Σκύλος Καλεί Σε Βοήθεια Και Σώζει Την Ζωή Γυναίκας Που Λιποθυμάει Σε Pet Shop (vid)

Σκύλος Καλεί Σε Βοήθεια Και Σώζει Την Ζωή Γυναίκας Που Λιποθυμάει Σε Pet Shop (vid)

Ένα σκυλάκι Σιβηρίας με το όνομα Αλάσκα, έδειξε μεγάλη ικανότητα νοημοσύνης και έγινε ο ήρωας της ημέρας καθώς έσωσε μια ανθρώπινη ζωή καλώντας σε βοήθεια.

Στην πόλη Χάρμπιν της Κίνας, συνέβη ένα ατυχές περιστατικό που δεν είχε θλιβερό τέλος ευτυχώς, χάρη στη γρήγορη και έξυπνη αντίδραση ενός σκύλου που ήταν εκεί. Σε μια κτηνιατρική κλινική σε αυτήν την ασιατική χώρα, η κτηνίατρος λιποθύμησε ξαφνικά όταν τακτοποιούσε κάποια πράγματα σε ένα ράφι.

Εκείνη τη στιγμή, δεν υπήρχαν άλλοι άνθρωποι κοντά της και οι μόνοι που μπορούσαν να κάνουν κάτι για τη ζωή της ήταν τα σκυλιά που φροντίζονταν στην επιχείρησή της.

Ένα από αυτά τα σκυλιά, που έπαιζε με ένα άλλο σκυλί, ήταν εκείνο που αντέδρασε με τέτοιο τρόπο που μέχρι σήμερα όλοι οι κάτοικοι του Χάρμπιν εκπλήσσονται . Και είναι ότι αυτός ο γεροδεμένος σκύλος Σιβηρίας με το όνομα Αλάσκα, που ήξερε πώς να σταματήσει τα παιχνίδια της μόλις είδε πώς λιποθύμησε η κτηνίατρος. Αμέσως κατευθύνθηκε προς αυτήν, και η ουρά του πάγωσε ανησυχώντας όταν παρατήρησε ότι κάτι δεν πάει καλά.

Και παρόλο που προσπάθησε να την συνεφέρει κουνώντας την με το πόδι της , αυτό που έκανε δεν φάνηκε να είναι επιτυχές. Τότε αποφάσισε έξυπνα να ζητήσει βοήθεια.

Η Αλάσκα προσπάθησε με διαφορετικούς τρόπους να ανοίξει την πόρτα για να βγει στο δρόμο για να ζητήσει βοήθεια από έναν περαστικό για τον άνθρωπο που λιποθύμησε. Και μετά από πολλή προσπάθεια να ανοίξει την πόρτα, κατάφερε να τραβήξει την προσοχή από έναν που περπατούσε κοντά στην κτηνιατρική κλινική, να παρατηρήσει την απελπισία του και να έρθει να βοηθήσει στη διάσωση της γυναίκας που, εκείνη την στιγμή, ήταν ακόμη στο πάτωμα αναίσθητη.

Ο άντρας μπήκε στην επιχείρηση, βρίσκοντας τον εργαζόμενο αναίσθητο στο πάτωμα. Σε λίγα δευτερόλεπτα την πλησίασε και την σήκωσε , βρισκόμενη πάντοτε κάτω από το προσεκτικό μάτι της Αλάσκας.

Χάρη στον σκύλο αυτή η γυναίκα μπόρεσε να μεταφερθεί σε ένα κοντινό κέντρο υγείας , έτσι ώστε να μπορούσαν να της δώσουν τη φροντίδα που χρειαζόταν εκείνη τη στιγμή.

Related posts

Συγκινεί ο Γ. Σκιαδαρέσης: Αυτός είναι ο Σέρλοκ που κάποιοι είχαν παρατήσει μωρό σε βραχονησίδα να πεθάνει

Tι σου φταίει το καημένο το ζωάκι, βρε κτήνος;: 2.500 καταγγελίες για κακοποίηση μέσα σε έξι μήνες

Φρίκη στη Νάξο: Σκότωσαν θαλάσσια χελώνα, τη μαχαίρωσαν στο λαιμό