Σκύλος μένει χωρίς φροντίδα μετά την πτώση του από τον 2ο όροφο αλλά βρίσκει τελικά την παντοτινή του οικογένεια

Η ιστορία της Java κάνει το γύρο του Διαδικτύου: Η σκυλίτσα είχε πέσει από το μπαλκόνι του 2ου ορόφου που διέμενε επειδή φοβήθηκε με μία ξαφνική μπόρα. Ο ιδιοκτήτης της μικρής αρνήθηκε να αναλάβει τη φροντίδα της μετά από αυτό το συμβάν γιατί χρειαζόταν συνεχή παρακολούθηση και φροντίδα. Τελικά μετά από πολλές περιπέτειες η σκυλίτσα βρίσκει το παντοτινό της σπίτι και μία οικογένεια που την δέχεται και την αγκαλιάζει.

Η ιστορία της μικρής Java, της σκυλίτσας που έπεσε από τον δεύτερο όροφο

Η καημένη η μικρή Java είχε φοβηθεί την καταιγίδα και είχε πέσει από το μπαλκόνι προσπαθώντας να ξεφύγει. Τότε η κηδεμόνας της αρνήθηκε να τη φροντίσει. Ευτυχώς την είχε φροντίσει ένας σύλλογος και μετά την είχε χειρουργήσει. Σήμερα γνώρισε τη νέα της παντοτινή οικογένεια που θα τη φροντίσει όπως της αξίζει.

Η Java είναι μια 8χρονη διασταύρωση Berger de Picardie που υπέφερε από την αδιαφορία του ιδιοκτήτη της και συνεπώς τη στέρηση φροντίδας. Τον Ιούλιο του 2022 είχε ξεσπάσει καταιγίδα. Τρομαγμένη από τον θόρυβο των κεραυνών, η Java είχε πέσει από το μπαλκόνι που βρισκόταν στον 2ο όροφο του διαμερίσματός της στο Coutras στη Gironde . «Ήταν πανικόβλητη και η πόρτα του παραθύρου ήταν ανοιχτή. Το κιγκλίδωμα δεν ήταν ασφαλές. Και όταν ήθελε να το σκάσει, έπεσε », είπε η Séverine , διευθύντρια ενός καταφυγίου στην Haute-Gironde . Το καημένο το κοριτσάκι είχε σπάσει το πόδι της . Ωστόσο, ο ιδιοκτήτης του αρνήθηκε να τον πάει στον κτηνίατρο για θεραπεία .

Στη συνέχεια, ένας γείτονας την είχε σώσει και στη συνέχεια την εμπιστεύτηκε στο Ίδρυμα 30 εκατομμυρίων φίλων, το οποίο είχε πάρει την επίσημη καταγγελία της. Σε λίγο περισσότερο από ένα μήνα, η Java έχει κάνει πολύ δρόμο! Χειρουργήθηκε στο σπασμένο πίσω πόδι της και ανάρρωσε για λίγο στο καταφύγιο στο Haute-Gironde . Η ιστορία του που κοινοποιήθηκε στα κοινωνικά δίκτυα συγκίνησε την κοινότητα. Τόσο πολύ που η δεσποινίδα έχει δεχθεί μεγάλο αριθμό αιτημάτων υιοθεσίας .

«Ήμασταν επιλεκτικοί για την επιλογή », ​​είπε η Séverine .

Επιλέχθηκε τελικά η Laëtitia και η οικογένειά της. «Μας συγκίνησε το παρελθόν του. Πρέπει να υπέφερες τόσα πολλά, καημένη», είπε η νεαρή γυναίκα. Ως εκ τούτου, η Java ενσωματώθηκε στη νέα της γειτονιά και συνάντησε τον κυνόφιλο φίλο της: τον Snowy τον 6χρονο Jack Russel που πένθησε από την πρόσφατη εξαφάνιση του συγγενή του.

«Η Milou ήταν σε κατάθλιψη. Όταν έφτασε η Java, δέθηκαν αμέσως. Είναι χαρά να τους βλέπω τόσο συνένοχους », πρόσθεσε η Laëtitia . Η Java φοβάται πάντα την καταιγίδα. Παρόλα αυτά, η νέα της οικογένεια ξέρει πώς να τη φροντίζει. «Αποφασίσαμε να της φτιάξουμε μια ήσυχη μικρή φωλιά στο κελάρι όπου μπορεί να βρει καταφύγιο, γιατί εκεί ακούγεται λιγότερος θόρυβος », εξήγησε η Laëtitia .

Related posts

Συγκινεί ο Γ. Σκιαδαρέσης: Αυτός είναι ο Σέρλοκ που κάποιοι είχαν παρατήσει μωρό σε βραχονησίδα να πεθάνει

Tι σου φταίει το καημένο το ζωάκι, βρε κτήνος;: 2.500 καταγγελίες για κακοποίηση μέσα σε έξι μήνες

Φρίκη στη Νάξο: Σκότωσαν θαλάσσια χελώνα, τη μαχαίρωσαν στο λαιμό