Σκύλος Κλαίει Με Λυγμούς Όταν Αποχωρίζεται Τον Αδερφό Του Από Το Καταφύγιο

Σκύλος Κλαίει Με Λυγμούς Όταν Αποχωρίζεται Τον Αδερφό Του Από Το Καταφύγιο

Σκύλος: Δεν θα ήταν υπερβολή να ισχυριστούμε πως δεν έχουμε ξαναδεί ποτέ στη ζωή μας έναν σκύλο να κλαίει με τέτοιο τρόπο. Τελικά δεν είναι μόνο οι άνθρωποι που είτε εξ’αίματος είτε μέσω ισχυρής φιλίας χτίζουν τόσο δυνατούς δεσμούς μεταξύ τους. Η σημερινή ιστορία αποδεικνύει περίτρανα πόσο μπορεί ένας σκύλος να αγαπήσει και να ραγίσει η καρδιά του στον αποχωρισμό με τον καλύτερο του φίλο, με τον αδερφό του.

H ιστορία του Schwabo

Η ιστορία του σκύλου καταφύγιο Schwabo παρακάτω ράγισε την καρδιά εκατομμυρίων. Έχει κλάψει για μέρες στο κυνοκομείο του μετά τον χωρισμό από τον καλύτερό του φίλο.

Δυστυχώς, το τραύμα είναι συχνά μέρος της ζωής ενός ζώου καταφυγίου. Παρά τον πόνο της εγκατάλειψης και του αποχωρισμού, πολλά σκυλιά βρίσκουν γαλήνη και ηρεμία στα μικρά πράγματα που κατέχουν. Μερικές φορές είναι ένα κρεβάτι, ένα παιχνίδι ή λίγο φαγητό. Άλλες φορές, είναι ένας άλλος φίλος σκυλάκι που έδεσαν με τον πόνο τους.

Έτσι, όταν δύο καλύτεροι φίλοι σκυλάκια παραδόθηκαν σε ένα καταφύγιο από τον παλιό τους ιδιοκτήτη και χρειάστηκε να χωριστούν προσωρινά, δεν πήραν καθόλου καλά τον χωρισμό. Αποκαρδιωτικά, φαινόταν ότι ο ένας από τους δύο επρόκειτο να υιοθετηθεί, πράγμα που σημαίνει ότι το ζευγάρι δεν θα τα κατάφερνε να ξαναδούν ο ένας τον άλλον.

Σαν να μην ήταν αρκετά δύσκολο που είχαν εγκαταλειφθεί και οι δύο , τώρα η καρδιά του δεν μπορούσε να είναι πιο ραγισμένη. Οι γούνινοι φίλοι μας είναι πολύ συναισθηματικά όντα, έχουν πραγματικά υπέροχα συναισθήματα και οι πρωταγωνιστές αυτής της ιστορίας το αποδεικνύουν.

Tο δέσιμο με τον φίλο του

Πρόκειται για δύο σκυλάκια που μεγάλωσαν μαζί και που δυστυχώς μεταφέρθηκαν σε ένα καταφύγιο όπου τα χώρισαν , αλλά ο Schwabo, ένα από αυτά δεν σταμάτησε να καλεί τον καλύτερο φίλο του, αφού κατάλαβε ότι δεν ήταν μαζί του.

Είχαν ο ένας τον άλλον και αυτό ήταν το μοναδικό τους βάλσαμο για να αντέξουν τόσο πόνο.

Η κινητοποίηση ενός εργαζομένου και το απαρηγόρητο κλάμα του σκύλου

Τα μοναχικά ουρλιαχτά αυτού του συντετριμμένου σκύλου άγγιξαν την καρδιά της εθελόντριας του καταφυγίου Τζάνι Μπράντφορντ , η οποία τον παρακολούθησε να κοιτάζει μέσα από το γυάλινο διαχωριστικό καθώς έψαχνε για τον Ρόκι , τον κυνόδοντα αδερφό του.

Ο Schwabo, από το Miami Dade, προσπαθούσε απεγνωσμένα να βρει τον καλύτερό του φίλο κοιτάζοντας τριγύρω. Του καλούσε συνέχεια, στεναχωριόμουν πολύ.

Ο Schwabo έκλαιγε για μέρες στο κυνοκομείο του, του έλειπε η οικογένειά του, αλλά αυτός που του έλειπε περισσότερο ήταν ο καλύτερός του φίλος Rocky.

Ο σκύλος έκλαιγε απαρηγόρητα προσπαθώντας να πάρει πίσω τον αδερφό ψυχή του.

Πώς κατέληξαν στο καταφύγιο

Ο Schwabo, 9, και ο Rocky, 11, είχαν περάσει τη ζωή τους μαζί μέχρι που ο ιδιοκτήτης τους τους έφερε στο κέντρο λόγω προβλημάτων του. Με τον Rocky να φεύγει, ο Schwabo φαινόταν χαμένος και μάλιστα αρνιόταν να φάει.

«Μεγάλωσε θαυμάζοντας τον Ρόκι, ο οποίος είναι σαν τον μεγαλύτερο αδερφό του. Είναι πολύ, πολύ δεμένος μαζί του», είπε η Jani.

Όταν αυτά τα σκυλάκια έφτασαν για πρώτη φορά στο καταφύγιο, ο Rocky πήγε κατευθείαν στην ανάδοχη περιοχή, ενώ ο Schwabo , ο οποίος κούτσενε ελαφρά λόγω αρθρίτιδας, στάλθηκε στην περιοχή παρακολούθησης.

Το παιχνίδι της μοίρας που ένωσε ξανά τα δυο σκυλιά

Δεν πίστευε ότι πολύ σύντομα η ραγισμένη του καρδιά θα γιατρεύονταν από ένα χάδι της μοίρας

Ο Rocky έλαβε γρήγορα μια αίτηση υιοθεσίας, αλλά ο πιθανός νέος ιδιοκτήτης δεν εμφανίστηκε ποτέ, έτσι τα δύο σκυλάκια ενώθηκαν ξανά.

Πιο χαρούμενος από ποτέ ο Schwabo

O Schwabo πραγματικά δεν θα μπορούσε να είναι πιο χαρούμενος. «Ο Schwabo έγινε ένας διαφορετικός σκύλος από τη στιγμή που είδε ξανά τον Rocky», είπε η Jani.

Αν και αυτά τα σκυλάκια μεγάλωσαν μαζί, έχουν ξεχωριστές προσωπικότητες. Τα δύο σκυλιά είναι κοντά, αλλά δεν θα μπορούσαν να είναι πιο διαφορετικά.

Αγαπούσαν ο ένας τον άλλον βαθιά και κανένας δεν μπορούσε να συλλάβει τη ζωή ο ένας χωρίς τον άλλον.

«Ο Ρόκι είναι μεγαλύτερος, αλλά συμπεριφέρεται σαν κουτάβι. Του αρέσει να παίζει με την μπάλα, μπορεί να παίζει όλη μέρα, ενώ ο Schwabo συμπεριφέρεται σαν ενήλικος σκύλος, είναι πολύ ήρεμος και χρειάζεται πολύ λίγη συντήρηση», πρόσθεσε ο Jani.

Στον Rocky αρέσει να ακολουθεί έναν πιο δραστήριο τρόπο ζωής, είναι πάντα εν κινήσει και ο Schwabo είναι ικανοποιημένος να κάνει παρέα και να παρακολουθεί τον καλύτερο φίλο του να παίζει.

«Ο Schwabo δεν κάνει πολλά, ξαπλώνει στο κρεβάτι του και του αρέσει να παρακολουθεί όλα τα αστεία του Rocky», είπε η Jani.

Τα δύο σκυλιά δεν θα χωρίσουν ξανά

Ευτυχώς, τα δύο σκυλιά δεν θα χρειάζεται πλέον να ανησυχούν ότι θα χωρίσουν ξανά.

«Ο Schwabo χρειάζεται τον Rocky. Του αρέσει να είναι κοντά του, να τον παρακολουθεί να παίζει όλη μέρα. Ο Ρόκι τον κάνει χαρούμενο».

Η Doghouse Rescue Academy είδε μια από τις αναρτήσεις της Jani στο Facebook σχετικά με το ζευγάρι των σκύλων και αποφάσισε να τους βοηθήσει να βρουν μαζί ένα σπίτι.

Ωστόσο, μέχρι σήμερα κατάφεραν να τα τοποθετήσουν μόνο σε ανάδοχες κατοικίες. Αν και έχουν λάβει ξεχωριστά αιτήματα, αρνούνται να τα δώσουν για υιοθεσία μέχρι να εμφανιστεί αυτή η ιδανική οικογένεια να τους πάρει μαζί για πάντα.

Τα δύο σκυλιά από τότε μετακόμισαν στο παντοτινό τους σπίτι και φαίνονται να είναι πανευτυχείς με την προοπτική να περάσουν τον τελευταίο χρόνο της ζωής τους σε ένα ασφαλές και αγαπημένο σπίτι – φυσικά με την παρέα του άλλου.

Related posts

Συγκινεί ο Γ. Σκιαδαρέσης: Αυτός είναι ο Σέρλοκ που κάποιοι είχαν παρατήσει μωρό σε βραχονησίδα να πεθάνει

Tι σου φταίει το καημένο το ζωάκι, βρε κτήνος;: 2.500 καταγγελίες για κακοποίηση μέσα σε έξι μήνες

Φρίκη στη Νάξο: Σκότωσαν θαλάσσια χελώνα, τη μαχαίρωσαν στο λαιμό