Σκύλος Μυρίζει Καρκίνο Δέρματος Στην Κηδεμόνα Της Και Της Σώζει Την Ζωή

Σκύλος Μυρίζει Καρκίνο Δέρματος Στην Κηδεμόνα Της Και Της Σώζει Την Ζωή

Σκύλος: Η Lauren Gauthier ποτέ δεν περίμενε πως ο σκύλος που θα υιοθετούσε όχι μόνο θα της άλλαζε την ζωή, αλλά θα τηςν την έσωσε κιόλας. Κυριολεκτικά ο σκύλος της έσωσε την ζωή.

Έχει αφιερώσει όλη της τη ζωή στη διάσωση κακοποιημένων και παραμελημένων σκύλων για να τους δώσει μια δεύτερη ευκαιρία που διαφορετικά δεν θα είχαν, μέσω του Mission Beagle & Hound Rescue .

Όταν η Βικτώρια, ένα μονόφθαλμο Coonhound, βρέθηκε εγκαταλελειμμένη, η Lauren ήξερε ότι έπρεπε να την βοηθήσει. Φυσικά, δεν θα μπορούσε ποτέ να μαντέψει τι θα συνέβαινε στη συνέχεια…

Από την πρώτη συνάντηση τους, η Λόρεν και η Βικτώρια είχαν έναν ειδικό δεσμό. «Το σκυλάκι αισθάνεται όταν είμαι αναστατωμένη ή έχω άγχος», ομολογεί η Λόρεν.

Σύντομα, η Λόρεν παρατήρησε ότι η Βικτώρια συμπεριφερόταν παράξενα γύρω της. Υπήρχε μια μικρή κόκκινη κουκίδα στη μύτη της Λόρεν, και όποτε η Βικτώρια ήταν μαζί της, ρουθούνιζε γύρω από αυτή την περιοχή.

Μετά από λίγο, η Λόρεν αποφάσισε να ζητήσει ιατρική συμβουλή. Όταν ανακάλυψε τη διάγνωση, δεν μπορούσε να πιστέψει τι της είπαν.

Η μικρή κόκκινη κουκίδα αποδείχθηκε καρκίνωμα βασικών κυττάρων, μια μορφή καρκίνου του δέρματος. Επειδή η Βικτώρια εντόπισε νωρίς το πρόβλημα της κηδεμόνας της, η Λόρεν κατάφερε να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση για την αφαίρεση του καρκινικού ιστού προτού η ασθένεια εξαπλωθεί σε άλλες περιοχές.

“Είναι εκπληκτικό το γεγονός ότι το κατοικίδιο ζώο μου επέμενε τόσο πολύ να μυρίζει την προσβεβλημένη περιοχή”, λέει η Lauren.

«Η ίδια η επέμβαση άλλαξε την εμφάνισή μου, και αν η Βικτώρια δεν επέμενε, θα μπορούσα να αγνοήσω αυτό το σημείο και η ασθένεια θα είχε εξαπλωθεί σε όλο το σώμα μου. Αυτή η φυλή έχει μια πολύ ανεπτυγμένη αίσθηση οσμής, αλλά ποτέ δεν πίστευα ότι θα επωφεληθώ προσωπικά από αυτό! ”

Η Λόρεν πιστεύει επίσης ότι έτσι η Βικτώρια εκδίκησε την εκδίκησή της αφού διασώθηκε από την εγκατάλειψη.

Επιπλέον, η Lauren πιστεύει ότι η ασθένειά της συνέβη ως αποτέλεσμα των συνεδριών που έκανε στο σολάριουμ. Τώρα θέλει να προειδοποιήσει άλλους για αυτόν τον κίνδυνο.

Ευτυχώς, η Λόρεν ανάρρωσε γρήγορα και τώρα είναι εντελώς υγιής! Ακόμα κι αν έχει μια ουλή στη μύτη της για πάντα, ξέρει ότι η κατάσταση θα μπορούσε να είχε τελειώσει πολύ χειρότερα.

Όσο για το σκυλάκι Βικτώρια, είναι ευτυχισμένη και γνωρίζει ότι η Λόρεν θα είναι πάντα εκεί για αυτήν, χάρη στις ηρωικές προσπάθειές της. Ένα επιπλέον επιχείρημα για όσους ισχυρίζονται ότι οι τετράποδοι δεν έχουν συναισθήματα και ότι ενεργούν μόνο με ένστικτο!

Τα σκυλιά μπορούν να αναγνωρίσουν τα ανθρώπινα συναισθήματα. Συχνά, η αντίδραση του σκύλου όταν αισθάνομαι αναστατωμένη είναι να κάθεται δίπλα μου, ειδικά εκεί που έχω τα πόδια μου. Το να πούμε ότι οι τετράποδοι δεν έχουν διαίσθηση όταν πρόκειται για ανθρώπινα συναισθήματα είναι γελοίο και εσφαλμένο. Όπως τα παιδιά, τα σκυλιά γνωρίζουν πολύ περισσότερο τον κόσμο γύρω τους από ότι κάποιοι άνθρωποι που πρέπει να το καταλάβουν και να το αποδεχτούν.

Μελέτες δείχνουν ότι τα σκυλιά μπορεί να είναι σε θέση να εντοπίσουν ορισμένες μυρωδιές που εκπέμπονται από διάφορες μορφές καρκίνου. Ωστόσο, οι επιστήμονες εξακολουθούν αναρωτιούνται για το αν μπορούν να αισθανθούν 100% με ακρίβεια τον καρκίνο στον άνθρωπο. Αλλά η Λόρεν έχει όλες τις αποδείξεις που χρειάζεται. Χωρίς τη Βικτώρια, η ζωή της θα ήταν πολύ διαφορετική τώρα.

Μοιραστείτε εάν συμφωνείτε επίσης ότι οι τετράποδοι είναι πραγματικά οι καλύτεροι φίλοι του ανθρώπου.

Related posts

Συγκινεί ο Γ. Σκιαδαρέσης: Αυτός είναι ο Σέρλοκ που κάποιοι είχαν παρατήσει μωρό σε βραχονησίδα να πεθάνει

Tι σου φταίει το καημένο το ζωάκι, βρε κτήνος;: 2.500 καταγγελίες για κακοποίηση μέσα σε έξι μήνες

Φρίκη στη Νάξο: Σκότωσαν θαλάσσια χελώνα, τη μαχαίρωσαν στο λαιμό