίπλοκες και ανησυχητικές.

Προς το παρόν είναι άγνωστο ποιο θα είναι το επόμενο βήμα και που θα βρεθούν τα ζώα της Lourdes Maldonado. Δεν είναι γνωστό αν θα πάνε σε καταφύγιο κατοικίδιων ή αν θα πάνε με συγγενή της νεκρής γυναίκας. Το μόνο ξεκάθαρο είναι ότι το σκυλάκι της γυναίκας είναι ένα πιστό κατοικίδιο που συνεχίζει να την περιμένει καθημερινά.

Related posts

Συγκινεί ο Γ. Σκιαδαρέσης: Αυτός είναι ο Σέρλοκ που κάποιοι είχαν παρατήσει μωρό σε βραχονησίδα να πεθάνει

Tι σου φταίει το καημένο το ζωάκι, βρε κτήνος;: 2.500 καταγγελίες για κακοποίηση μέσα σε έξι μήνες

Φρίκη στη Νάξο: Σκότωσαν θαλάσσια χελώνα, τη μαχαίρωσαν στο λαιμό