Σκύλος περιμένει αρκετές μέρες κοντά στα σκουπίδια για να τον πάρει η οικογένειά του

Όσοι έχουμε ζωάκια, τα θεωρούμε μέλη της οικογένειάς μας και προσπαθούμε πάντα να κάνουμε το καλύτερο για αυτά και να τους προσφέρουμε μία ποιότητα ζωής, ξεκούρασης και φαγητού. Ο σκυλάκος της ιστορίας μας, είναι φανερό ότι είναι πολύ δεμένος με την οικογένειά του ακόμη κι όταν εκείνοι εξαφανίζονται. Οι φωτογραφίες του έχουν κάνει το γύρο του Διαδικτύου με τον μικρό μας φίλο να στέκεται για αρκετές μέρες δίπλα στα σκουπίδια με σκοπό να τους περιμένει μέχρι να γυρίσουν.

Ο σκύλος που παρέμεινε αρκετές μέρες κοντά στα σκουπίδια

Αυτός ο σκύλος περίμενε αρκετές μέρες κοντά στα σκουπίδια, δείχνοντας έτσι τη μεγάλη του πίστη στους ανθρώπους που τον εγκατέλειψαν. Ο Μπου δεν ήθελε τίποτα στον κόσμο να φύγει από το μέρος όπου τον άφησε η οικογένειά του όταν μετακόμισαν, γιατί πίστευε ότι σύντομα θα επέστρεφαν για αυτόν. Δυστυχώς, δεν ήταν έτσι.

Οι σπαραξικάρδιες φωτογραφίες του Boo διαδόθηκαν γρήγορα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης την Τετάρτη. Ο σκύλος περίμενε κοντά στα σκουπίδια για αρκετές μέρες, δείχνοντας πόσο πιστός ήταν στους πρώην κηδεμόνες του που τον εγκατέλειψαν όταν μετακόμισαν .

Τα γεγονότα έγιναν στο Μάουντ Κλέμενς του Μίσιγκαν. Ένας ακτιβιστής για τα δικαιώματα των ζώων απαθανάτισε τη σκηνή και την ανέβασε στο Facebook. Χάρη σε αυτόν, ο σκύλος έχει τώρα μια νέα ελπίδα για ζωή, επειδή ήταν απρόθυμος να φύγει από αυτό το μέρος.

Το άτομο δημοσίευσε τη φωτογραφία μαζί με την ακόλουθη περιγραφή:

«Αυτή η φωτογραφία μου ραγίζει την καρδιά, είμαι κυριολεκτικά σε στεναχωρημένος. Γνωρίστε τον Boo, αυτό το όμορφο αγόρι έμεινε πίσω με τις πιθανότητες και περιμένει όταν η οικογένεια απομακρύνθηκε. Έμεινε με τα πράγματά του και δεν κουνήθηκε ποτέ από εκεί, είναι μπερδεμένος και μοναχικός. Σώθηκε από τον Mike Diesel που τον είδε και τον φρόντισε, και από το Detroit Youth and Dog Rescue πριν από λίγες μέρες».
Χρειάστηκαν 11 ώρες για να πείσει τον Μπου να φύγει ο Μάικ και η βοήθεια των λουκάνικων. Ο σκύλος αυτή τη στιγμή είναι ασφαλής, αλλά δυστυχώς υποβλήθηκε σε εξέταση για διροφιλαρίωση και η ανταπόκριση ήταν θετική, σύντομα θα χρειαστεί να ξεκινήσει θεραπεία για να σωθεί η ζωή του.

Ελπίζουμε ο Boo να αναρρώσει σύντομα και να βρει ένα για πάντα σπίτι. Με την καλή του εμφάνιση και την αγαπημένη του προσωπικότητα, θα είναι εύκολο γι ‘αυτόν να βρει ένα παντοτινό σπίτι που τον αγαπά πραγματικά, είμαστε σίγουροι ότι θα φτάσει εκεί χωρίς πρόβλημα.

Παρόλο που είναι υιοθετημένος, ο καημένος σκύλος δεν θα ξεχάσει ποτέ ότι κάποτε τον εγκατέλειψε η οικογένειά του, αλλά είμαστε σίγουροι ότι η καρδιά του είναι καλύτερα τώρα .

Related posts

Συγκινεί ο Γ. Σκιαδαρέσης: Αυτός είναι ο Σέρλοκ που κάποιοι είχαν παρατήσει μωρό σε βραχονησίδα να πεθάνει

Tι σου φταίει το καημένο το ζωάκι, βρε κτήνος;: 2.500 καταγγελίες για κακοποίηση μέσα σε έξι μήνες

Φρίκη στη Νάξο: Σκότωσαν θαλάσσια χελώνα, τη μαχαίρωσαν στο λαιμό