Σκύλος Ήρωας Έσωσε Τη Ζωή Της Daryna Sarig Στην Ουκρανία:

Σκύλος Ήρωας Έσωσε Τη Ζωή Της Daryna Sarig Στην Ουκρανία: 

Η Daryna Sarig, μια 23χρονη κοπέλα συνάντησε έναν σκύλο στο υπόγειο ενός σπιτιού στο Χάρκοβο – Αξίζει να διαβάσετε την ιστορία που αφηγείται η ίδια για το πως ο σκύλος του υπογείου με το όνομα Marcel της έσωσε τη ζωή στην Ουκρανία

Η Daryna Sarig είπε την ιστορία της αφού ένας σκύλος της έδωσε τη δύναμη να επιβιώσει από τον πόλεμο. Όταν άρχισαν οι βομβαρδισμοί από τις ρωσικές δυνάμεις, η γυναίκα έφυγε από το σπίτι της και βρήκε καταφύγιο σε ένα υπόγειο στο Χάρκοβο της Ουκρανίας.

Βρέθηκε μόνη της, τα πάντα γύρω της έτρεμαν και κάθε έκρηξη έμοιαζε όλο και πιο κοντά. Λες και ερχόταν ο θάνατος να την πάρει . Αλλά ακριβώς σε εκείνο το υπόγειο, η Daryna Sarig βρήκε κάποιον που της έδινε παρέα και τη δύναμη να συνεχίσει να ελπίζει, ένα σκυλάκι που λεγόταν Marcel .

Είπε στο διαδίκτυο ότι ενώ ήταν κουλουριασμένη στο πάτωμα, εκείνος ο γλυκός τετράποδος φίλος βγήκε και κατευθύνθηκε προς το μέρος της. Ήταν σαν να ήθελε να της πει, μην ανησυχείς είμαι εδώ .

Οι δυο τους αγκαλιάστηκαν για τις επόμενες επτά ημέρες .

Αργότερα, η 23χρονη κοπέλα ανακάλυψε ότι το γλυκό σκυλάκι ονομαζόταν Marcel και ότι η οικογένειά του το είχε εγκαταλείψει την Ουκρανία. Και όταν ήρθε η ώρα να φύγει από τη χώρα και να φύγει με τους άλλους πολίτες, η νεαρή γυναίκα πήρε και το σκυλάκι μαζί της. Την είχε σώσει και τώρα ήταν η σειρά της να της ανταποδώσει τη χάρη.

Στην εφημερίδα Mirror , η Daryna Sarig είπε:

Ο Μαρσέλ με έσωσε, οπότε τώρα πρέπει να τον σώσω. Φοβήθηκα πολύ και κρύφτηκα στο υπόγειο του κτιρίου μου, έκανε κρύο και ήταν εντελώς σκοτάδι, για δύο μέρες είχαμε επίσης πολύ λίγο φαγητό. Συνολικά περάσαμε επτά μέρες. Ακούγαμε τους πύραυλους έξω και ήμουν στο έδαφος όταν με πλησίασε ο Μαρσέλ. Έτρεμα, αγχωνόμουν και φοβόμουν πολύ. Νόμιζα ότι θα πεθάνουμε και το κτήριο μας θα κατέρρεε. Με ηρέμησε. Αν δεν ήταν αυτός, δεν ξέρω πώς θα το έκανα.

Μόλις στα 23 της άφησε την Ουκρανία και την οικογένειά της. Ο πατέρας της έπρεπε να μείνει για να πολεμήσει στον πόλεμο , αλλά την παρακάλεσε να φύγει.

Ήθελαν να φύγω, αλλά δεν μπορώ να περιγράψω πώς νιώθω που τους αφήνω. Φοβάμαι πολύ για αυτούς.

Πήγε στην αδερφή της στην Πολωνία και της έφερε ως δώρο τον Μαρσέλ, ένα νέο μέλος της οικογένειάς της. Πάντα ήθελε να έχει ένα σκυλάκι.

Η ιστορία της είναι μια από τις πολλές σπαραξικάρδιες ιστορίες καθώς προέκυψε ότι περίπου 2 εκατομμύρια άνθρωποι έχουν πλέον εγκαταλείψει την Ουκρανία, σύμφωνα με τον Ύπατο Αρμοστή του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες Φίλιπο Γκράντι.

Σε μια χώρα περίπου 44 εκατομμυρίων κατοίκων, αυτό είναι περίπου το 4,5 τοις εκατό του ουκρανικού πληθυσμού.

Η Daryna είναι ένα από τα 2 εκατομμύρια άτομα που λέγεται ότι έχουν εγκαταλείψει την Ουκρανία

Related posts

Συγκινεί ο Γ. Σκιαδαρέσης: Αυτός είναι ο Σέρλοκ που κάποιοι είχαν παρατήσει μωρό σε βραχονησίδα να πεθάνει

Tι σου φταίει το καημένο το ζωάκι, βρε κτήνος;: 2.500 καταγγελίες για κακοποίηση μέσα σε έξι μήνες

Φρίκη στη Νάξο: Σκότωσαν θαλάσσια χελώνα, τη μαχαίρωσαν στο λαιμό